0tilføjet af

Bare et godt tip...

Jeg var så heldig at komme med i et kost forsøg hvor jeg fik udleveret en bog der hedder "spis for livet".
Jeg læste den godt igennem og fulgte deres vejledning. I starten syntes jeg det var lidt besværligt at skulleskrive alt op hvad man spiste, men det blev ret hurtigt til en vane. Ved at følg bogens vejledning og regler har jeg tabt lige lidt over 12 kg siden d. 16. oktober 2006, så ja det virker. Jeg har aldrig tidligere kunnet holde en diæt, og har endda været i behandling for overspisning.
Den kan også klart anbefales til dem der ikke skal tabe sig men bare gerne vil lære at spise sundere. Istarten er der en formel man bruger til at regne sit madbehov ud, hvis man skal tabe sig trækker man bare den anbefalede mængde fra. Det er også meget nemt for hele familien at spise dette. Det er ganske almindelig mad, man lærer bare om mængder. Faktisk var der mange madvarer der overraskede mig, nogle som jeg tidligere har gået og spist med god samvittighed lærte jeg pludseligt sndheden om. Dette er selvom jeg har gået hos diætist igennem en længere periode.
Jeg har desværre fundet ud af bogen er udsolgt fra forlaget, men jeg ved den kan findes på biblioteket. Så det koster ikke noget at prøve det af den første måned, med mindre du selvfølgelig aflevere bogen for sent.
Jeg vil lige tilføje at da jeg startede vejede jeg ca. 20kg for meget og er kvinde. Bare for at give en idé om det realistiske vægttab. Boen er også god fordi du lærer nogle værktøjer for resten af livet der gør du ikke ender i den samme str tøj igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.