8tilføjet af

Reduxin

Hej alle sammen. Er der nogle der har prøvet Reduxin? Og Virker de❓🙂
tilføjet af

Hej alle sammen. Er der nogle der har prøvet Reduxin

Hmm ?????????????????????🙂🙂
tilføjet af

Hvor længe går der inden det virker?

Hvis nogen skal svare, skal de vel have testet det. Er det ikke stadig under indledende intro?
tilføjet af

Nej - men nogen har vel i norge og sverige

tilføjet af

narresut

Reduxin, Alli eller Nupo, eller ????
Hvad er lige problemet for folk, at man tror, man kan lige hurtigt og nemt tabe sig ved hjælp af piller og/eller pulver!
Piller kan IKKE lære dig at spise de rigtige ting i en fornuftig mængde. Så disse piller vil altid kun være en hjælp, så længe du dagligt bruger den pågældende slankepille - så snart du holder op, tager du på igen.
Det eneste der hjælper, er fedtfattig mad med mange fibre og fuldkorn. Det eneste der hjælper er at du hanker op i dig selv, og behersker din trang til slik/chokolade/junkfood osv og lærer dig selv at spise f.eks. et æble i stedet for!
Kunsten er at finde ud af at mange sunde retter også smager godt! Der er massevis af slankebøger på biblioteket, hvor du kan finde lækre opskrifter efter netop din smag.
Selv har jeg tabt 30 kg på den måde. Har ikke været i motionscenter en eneste gang i forløbet, dog har jeg cyklet en del indtil det blev for besværligt med sne og is 😕
tilføjet af

Hmmmm

Er der slet ikke nogen Der har prøvet dem [:|]?
tilføjet af

Dette skulle være effektivt

tilføjet af

Hurtigt vægttab kan være langvarigt.

Jeg er delvist enig med "På Skrump". Når jeg siger delvist vil jeg begrunde det med at jeg selv har kæmpet lidt med vægten de sidste år. Jeg tabte mig 20 kilo på 2 måneder ved hjælp af en kombination af slankepiller/vægtregulerende piller og nupokuren(da pulvermad kan blive trættende i længden) Den nye krop jeg er endt ud med, er ligesom at få en gave du altid har ønsket dig og derfor passer bedre på - Konklusion: Det hurtige vægttab motiverer dig til at fortsætte en sundere livsstil og giver dig lysten til at opretholde en pæn og sund krop.
Til dette vil jeg også sige, at nupo ikke er usundt - hårdt, ja, men ikke usundt da det indeholder alle de næringsstoffer der er nødvendige for at kroppen skal fungerer optimalt og oven i købet kan det rense din krop ud for affaldsstoffer og tilmed give din hud en ny glans.
Mht. Reduxin er det en forudsætning for vægttabet at du nærmest udelukkende lever af kost bestående af stivelse (pasta, kartofler, hvidt brød etc.), da funktionen i pillen kun angriber de enzymer, der omdanner dette til sukker. Gør du derimod det er der en chance for at det virker, men desværre vil det også medføre træthed, da kroppen fravælger din energi( i det her tilfælde sukker). Søger du noget vægtregulerende kan jeg anbefale dig at besøge din lokale helsekost og finde et naturprodukt med samme virkning. Evt. nogle piller med grøn te. Og som tidligere skrevet i andre besvarelser: "omlæg derefter din kost!"
Håber dette hjalp.
tilføjet af

Her er et example (godt nok på norsk)

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.