7tilføjet af

Danmark Vs. Tyrkiet

Hvad så nogle der vil komme med et hurtigt bud på kampen?*S*
Tror den ender 2-1
tilføjet af

Rødt kort!!

Synd for Grønkjær!!!...Men de 10 mand skal sku nok klare den nu!!..Vi bliver sikkert nok lidt mere defensive, men hvad fanden 3 point, så fuck da spillet!!
tilføjet af

Fodbold

Aner det ikke. I det 32 minnut står der i hvert fald 1-0 til Danmark.
tilføjet af

Nåh

Mit fjernsyn kan slet ikke tåle at vise sport
tilføjet af

1-1

Tyrkene spillede godt.
tilføjet af

Det er godt vi har håndboldpigerne

Det er godt vi har håndboldpigerne, så har vi da nogen til at hente medaljerne hjem.
tilføjet af

Meget godt bud

2-1 var et godt bud El Amante, det var da tæt på med et føringsmål i sidste ende, både vha. Rommedahl (blev sekvensen vist i replay? Produceren havde jo travlt med at fokuserer på en anden hændelse), Priske og ikke mindst Jon Dahl, der BURDE have scoret på Priske's oplæg.
Iøvrigt nogle forfriskende lange løb Priske tog, det mindede mig lidt om Morten Olsens eget løb over en halv banelængde under VM i '86 mod Vesttyskland (gav straffe til DK som Jesper O. ekspederede forbi Schumacher).Åh ja, de gamle dage.
Stemningen og kampen var iøvrigt helt i top, synes jeg. Så intenst har det vist ikke været i Parken i mange år...!!
tilføjet af

God kamp

Det var dælme en god og spænende kamp.. især i parken - fed stemning! Jeg syntes det var et velfortjent mål tyrkiet fik - og hold da op hvor kunne de larme/gå amok - faktisk mere end alle vi 40.000 danskere kunne da vi fik mål. Lidt synd for Grønkjær, med ham kunne vi nok have fået et mål mere. Men MEGET bedre spil end kampen mod ukraine!! NU skal Georgien(stavet helt forkert :-) bare have tæsk, for så kan vi tåle at tabe til grækenland i sidste ende!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.