31tilføjet af

Bange for mine egne følelser!??:-(

Nej,for jeg føler mig efterhånden SÅ TOM
Førhen var jeg kretiv,Åndeligt i balance(altså frisindet) og havde en god fantasi men ikke de sidste år er så depri hele tiden, og duer ikke til samvær med andre mennesker mere efter kun at have været uheldig med dem jeg har kendt(og de sikker ozz med mig)-jeg er blevet dårlig til at formulere mig(undtagen overfor folk jeg er nogenlunde tryg ved!-Men stoler ikke på nogen tør ikke efterhånden(selv om det er meget vigtigt)så forholder mig tavst(med ubehag)min sociale fobi griber om sig....har altid haft det godt alene og har det da stadig allerbedst sådan...men savner jo noget indhold...oplevelse...det har jeg manglet i så lange tider....Jeg ønsker at vække min spiritualitet i nu(søger en religion men er splittet imellem hvilken)jeg savner at mærke hele spekret af følelser-en smagsprøve på det åndelige liv at kunne mærke det igen(selv om jeg ikke kan det ved jeg at det findes(Gud kalder nogen det/jeg har intet ord for det)
VÆK.....det følger altid bare med...
jeg har ingen trøst!Hvis du mener du igennem ord kan vække mit sind bare en lille smule
er jeg modtagelig for det/tilfreds/jeg er kun en af mange...en ensom.
tilføjet af

øhh måske!!

Først det var da en ærgelig og trist situation, det gør mig ondt at læse...
Har du nogen sproglige eller på anden måde nogen "handicaps" imod dig??
Hvis ikke så kunne du prøve at arbejde først selvstændigt med lidt gammel holisme iform af evt asetro eller anden natur religion- De kan sætte lidt åndelighed om måske handleperspektiver på din forsvundne tilbagen vendende livslyst og sance trang..
Ved godt det lyder plat og kliche agtigt ty til en tro- og der er det også- men du får ikke noget ud af at adskille dit liv, som i de dualistiske og monoteistiske religioner som jøde/kristen/islam og alle deres mange afskygninger.
Nå men det var hjælp du søgte- Og jeg forstår på dig det ikke er andre mennesker du søger men oplevelser: Som udgangspunkt tror jeg bestemt oplevelser er bedst vist man deler dem med nogen- Så start med at find bare én person - du måske en dag, under gunstige omstændigher, evt kunne holde ud i længden.(ik så menneske kritisk i første omgang)
Og benyt nogle af de metode du evt finder. Sammen med denne person evt kreds af personer, kan du eksperimentere med sansning og erfaring forbundet med åndelighed(eller hvad du nu søger). Du må tvinge dig selv til at, lytte til din krop- og komme ud og oplever præcist, hvad du har lyst til. Du har jo krav på og til dig selv og forhåbenlig med din erfaring også til andre..
Knus og kram og håb om at du oplever dig selv igen
EOPj
ps: tror hvis jeg skal være ærlig - du har mistet selvfølelsen, men pyt - den kan kommen igen
tilføjet af

???

Har du en kæreste?
tilføjet af

Det lyder ikke rart!

Hvis du skal have nogle venner, så skal du du have
nogle interesser. Derefter kunne du melde dig ind
i en forening, som passer med dine interesser. For
det er aldrig godt at sidde alene, for det kræver nemlig
en stærk psyke. Du kunne melde dig ind i en sportsforening,
danseklub, håndarbejdsklub osv., på den måde møder
du mange søde og dejlige mennesker. Og på den måde
kunne du få nogle søde og dejlige venner. Det kan være
svært at hive sig op, men det er den eneste vej til et bedre liv.
Er det dig, som har skrevet dette indlæg: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=4&conference=59&posting=82422&view_mode=flat
Knus og kram
B
tilføjet af

