17tilføjet af

Herpes!

Når man har Herpes skal man så sige det til en pige på et diskotek, inden man invitere hende med hjem? For jeg har svært nok ved at finde en pige i forvejen, men hvis man også skal sige det så bliver det vist helt umuligt.
Jeg har læst at Herpes nogen gange godt kan smitte selvom det ikke er i udbrud. Men på den anden side har jeg læst at hver fjerde menneske har Herpes, så det er måske ikke noget man behøver at sige? For hende der har smittet mig har jo heller ikke fortalt mig at hun havde Herpes.
Hvad mener I? Måske er der også nogen af jer der har Herpes, der kan fortælle hvad I gør?
tilføjet af

Smittefaren

kender jeg ikke noget til, men kan sige, at du må rådføre dig med din læge.
Herpesudbrud:
Pas på med at spise chokolade, for den indeholder meget af en aminosyre der hedder Arginin, der nærer herpes.
Aminosyren Lysin kan dæmpe udbruddet.
Lysin kan ikke købes i Danmark, men kan købes i England.
Du kan frit importere det til eget brug, da England er et EU land.
Longovital har også vist sig at være et godt råd.
Start med 9 tabl.om dagen i 14 dage, derefter 3 tabl. daglig.
Longovital er ikke egnet som en enestående vitamintablet. Det er urterne der virker.
tilføjet af

Longovital

Hej
Min kone led meget af Herpes så meget at hun i 2år i træk havde flere udbrud hver måned.Hun prøvede en forebygende behandling med zovir og lignende medicin: Det hjalp ikke meget men da hun blev anbefalet Longovital, skete der noget.
Hun er nu nede på at have 2-4 anfald om året, og som side gevinst er hun næsten aldrig syg.
Jeg har nu levet sammen med hende i næste 13 år og har aldrig haft et udbrud, jeg er temelig sikker på at jeg også har Herpes.
Der er en del information på nettet prøv via google.
tilføjet af

DET skal sige til modparten

At have Herptes,er ikke noget at grine af,ej heller spøge med,så selvfølgelig skal du oplyse hende om,hvad du fejler,da Herpes smitter fra partner til partner,og du slipper aldrig af med den sygdom,men den kan holdes nede med medicin når den kommer i udbrud.Du skal tale med dinlæge,og få den medicin der skal til for at(skjule) sygdommem.Herpes er en slags kønssygdom,og skal behandles derefter.At smitte sin partner,er strafbart,og at fortie den sygdom for sin partner,er også strafbart.
tilføjet af

Godmorgen!

Jeg har den holdning, at er man i besiddelse af en kønssygdom, skal man holde sig fra andre mennesker - Det er den eneste mulighed for at undgå smitte. Og det uanset hvilken kønssygdom.
Kig på det link her - Der kan du få meget mere at vide, ellers gå til din læge hurtigst muligt!
http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/herpesgenitalis.htm
:o)
tilføjet af

Mener du så hermed

... At alle der har herpes, skal holde sig fra andre mennesker resten af livet, da man jo aldrig slipper af med det igen?
Og herpes smitter KUN når det er i udbrud.
Havde en gang en kæreste som led af herpes og som
selvfølgelig ikke kom for tæt på andre mennesker, NÅR han havde udbrud og jeg blev heller IKKE smittet.
tilføjet af

Nej, mht. herpes..

..Så er det jo, når det er i udbrud, at det smitter, som du selv siger :o)
tilføjet af

Ja og det er jo herpes

som også er en kønssygdom...
tilføjet af

Og med det vil jeg sige...

...At NÅR man har herpes i udbrud, bør man så vidt muligt holde sig fra sex og anden "tæt" kontakt...
:o)
tilføjet af

Mener du alvorligt

...at du IKKE behøver at sige det, fordi hende der smittede dig undlod at fortælle DIG det?
Håber sørme ikke det er en generel holdning du har til sandheden, for så fortjener du slet ikke en kæreste!!
tilføjet af

En glimrende vejledning!

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/herpesgenitalis.htm
Husk at bruge kondom. Undgå sex i den periode, hvor du har
Herpes genitalis i udbrud.
tilføjet af

Spurgte til råds!

Jeg mente ikke at man ikke skulle sige det, jeg spurgte jer til råds, og jeg vil gerne sige tak for alle de gode svar.
tilføjet af

Hvilken type herpes har din kone?

