5tilføjet af

USA aldrig fik et ben til jorden

Gårsdagens kamp mellem Tjekkiet og USA var vel nok den mest overbevisende kamp der endnu er spillet under dette VM. Det ene mål var næsten flottere end det andet, Jan Koller havde headet bolden ind til 1-0 efter fire minutter, og den nyslåede Arsenal-spiller Tomas Rosicky bød op til et rent målshow, og Tjekkiet besejrede USA 3-0 foran 52.000 tilskuere på Veltins Arena i Schalke. Efter 36 minutter svingede Rosicky højrebenet for første gang, og den amerikanske målmand, Kasey Keller, kunne blot se måbende til, da bolden skruede op mod det ene målhjørne til tjekkisk 2-0-føring. Tomas Rosicky trak de sidste amerikanske forhåbninger ud om at kunne vende opgøret, da han spurtede fra sin oppasser og på elegant vis loppede bolden over en chanceløs Kasey Keller til slutresultatet til 3-0.
Hvor langt mener du at det tjekkiske mandskab når under dette VM?
tilføjet af

Tjekkiet kommer i finalen

Rent gudehold
tilføjet af

Nej nej...

Ja, det var en god kamp, men bemærk at amerikanerne faktisk havde en meget stor del af boldbesiddelsen, - især i første halveg. 3-0 lyder af meget, men havde heldet været lidt mere på USA's side kunne de nemt have taget en uafgjort eller måske endda en sejr. Tjekkiet et godt hold, men de skal godt nok bruge noget held for at komme langt (Især hvis Koller er skadet).