? hvad har det med noget at gøre

?????? lolita -

det en sted med ideer på hjælp- ikke en dating central- så skriv noget trøstende og opløftende.
tilføjet af

sorry så forkert

ignor min latter lige kommetar- beklager- de fandens flade tråde
tilføjet af

Lige præcis asatroen...

er faktisk den jeg går mest op(og har fået oplevelser fra)i har læst stortset alle bøger om den:)
sjovt du lige nævner den;)
men jeg udelukker ikke noget...jeg har ikke ladet mig konfimere...pga følelser af at det spotter gud når jeg ikke tror 100% på ham(hvis han nu alligevel er der???når jeg stadig ikke har fået en åbenbaring omkring at han eksiterer!-Hvis den nogensinde kommer må tiden/jahhh,,måske skæbnen vise,,,
har læst noget om satanisme på nettet...og hekse/engle
er glad for dit svar
mVh Xynia
tilføjet af

"Rejsen hjem".

Det lyder da vældigt trist..... og genkendeligt.
Jeg har selv prøvet at miste motivationen til noget som helst og føle voldsom ensomhed.
Jeg kan kun fortælle om min vej.... tilbage.
Jeg havde fuldstændigt mistet kontakten, til den livsglade og kreative pige, jeg var engang.
Der skulle nogle gevaldige kriser til, før jeg følte stærkt for en retning jeg ville gå.
Oppe i mit hovede sad "den voksne", med løftede pegefingre, regler, fordomme og dårlig samvittighed.
Nede i maven, følelserne, sad det barn, jeg var og rendte fra, til fordel for et stressende liv med pligter og ansvar - men ulyst.
Jeg vil vove at anbefale en bog: Find dit indre magiske barn, af Bruce Davis. Den er ikke så dyr, men den er guld værd.
Det du søger...... findes inde i dig selv.
Når du finder det - er verden din.
Uanset hvad du føler for, så har du betydning.
Kram herfra.
tilføjet af

stærk psyke...

jeg har den til at være alene er fra naturens side en enspænder...Næh,men det skal bruges hvis jeg skal holde ud at være sammen med andre også selv om de ikke forstår mig/og ikke tie enhver der er lidt uretfærdig ihjel/selv(være tilstede udenfor mit eget lille hoved)støtte andre når jeg ser de har det svært/eller blir bagtalt det kender jeg selv alt til...jeg er dum fordi jeg holder alt for mig selv jeg må blive bedre til at vise min sympati åbent....de interesser jeg har er dem jeg laver når jeg er alene...Asocial...ja...
og til Lolita
Davs:
jeg har ledt efter venner på nettet men kun venner..ja altså naturligvis kun hvis det er en Rigtig God ven....men jeg skal jo gide at ses på trods af ja til eyeofprejustice
mine mindreværds problem....og fortid
og ellers skal jeg lære at sige fra mere OG som jeg gør allerede undgå dominerende personer...Åhhh,jeg har et eller andet over for autoriter...ser alle mennesker som lige(mine drømme må udleves)
Venligst Xynia
tilføjet af

Hej Bimmer*sm*

ja,det er noget jeg har skrevet.....!
tilføjet af

Takker igen for dit...

gode svar:)
jeg ved det det skal findes i mig selv men er blevet utålmodig....jeg har mærket kontakt til det "det højere selv"nu 2 gange(den ene gang var jeg 14/den 2.gang 16)...ved godt det lyder mærkelig...jeg er tvangsmedicineret og det er medicinen der gør mig deprimeret men psykiateren siger at jeg SKAL tage den resten af livet(man kan ikke stoppe brat---har prøvet det mange gange men er holdt op(det må man ikke gøre med den når man får sådan en høj dosis fysiske abstinenser(kon´centrationen forsvinder/følelsesforstyrrelser/tics/og hjertet banker på fulde drøn)
Jeg er blevet tvangsmedicineret med mange mediciner men de virker ikke og jeg får kun bivirkninger af det!Desuden har de misforstået mig når jeg endelig var glad(og ikke gad at fortælle dem hvorfor troede de at jeg var psykotisk og det blev jeg så nedtrykt af!bedre kan jeg ikke beskrive det:(
tilføjet af

