6tilføjet af

Hvilken hudlidelse har jeg?

Jeg sidder lige og bliver i tvivl om, hvilket projekt min hud har kastet sig ud i. Synes ikke rigtig at det passer ind på noget jeg kender.
Det er hovedsageligt min hovedbund der er noget i vejen med.
Min hovedbund er en blanding mellem at være fedtet og tør. Det skyldes sandsynligvis stress og det at jeg arbejder i et meget tørt indeklima.
Jeg kan ved nærstudie se, at der ligger små skællignende flager i hovedbunden, som man lige let kan kradse af med en finger og det drysser vildt.
Jeg har lidt ved næsten også, som er begyndt at få de her skællignende flager. Meget få, men de er der.
Det klør sådan set ikke i min hovedbund, men kan godt mærke at den er lidt øm, hvis jeg klør mig med neglene. Jeg synes dog ikke den er rød trods alt.
Er det bare en gang kraftig skæl der kan være tale om her? I så fald hvilket produkt anbefaler I?
Jeg vil i første omgang prøve nogle produkter til at få det væk med og virker det ikke, så tager jeg naturligvis til lægen og får det ordnet.
Håber nogen har en idé om hvad det kan være jeg har :0)
tilføjet af

hmm...

Hej... Jeg ved ikke helt hvad det kan være for noget, men prøv en shampoo som blødgøre hovedbunden !! eller evt. en skælshampoo
kærlig hilsen mette
tilføjet af

Det er måske

Det tyder på at du har fået skæl, mit begyndte på samme måde.
På apoteket kan man købe et produkt der hedder Nizoral, det hjælper desværre ikke på mig, jeg måtte gå til lægen og får nu en kur der hedder Diproderm.
Kuren er ret skrap og må kun bruges i to uger hvor efter der så skal være to ugers pause, så skæl problemet kører op og ned, men jeg kan ikke få det til at forsvinde, men det er ikke ret meget i øjeblikket.
Men gå til din læge så han/hun kan se på det.
Mvh. ET.
tilføjet af

Nu skal du bare høre....

Du bruger sandsynligvis en shampoo med meget silikone i. Silikone sætter sig i hårbunden, så den ikke kan ånde.
Hvis jeg var dig ville jeg gå til en god frisør og købe en miljø/økologisk shampoo.
Jeg har selv været der, og min shampoo hjalp mig.
Køb aldrig shampoo som 2 in 1.
Håber det hjælper
tilføjet af

Jeg har også noget skællignende

drys fra håret, men min frisør siger, det er tør hovedbund.
tilføjet af

Dette hjælper

men valget er dit:
Cellesalt 7
Kalium sulfat
Dette salt findes især i hudens og slimhindernes celler. Sammen med jern transporterer det ilt gennem systemet. Det holder huden fugtig og porerne åbne og tilvejebringer såleds normal ekskretion via huden. Hvis kalium fosfat mangler, forstyrres denne hudfunktion, og affaldsstoffer, fugt og varme vil beskadige de indre organer og fremkalde katarer og feber.
Indikationer: Katar i lunger, lungehinder, næseslimhinder og bihuler, håraffald, skæl, udslet og eksem. Mavekatar og blodmangel.
tilføjet af

Tak for jeres svar

Jeg gik på Apoteket og spurgte efter et produkt og beskrev min tilstand. Apotekeren var så venlig at kigge efter og sagde at det var kraftig skælanfald og at Nizoral plejer at virke, så jeg håber hun har ret. Ellers vil jeg helt bestemt følge jeres råd :0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.