2tilføjet af

Bjarne Griis, CSC og hans cykelhjelm

Hold da fast for en klaptorsk ham Bjarne Griis, hvorfor sørger han ikke bare for at få sponsoraterne på plads i løbet af touren? Det er den samme historie om og om igen.
Hvorfor skriver han ikke bare kontrakt med gode ryttere og tænker på den marketingsværdi der ligger i det?? På den måde kommer sponsorerne og dermed pengene HELT SIKKERT bagefter.
Tænk på værdien i at kunne præsentere en storrytter som Frank Høj, med flere spildte chancer for Paris-Roubaïx sejr bag sig? Eller Bobby Julich der med lidt Ferrari-hjælp er kommet tilbage i doping-sporten igen? Hvorfor ikke skrive kontrakt meed Davide Rebellin og give ham Grønglangsk statsborgerskab? Hvorfor ikke få Der Jan på holdet med en gammel DDR-læge? Eller en Cippolini på speed? Eller en Tyler i ked sorg? Eller hvad med at skrive kontrakt med cykelmyggen Egon?
Tænk på REKLAMEVÆRDIEN i det, Bjarne!
Alt er film
tilføjet af

CSC

Hvem er lige fjolset her??
Tror du ikke at CSC allerede havde fået kontrakter og sponsorater, hvis det var så let, som du lægger det ud til at være?..
Husker jeg rigtig arbejdede CSC virkelig meget på at få gode ryttere under årets Tour, meen hvor gode skulle de så være?..nu fik de en 2 plads, hvilket jeg synes er rimeligt imponerende..
Desuden er det ikke bare lige sådan at skrive kontrakt, de fleste topryttere vil ha stillet en økonomisk garanti før de vælger hold, så kan man ligesom ikke sige "bare skriv under, der skal nok komme en
tilføjet af

svar

Der er altså meget at se til under turen!
Og, måske er kontrakten og sponsoratet også på plads.... man venter jo bare til at reklamere på det rigtige tidspunkt, ik!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.