kender følelsen

har lige læst dit indlæg. kender det kun alt for godt, men med medmennesker som bimmer og andre kan man kun holde af mennesker,bimmer skrev osse et seriøst svar på mit problem og det varmer. selv om alt er trist og sort lige nu må osse du videre, find en "ven" her på debatten en du kan betro alt en du aldrig behøver at mødes med en der ikke dømmer dig af den ene eller anden årsag. det tror jeg jeg har fundet,og tro mig det har hjulpet sel om verden stadig er imod mig religion er udemærket tror jeg i moderate mængder men er det sådan noget du ønsker så er det da det du skal gøre.men husk blot ikke alle religioner er til for religionens skyld. håber du kan komme videre held og lykke!
tilføjet af

Forsæt med det

Og selv tak - det sgu sjældent folk lige fremmen er glade for mit svar-
Nå men du kan ihvertfald finde noget om koblingen mellem hekse (wicca) rationel og occultisksatanisme og asatro på nettet mange steder..
Et rigtigt godt forsøg finder du i kobling mellem de ni verdner i asatroen med de østlige filosofiers Shackra (ved ikke om det stavet rigtigt) men de der energi område man kan styrke og føle og til sidst kontroler lidt bedre--
Og jeg vil da på det kraftigste anbefale dig at experimentere med satanismen - der kan du finde mange spændende oplevelse med og uden andre!! pist hold dig fra dødtåber og alt for religiøse satanister - de har ikke altid fanget ideen!!
go fornøjelse æv jeg kan ikke lige give dig et link men lægger et til dig ved lejlighed...
tilføjet af

blander mig

KRÆV en nedtrapnings plan omgående- hvad faen tror de du medicinsk forsøgs kanin- DU kan da aldrig vide om du glad eller ej- sålænge du på psykofarmika..
Unden at gøre det til mig det handler om- bare kræv dit ret inden du bliver glemt og gemt i medicinsk psykoser og egne neuroser- væk fra medicin..
knus
kram
kærlighed til sit helbred er ej en skam.
tilføjet af

Du skal lytte til EyeOfPrejustice

Psykofarmaka gør mere skade end gavn på børn, så
du skal tage imod en nedtrapning af medikamenterne.
Jeg har længe undret mig over, hvorfor psykologerne er så
rundhåndet med medicineringen af børn. Den eneste vej
frem er samtaleterapi, det kan du bla. klare med vennerne.
Du skal se at få nogle interesser, og på den måde nogle venner
og bekendte.
Hvis din psykolog ikke vil nedtrappe dit forbrug, så skal du finde en
anden. Men vent til du har fundet nogle venner og bekendte, eller
er kommet i samtaleterapi.
Hvis du er meget psykisk ned om vinteren, så kunne det tyde på
en vinterdepression. Den kan med succes behandles med lysterapi.
Hvis du søger på google.dk efter lysterapi, så finder du mange
fornuftige oplysninger.
Nogle folk bagtaler andre, og dem bør du for alt i verden
undgå. Det er nemlig nogle rigtig lede mennesker.
tilføjet af

En ide

Hej Xynia
Du skriver at du før har været kreativ, hvorfor ikke komme igang igen, feks. male, tegne eller andet hvor du kan bruge dine kreative evner og blive lidt glad, min egen erfaring er at når man laver ting der gør en glad, så har man også nemmere ved at komme ud blandt andre mennesker.
Håber at du snart kommer ovenpå.
Knus fra mig
tilføjet af

hejsa!

