9tilføjet af

Jeg savner *aaabenraamand*

http://profil.sol.dk/aaabenraamand
- Har sjældent været enig med manden, og det er jo en god ting i en debat.
Blev han udsat for voksenmobning af op til flere debattører? Eller bare almen træt af dette sted?
Indrømmer gerne jeg selv har været efter ham, og det alene af den grund han på et tidspunkt yderst sjældent selv deltog i egne indlæg til debat, så hvis du læser dette indlæg siger jeg "Undskyld" du gamle.
Jeg håber så sandelig han har det godt, og snart vender tilbage.
*FB*
tilføjet af

mon ikke

han blev træt af, at skulle kaldes abemand fra lir?
tilføjet af

Han blev sendt

Fra Bistand og ud for at arbejde, så han er nok træt om aften når han kommer hjem.
tilføjet af

Du har LIR på hjernen

Det kan vel ikke være så svært at undgå hende, hvis man ej syntes hendes indlæg skaber mening.
*FB*
tilføjet af

Tror ikke han er doven anlagt

*FB*
tilføjet af

Du undskylder

i dit indlæg overfor Aabenråmand, men engang i mellem var det måske på sin plads at man/du/jeg lige tænkte på hvordan man taler om eller til et andet menneske, for herinde har han ikke haft det nemt, hvor de fleste bevidst har gået efter manden og ikke bolden.
tilføjet af

Forklaringen er som følger ,

jeg har ikke været , så meget på debatten fordi jeg har været meget træt og fordi jeg havde en monster-opvask som tog nogle dage at komme igennem . ja - OK det lyder måske lidt underligt men min søn og mig har været lidt på bissen i lang tid og så knaldede jeg lidt ud fordi jeg var begyndt på den fede til daglig også .
hvad stiller man op med bissen❓er det rimeligt at vi går på sjalen og hæver bissen ?
nåå men da vi så havde vasket op så ringede min sagsbehandler nede fra min fucking kommune mand og hun sagde så at vi begge var kommet i aktiverings-tilbud nede på Hønborg 10 ved Løjt Kirkeby hvor vi begge fandme skulle tvinges ud i at pakke kasseapparater til 14 kr. i timen , vi begyndte som papkassefoldere og fik så med tiden større ansvar og i dag er jeg oprydder på lagret . så vi er begge to monstre trætte når vi kommer hjem og derfor skriver vi ikke så mange indlæg længere -
til gengæld ryger vi den fede mand!
men hvad er samfundets rolle og arbejdsgiverens rolle i de manglende indlæg - skal vi finde os i det? der var også mange der var meget umodne på solen og derfor syntes min søn jeg jeg at det var bedre at få ordnet jernet nede ved Bettina om aftenen hver torsdag efter arbejde . istf. solen. Bettina er en rigtig jern-lady og vi benytter begge to hende som samme hulledame efter arbejde . vi skal ekstra i aften og jeg har fået mulighed for at komme til først! vi syntes det er dejligt med hulle-jern-ladies!
med vi skal snart tilbage til solen nu vi ved at vi er savnede også når bare alle de der umodne debattører der går efter manden istf. bolden holder bøtte. vi kan kraftedeme ik' ta' det mand! der er også derfor vi ryger bonhoveder og al mulig lort mand!
tilføjet af

Derfor.

Fordi visse umodne debatører laver sjov på bekostning af andre. Bla dig.
tilføjet af

Du er en copycat

Det er for tarveligt!!
tilføjet af

Der findes da ingen

Der har mere LIR på hjernen end du.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.