4tilføjet af

Zoloft

Jeg er pt på zoloft mod social angst, og har været det i lidt over 4 uger, 100 mg om dagen.
Synes ikke jeg kan mærke nogen ændring i humøret overhovedet.
Sidste gang jeg tog dem var det kun 50 mg, og der synes jeg at kunne mærke en forbedring efter bare 14 dage.
Hvorfor sker der så ikke noget nu?
Nogen der kan svare på det?...
tilføjet af

hejsa

nu siger lægerne godt nok at virkning indtræder efter 2 til 6 ugers behandling men da jeg var på dem gik der ca 3mdr. men jeg fik det sån at jeg ikke kunne sove om natten af de piller så jeg fik nogle nye. og tager nu 10 pille om dagen de kunne ikke finde et midel som som kunne give mig den virning de skulle. så er på en masse forskelligt. men nu skriver du ikke hvorfor du tager dem angst/depressioner ?
tilføjet af

hej igen

og så nogen Lægemidler til depression osv har ikke samme vikning på alle så man er nød til at prøve sig frem. for nogle år tilbage var jeg på nogen der hedder Remeron de hjalp og kender nogen som også er på dem og de her det også godt med dem. men jeg var nød til at stop med dem fik et lille problem som Remeron kan give Vægtøgning.
tilføjet af

I arme stakler

.. I er ofre for pillefanatismen. Jeg har også været der, har prøvet 24 forskellige lortepiller. måden de virker på er ved at ødelægge jeres hjerne, men det er der jo ingen der må sige.
Jeg led også af socialangst og endte langt om længe med at læse en selvhjælpsbog om socialangst. Derefter prøvede jeg med møje, at gøre nogen af øvelserne i bogen og stille og roligt forsvandt socialangsten.
Prøv det. den hedder "At overleve socialangst"- af gillian butler.
zoloft er et antidepressivt middel af lykkepillegruppen og det virker på nogen, så vidt jeg ved kun på ca 50% og nogle ganske få får allergiske reaktioner og dør eller får varige me´n i kroppen. Hop af det, det er svindel. Vi tror os sikre, men ingen har ressoucer til at checke medicinalindustrien, der ene og alene vil tjene penge.
Der findes ingen lette løsninger, som piller.
Der findes reelt kun at arbejde med sig selv og finde årsagerne til ens elendighed og så ændre på sit liv. Og det kan faktisk gøres så hurtigt som 6 uger!, samme tid som det tager at vente på pillernes såkaldte virkning. Det er en myte at det tager lang tid.
-god bedring.. :)
tilføjet af

så noget lort at fyre af

ødelægge jeres hjerne hmm nu behøver du jo ikke tegne og fortælle hvad Zoloft er som du jo nok lige har læst på nettet. og kunne jo være at nogen har læst den lorte bog. og har rendt rundt med et elastik rundt om sit håndled og når man så får denne angst skal man hive i det og give slip men uden held. så nogen er så nød til at være på Medicin for at føle sig bedre tilpas.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.