Det kan du tro:-(at jeg har KRÆVET
det har jeg gjort helt fra starten da jeg blev tvangstilbageholdt,indlagt,tvangsmedicineret osv. på en dag jeg var blevet presset i næsten 1/2 år indlagt på børneafdelingen(glostrup) jeg har gjort modstand helt fra start af men intet blev gjort(men 4 lange,mørke år på lukket afd. ventede mig(ventede kun det var helvede!min tillid er knækket)skidt pyt hvad vi(mig og min arbejdsløse/enlige mor(hun måtte ikke besøge mig/jeg prøvede altid at stikke af)gjorde,hvad/hvem´ vi kontaktede mor opgav(det var ingen trøst)det hang hende langt ud af halsen hun har aldrig kunne opmuntre mig hun lod bare vrede gå ud over mig istedet(det ødelagde vores forhold mere end nogensinde før)jeg kan stadig ikke holde ud at høre på hendes brok....fordi det har været det samme i de fire år!!haft 13 psykiatere(ialt)og mange behandlere...jeg har været igennem alle diagnoser nu....jeg har hele tiden bedt om medicinfri behandling men det er de ikke for...
jeg har også bedt om aktindsigt men det har jeg heller aldrig fået...mor har kontaktet advokater men
ingen har villet tege vores sag.....selvom de synes det hele var forfærdelig trist...er så meget...talt om og om igen...jeg er så træt af at skulle tale om min fortid og sige det samme igen..etc.
jeg er generalt mod medicin....og tvangsmedicinering hører ingen steder hjemme i min verden:-(men jeg vidste at jeg ville ende i tvang lang,lang tid før det skete...det var ikke sjovt at se frem til*
****************************************************
nå,noget andet:-)
jeg har fundet noget black metal 3 sange som jeg har downloaded!de lyder Edderseje(men det kniber med at forstå det de synger/Råber i dem.?...?
Nåh,jo og vil gerne give min email Xynia@ofir.dk her hvis nogen har en henvisning til sider på nettet om satanisme!(leder ozz efter sjove sider med videoklip(gerne tegnefilm hvis nogen kender til dette)(-hvis det er rigtig at det ikke længere må skrives her i debatten)
Mange Knus og kram
Xynia
tilføjet af

Davs Bimmer

ja,jeg ER og har altid været(nok for)fokuseret på folk der bagtaler/eller er (særlig)overfladiske/går meget højt og i deres udsende/andres udsende(den slags mennesker kan jeg heller ikke klare dem vælger jeg fra men der er mange og de ser det måske selv som en slags fællesskab ikke som noget særligt*ondskabsfuldt som jeg ser på det*/eller noget problem )på den måde vælger jeg mange fra.....og er meget sart omkring det.
Jeg har læst meget om medicin og kemiske stoffer på nettet førhen(det får jeg det selvføli ikke bedre af men jeg MÅ vide noget/bare et eller andet)det med lysterapi må jeg jo hellere kigge på:
V.H Xynia
tilføjet af

Du har mødt så meget ondskab i dit liv.

Så hvorfor i h....... søger du satanismen?
Jeg ville vælge freden, lyset og kærligheden, der giver positiv energi.
Mørket dræner os allesammen for energi, og vi er faktisk
lysvæsner på den anden side. For vi er udødelige i sjæl og ånd.
tilføjet af

ved endnu ikke helt hvorfor!*s*

savner "ny" inspiration...og mere tro!
bare inspirationen er der får jeg lyst til at gå i gang!
jeg må finde lysten og koncentrationen frem igen
jeg bestemmer selv hvad ved satanismen jeg tror på (og ikke gør/vælger fra)hvis det lyder klogt/sandt i mine ører
vil ikke vælge det gode fra heller-men tror på at jeg finder noget godt i Satanismen!?(mennesker rummer ikke kun godt og for at udbedre det må "man" se de sider i øjnene ozze)
Mange V.H Xynia
tilføjet af