Hvilken type herpes har din kone? Har hun haft månedlige anfald af herpes genitialis? eller er det type 1, som kun er ved munden?
tilføjet af

Det' ik dit valg om din partner skal løbe risikoen

Herpes kan også smitte når det ikke er i udbrud, det viser den nyeste forskning. Så man skal til en hver tid bruge kondom!!!!!! og også fortælle en evt. sexpartner om det, så de selv er ansvarlige. For et kondom dækker kun penis, og man kan også have udbrud på nosser og omkring kønsdelene. Nogle gange er et udbrud også så lille, at man ikke ved det er der.
Jeg er selv lige blevet smittet med det af en sexpartner, som ikke tænkte det mindste over smittefaren. Måske også var ligeglad?! Han har i hvert fald aldrig nævnt det for mig, og har ikke ment at beskyttelse var nødvendigt. Jeg ærgrer mig over at jeg ikke insisterede på at bruge kondom, men det tænker man ikke over i farten. Til gengæld bør man som smittebære, netop altid tænke over det.
Jeg tror ikke han aner, hvor meget det påvirker mig at have fået denne sygdom. Det er jo for evigt! Og tænk på at den du evt. smitter skal gå med alle de samme tanker og bekymringer du har. Vil man virkelig byde et andet menneske det? Ja jeg fatter det ikke. Er stadig selv i chok [:*(] Føler lidt jeg har fået ikke-dødelig-aids.
tilføjet af

Har præcis samme bekymring...

Jeg føler, at der vil hænge en sort sky over mig resten af livet.
Ikke nok med at det er pisse smærtefuldt og dødirriterende at have selv, så skal man også leve med frygten for at smitte andre resten af livet. Jeg synes næsten, at det burde være lige så strafbart at smitte med herpes som med hiv.
At have fået herpes mod egen vilje, ændre fuldstændig det liv man havde, og så frem til at have. Selv med en fast partner, vil jeg ikke kunne smide kondomet nogensinde. Det gør mig virkelig nedtrykt at skulle være seksuelt hæmmet og vide, at jeg har fået det her lort, at én som vidste hvor grim en sygdom det var, uden at advare mig, eller selv lade mig tage stilling til om det var risikoen værd.🙁
tilføjet af

Jammen kære venne

Jeg fik Herpes, i maj måned som 41 årig, og det er da død irriterende, når det er sagt så er det jo ikke verden undergang, jeg kontaktede den fyr jeg havde været sammen med men han havde ikke udbrud og ingen gener, på det tidspunkt for hvor vi var sammen.😕
Og jeg huskede at jeg var blevet testet via en blodprøve, da jeg ventede min yngste for tre år siden, og det viste sig at jeg havde Herpesvirus i blodet, så derfor tror jeg mere det var en tilfældighed at fyren jeg havde været sammen med også havde det....at jeg ikke før har haft et udbrud det kan jo så have menge årsager, for førhen arbejdede jeg ikke var sjældent stresset og havde et godt imunforsvar, derfor tror jeg der er mange ting som spiller ind.... jeg skal da prøve Longovital for det kan åbentbart gøre mere end som så...
Hilsen fra en gald pige på trods af Herpes.😉
tilføjet af

spørgsmål

Jeg har været inde og søge på Longovital, men finder 5 forskellige, hvilken en skal man købe og hvorfor er vitaminpiller godt for Herbes ???
tilføjet af

har præcis samme tanker

det ku ha været mig der har skrevet det der! Jeg er nemlig også sur og ærger mig rigtig meget at jeg har fået herpes. Det er endda min første fyr! Jeg var jomfru, og så beslutter at have sex, hva får jeg så? JEP, herpes - hvor nederen ikke?? Men nu ka jeg ikke gøre noget ved det, tør ikke engang kysse min mor på kinden mand, ØØØVV.
Men altså dig der spørger, synes du skal fortælle hende at du har herpes. helt sikkert, gør mod andre hvad du vil ha andre gør mod dig, det tror jeg på. Hende du fik det fra var måske ikke klar over hun havde herpes, fordi andre folk med herpes får ikke udbrud og derfor ved de ikke at de smitter... Det er en røvirriterende sygdom og håber at kuren snart blir fundet. Indtil videre har vi actavis, aciclovir longovital olivir osv .
God aften til alle =)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.