5tilføjet af

Farver på maling

Jeg står og skal modernisere min lejlighed og ønsker lidt input til farve og "design" på væg og panel. Findes der mode-farver, skal man gå efter farven på sine møbler eller måske se på såkaldte sommerfarver og efterårsfarver. Og skal paneler nødvendigvis være hvide??
tilføjet af

Jah...

Gør som du vil
det er sgu da din lejlighed ikke❓;)
vær original også...... hvide paneler er sgu da så kedeligt..... sennepsgule paneler og blå vægge❓:O
sygt forslag men ku' være skægt ;)
tilføjet af

Min søn er fodboldfan

Min søn er fodboldfan,....gæt hvem...jeg har lige malet halvdelen af hans værelse GULT og den anden halvdel BLÅ. og så vil han have at jeg skal male B.I.F. i den modsatte farve på hver side af værelset...Der sætter jeg nu grænsen.
Bare et eksembel på hvordan det kan gøres.
Følg dit hjerte, gør som du lyster, find din egen stil.
Held og lykke med malerkosten.
tilføjet af

farver og inventar

Jeg har lige købt hus med min forlovede, og selvom jeg synes jeg ved en del om farver, så kan jeg godt lide min forlovedes indfaldsvinkel.
Mal væggene hvide. brækket med lidt blå giver den lidt "kulde", brækket med lidt rød giver den varme. Uanset vil væggene fremstå hvide.
Mal paneler hvide, og bræk farven mere end på væggene. Hus at paneler bedst renholdes, hvis du maler dem med en vaskbar maling.
Lofter er kridhvide, medmindre det er brædde, eller profillofter.
På den måde bliver alt hvidt i hvidt, og man kan tilføre rummet farver i inventaret. (puder, gardiner, blomster og malerier)
Du kan også tage en væg og male den i en farve, hvilket kan være en rigtig god ide, hvis rummet er aflangt. En farve i bunden trækker rummet sammen.
tilføjet af

Hvidt i hvidt

Der findes en del god litteratur på biblioteket om boligindretning, herunder farver. Også et par løbende danske serier som "hurtig solgt" eller noget i den stil, som også kan bruges som idégrundlag.
Men hvidt i hvidt, som du nævner, er et fint udgangspkt.
tilføjet af

Farvekort

Som når man skal finde vej er det godt med et vejkort ,her må det så være farvekort
prøv www.farvekort.dk
her kan du få tilsent farvekort og prøver af farver
Mvh Dennis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.