Hej igen!!:)

forresten Bimmer
har du kendt nogen der var satanister(el.Gother)???hvis du har hvad er så din erfaring omkring det???
hvad tror du mest på???
MVh Xynia
tilføjet af

blander mig igen

Satanismen er ikke mørk- den er individuel op byggende. Og er et redskab til indsigt i eget væsen og ikke en LYS kærlig gud - Kærlighed og satanisme er meget bedre forbundet til personen, end de andre BUD fra GUD.. Disse fjerne perspektivet til andre en en selv og det vist ikke lige andre, hun søge af forstå eller føle ,men sig selv- SANTANISME kan lærer hende, at elske og acceptere sig selv kritiskt:
Hun vil ikke finde kærlighed, før hun elsker sig selv-
Og Gud(kærligheds religionerne) kan kun hjælpe hende, med at elske ham og andre, inden hende selv-
Folk i krise skal focusere på sig selv og sætte dette i forbindelse med sig selv ,ikke de højere magter og regler!!
Kærlighed findes i individet, ikke i flokken eller mellem mennesker- her tydeliggøres det bare!
Og det fuldstændigt i orden ,ikke at ha kærlighed til alle- Det kan ikke overskues i krise!! Derfor anbefaler jeg kærlighed i form af satanismen!
Brug det til at finde kærlighed til selvet og senere kan man vælge, hvor man kan placere denne fundne kærlighed i forhold til andre!!
tilføjet af

Ikke enig med dig.

Satanismen er lige som mange andre religioner
vildledende, og derfor skal man ikke bruge religion
til at redde en person i krise.
Det er rigtigt, at du skal elske dig selv for
at kunne elske andre. Og i krise situationer
skal du nulstille dig selv, og genopbygge
kærligheden til dig selv.
Kærligheden findes ikke i individet, ikke i flokken, for
den omslutter hele universet. Og den kan sagtens
findes mellem mennesker.
Det er fuldstændig i orden at elske din fjende, men
det betyder ikke at du skal redde ham. Hvis han ikke
vil reddes!
Du kan ikke placere kærligheden, for den er overalt.
For du kan også føle kærlighed til et menneske i nød, og
samtidig elske din kæreste...
tilføjet af

ok det lød som et

dårligt bibel citat- hihi
Kærligheden er ikke altomsluttende- og er ikke en universel drivende størrelse-
hva nu det for noget pjat-?
Kærlighed er en følelse og en følelse er biokemi- primært dopamin og serotonin udskildelse . Det sammen er lyst og lykke følelse.
Kærlighed defineret, som kraft er det rene hjerne spind fra menneskers side. Hermed vil jeg ikke sige at den ikke er vigtig - det en vital nødvendighed for mennesket- dem der ikke har modtaget kærlighed er levende eksempler-
Og hvad kærlighed er mellem mennesker, skal jeg ikke gøre mig klog på. Nogen ser sadisme for udtryk for kærlighed andre tvang og nogen adskille kærlighed fra sig selv... alt er lige tåbeligt kærlighed er ikke et overnaturligt tog, man kan stå på!! Det en drift til selvopretholdelse- slut
Bare i følge mit syn... og vist også NTvidenskabernes!!
tilføjet af

ps satanisme er ikke en religion

men et redskab og et paradigme som man kan tolke sig selv og omverden ud fra.
Det en filosofo med stærke socialdarwinistiske rødder og en vital afstand tagen til filisofien bag kristendommens dogmatik og åndelige tåge tanker til styring af masserne..
Ateismen og individualismens og egocentrismens filisofi- der acceptere egeninteressen i fællesskabet og ser kærligheden som et meget vigtigt følelse og kraft, i mennesket som målrettetet er brugbar og dejlig. Men sløses dem ud til alle side og på alle energier og mennesker, mister den effekten og betydningen!!
tilføjet af

