4tilføjet af

Helle løgnen direkte

Sløset fejl.
Ingen ved deres fulde fem tror på denne løgn. Hun tænkte på hendes egen privatøkonomi og det er klart for enhver.
Vink farvel til statsministerposten - danskerne accepterer ikke ledende politikere kommer med pinlige løgnehistorier.
Desværre er der en tendens til at politikere tror at man kan sige undskyld og så er alt glemt. Man kan begå skatteundragelse og så bare sige undskyld.
tilføjet af

Svaret er her:

tilføjet af

det var bare en sløset fejl

Tør nogen lade en sådan sløset person styre Danmark. 😮

Ja selvfølgelig, de fleste S'ere mener jo ikke fejlen er særlig alvorlig og SF folk er jo skrækslagne for at miste muligheden for at få indflydelse efter næste valg, så de ser også mest den anden vej. 😮

Så snævertsynede er de fleste Danske vælgere mest, derfor er alt sikkert glemt ved næste kryds-mulighed, selv om disse krydsende mennesker så vågner bradt op til høje rentebyrder kort efter, ligesom tidligere hvor S levede Danmark på lånte penge, men det er vel fordi de fleste S'ere også selv lever bedst på lånte penge uden at tænke over de enorme rentebyrder der følger efter, de får jo sikkert gældssanering efter at have levet over evne nogle år og så opdaget at de faktisk skylder mere end de kan tilbagebetale. 😮
tilføjet af

Sjældent set så magtliderlig en kvinde

Hun overlevede at hun tabte valget til Fogh selv om hun havde forsikret partiet om at hun ville vinde. Enhver anden ville være smidt ud efter ikke at kunne sikre sejren til partiet.
Hun kommer med en kæmpeløgn om hvor mange dage hendes mand er i Danmark for at han ikke skal betale så meget i skat. Hvor mange fiaskoer kan denne kvinde overleve.
tilføjet af

Stuen er jo møj-beskidt.

Ingen hjemmeservice vil gøre den ren, så det kan aldrig nogensinde blive stuerent hos S.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.