5tilføjet af

Nikkelallergi

Jeg har en veninde, som lider meget af nikkelallergi, og pga. dette er der en bunke madvarer, som hun ikke kan spise. Er der nogen, som har erfaringer med enten gode kilder til opskrifter på retter uden nikkelholdige fødevarer eller måske endda tip til, hvordan man kan dæmpe symptomerne (har forstået at nikkelallergi ikke kan kureres!).
tilføjet af

Hjælp til nikkelallergi

Astma og allergi fonden har udgivet et hæfte omkring nikkelallergi, som fortæller hvilke madvarer, man skal undgå. Derudover har Homeotheket på Frederiksberg et produkt, som kan nedbringe nikkelindholdet i vand.
tilføjet af

hej koa

Jeg lider selv af det bare ikke af fødevare men berøring.. jeg er kun 15½ og har fået afvide at jeg er en af de værste tilfælde i danmark de sidste 30 år. jeg har 50% chance for at blive indvalid, jeg har store sår og ar af det. det kan IKKE kureres, jeg ved ikke om din veninde også har udslet, men det kan dæmpes med homoncreame man kan få af sin læge, jeg er ca. på 2 tuber af det om ugen. så slemt er mit, det værste er jeg skal have hansker(gummi) dagligt får ikke at skade mine hånder uderligere, jeg har 50% chance som jeg nævnte før for at blive indvalid på mine hånder inden jeg er 20.! og måske har jeg det af fødevare. man kan også tjekke fødevaredirkturartet ved ik om det staves sådan, men de har en side med de nyeste forskninger, muligvis tips, jeg har ikké lige et link men det kan findes over google..
håber det kunne hjælpe..
Knuz Camilla
tilføjet af

Hjælp til nikkelallergi

Kan fortælle at jeg selvv lider af nikkelallergi og derfor ved hvordan din veninde har det.
Hun skal ikke helt ungå fødevarer med nikkel bare spise mindre potioner af lige netop den fødevarer.
Giv hende evt dette link så hun bedre forstår hvad hun kan og ikke kan spise for meget af.
http://www.foedevareallergi.dk/Fakta_om_foedevareallergi/Nikkelallergi_mad/Forside.htm
Held og lykke.
tilføjet af

Nikkel allgeri i 25 år.

Jeg har haft nikkel allergi i 25 år, og ved udmærket hvordan det er. Der er mange fødevarer der indeholder nikkel, og som i en af de andre indlæg kan jeg også kun sige at man kan få en pjece - samt gøre sig sine egne erfaringer.
Det værste for mig er skalddyr, det 3. krydderi, ost med lavt fedtindhold, chokolade, nødder og cirusfrugter - crape er værst. Chips er heller ikke en god ting.
Men man skal prøve sig frem. Og er der dage hvor man ikke er på toppen, ja så er ens nikkel immunforsvar nede. Nogen dage kan man sagens spise lidt af det "forbudte" - andre dage slet ikke.
Men en god ting er at gå i solarium bare en gang om ugen , eller hver 14 dag, Det er dødeffektivt på mit eksem.
Men den kløe man har........åh den er skrækkelig.
Så alle Jer der ikke har nikkelallergi - tænk virkelig over det med uægte smykker. En gang nikkelallergi - altid nikkelallergi.
tilføjet af

Nikkelallergi kan helbredes!

Nikkelallergi er et symptom på noget andet i kroppen der ikke fungerer i harmoni. Tidligere sygdomme, "kunstig" medicinindtagelse osv.
Er specialiseret i allergier som homøopat efter Rudolf Steiners principper. Der er ikke "en generel opskrift" på det, da al alternativ behandling tager udgangspunkt i den enkelte person (hos seriøse behandlere).
www.gisiger.dk mail:melissa@gisiger.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.