hej med dig

Du skal nok lige passe lidt på- mange af de såkaldte satanister og dødsmetal musikkere dyrker ofte selvdestruktion- ikke satanisme!!
Jeg vil ikke anbefale dig noget som du evt kan blive påvirket dårligt af- (medicin og sindstilstand taget i betragtning) Men forslå dig selv at undersøge "markedet" af mulige sataniske og hedenske systemer til genfindelse af den med fødte kærlighed til selvet. Men pas lidt på man kan hurtigt falde i en række dystre og ikke spor selvopretløftende tanker og mønstre- Men hvis disse erkendes, som simple reaktioner på et eller andet udifinetbart sindsproblem, er vejen frem allerrede belagt.
Du kan gennem teknikker og bevist tanke styring( alla Jedi style) vende disse agressioner (tomheder) posivt i forhold til egnen situation. Start med de ydre faktore- væk fra medicin- find en forklaring på problematikkerne, og i værksæt en plan for at forbedre denne, tag et skridt af gangen. Sucesfølelse fra omgivelserne give let indre sucesfølelse- det ikke nok i sig selv, men et muligt redskab til at opnår indre selvforståelse og selvfølelse.
mvh
eopj
tilføjet af

love you self

hvis du elsker dig self elsker du de andre gør det og se hvad komme ud af 2 alternativ fuck dem og gøre lige precis hvad det passer dig.vær dig self old dig ikke tilbage.
tilføjet af

identitet og følelser

Som jeg læser dit indlæg her, ligger din identitet i dit følelsesliv. Du ER ikke dine følelser eller mangel på samme. DU ER HEL! ..og i DK er det så meget gennem følelserne vi kommunikerer/bliver bombarderet (også reklamebranchen). VI ER HELE MENNESKER BAG FØLELSERNE! og vi har ret til at gemme dem væk for omverdenen en tid for at de kan hele op, for at vi selv kan lære dem at kende, finde ud af hvad de vil sige os. Følelser er retningsvisere!
tilføjet af

Hej EyeOfPrejustice

jeg er lidt uenig med dig. Tro eller religion, kan ikke i sig selv hjælpe en ud af sine problemer. Folk bliver (efter min opfattelse, andre mener nok noget andet) sjældent asatroende på et tidspunkt i deres liv, hvor de har problemer og tvivler på sig selv, men derimod når de hviler i sig selv. Derfor tror jeg faktisk man vil kunne få det dårligere med sig selv, hvis man kaster sig ud i et samværd med livsglade naturreligiøse mennesker, som f.eks asatroende eller Buddhister osv, når man selv er trist og uselvsikker, da det bare vil bekræfte hvor dårligt man selv har det. Først vil jeg opfordre til at man snakker med en ven, bekendt, et familie medlem, eller måske en psykolog hvis man mener det er bedre med en der har en reel viden om den menneskelige psyke. Fordelen ved en psykolog er er også at de er mere neutrale, men det vil selvfølgelig være forskelligt, nogle føler sig måske mest tryk ved at snakke med en de kender. Derudover vil jeg godt give dig ret i at visse værdier er mere fremmende for en person end andre. Religioner der indebærer underdanighed og underkastelse, som f.eks Kristendommen eller Islam, er nok ikke det mest selvværdsopbyggende. Da er asatroen bedre, fordi den bygger på værdighed, stolthed og generalt værdier der er fremmende og opbyggende for mennesket. Så når xynia er kommet igennem sine problemer, kunne det da godt være at asatroen var den rette. Men det er ikke til at sige, på den anden side, kan det også give en god selvfølelse at være f.eks ateist, da det kan give en selvstændighed og stærk tro på ens egen person. Det tror jeg også asatroen kan, men ikke før man har fundet sig selv.
Mvh Allan
Ps: jeg er selv asatro :-)
tilføjet af

typiske misforståelser

Hej eyeofprejustice, nu er det altså ikke for at hakke på dig, men jeg bliver lige nød til at rette lidt på dig, i forhold til det du skriver.
Du skriver:
koblingen mellem hekse (wicca) rationel og occultisksatanisme og asatro på nettet
Svar:
Der er absolut ingen kobling imellem Occultisksatanisme eller satanisme generalt og så asatroen. Der findes flere former for satanisme, den ene er bl.a en form for antireligiøs livssyn, altså en ateistisk livsfilosofi. En anden er dyrkelsen af satan i den bibelske forstand, altså som et guddommeligt væsen, og repræsentant for det "onde" Den sidste form for satanisme er ikke særlig udbredt i Danmark. Asatroen kan ikke have noget med den første form for satanisme at gøre, da asatroen netop er en religion. Den kan heller ikke have noget med dyrkelsen af satan som guddommeligt væsen at gøre, da der ikke er en satan i den nordiske mytologi. Alt er heller ikke bare delt op i en simpel forestilling om godt og ondt, som det tit ses i de dogmatiske/monotetiske religioner(Kristendommen,Islam,Jødedommen osv)Wicca har ikke andet med asatroen at gøre, end at en del af dem også tror på nordiske guder, men derudover tror mange af dem også på græske guder, indianske guder osv. Asatroen er kun troen på nordiske guder(Tor, Odin, Freja, Sif, Balder, Loke, Tyr, sol, måne, Heimdal osv), det er som udmærket at være wicca, men det er bare et lidt mere løst begreb, og de har ikke at så fast fundament.
For at få opklaret nogle ofte misforståelser omkring asatroen, kan du kigge lidt på følgende links
www.fornsidr.dk (Asa og - vanetrosamfundet i Danmark. Her kan du også finde links til andre sider om asatroen under: veje til andre sider.
www.thrudvang.webbyen.dk (min egen hjemmeside)
Venlig hilsen Allan.
tilføjet af

Frelser mission?

Ja undskyld, men det lyder næsten som om du er ude på en kristen omvendelses mission, på jagt efter svage sjæle du kan fiske i land. Nu er det jo relativt, hvad man definerer som ondt. I kristendommen er satan repræsentant for alt det onde(vel at mærke hvad kristne mener er ondt). Men satanister opfatter det f.eks ikke som ondt at forsvare sig selv, det gør kristne da de mener man skal vende den anden kind til. Men hvor mange kristne der i den virkelige verden efterlever dette, er nok meget få. At satansimen er mørket, er udelukkende dit synspunkt. Reelt kan vi ikke vide, om biblen er blevet fordrejet for at vildlede folk, måske er den gud folk idag tilbeder i virkeligheden satan, og den vi idag kalder satan gud. Men det er for mig personligt ligemeget, da jeg hverken er satanist i den ateistiske livsfilosofiske form, eller i den bibelske forstand med dyrkelsen af satan som et guddommeligt væsen. Jeg tror også som du nævner at vi er udødelige i sjæl og ånd, men det er et trosspørgsmål, ikke et faktum.
Du skriver:
Jeg ville vælge freden, lyset og kærligheden, der giver positiv energi
Svar:
Jeg er ikke selv satanist, men har et par venner der er det, dvs satanister i den ateistiske livsfilosofiske forstand, og de er både fredelige, livsglade og positive mennesker. Den ene er gift igennem 5 år, og elsker sin kone meget, og er nok generalt et mere kærlighedsfuldt menenske end mig.
tilføjet af

Jo, satanisme er i højeste grad en religion!

Satanisme er en religion med sine egne ritualer og dogmaer!
Satanismen er anerkendt af den amerikanske og britiske hær, som en trosretnig med ret til egne ritualer (fx begravelses ritualer)! Er der iøvrigt noget man ikke ønsker i en armé er det fanatikere, dog er satanismen anerkendt alligevel (logiske nok).
Satanismen adskilder sig fra andre religioner ved at være singularistisk (modsat dualistisk). De dualistiske religioner som fx. kristendom, budisme og islam repræsenterer en todelt (dualistisk) verdensopfattelse, hvor der finder noget godt og noget ondt. I satanismen tror man ikke på personificeringen af det gode og det onde - Som Anton Lavey Skrev, er det gode det man kan lide, og det onde det man ikke kan lide!
😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.