5tilføjet af

Growling and the Grave Digger

Så gjorde man det fandme igen...Heavy metal koncert, denne gang med Grave Digger. http://www.grave-digger.de/
Jeg kan næsten ikke røre mig, og min stemme er hæs. Det er lidt bedre nu, end da jeg vågnede...der kunne jeg slet ikke sige en lyd!...Jeg er helt ubrugelig i dag, men gosch hvor var det fedt at smadre sig selv....(tror da faktizg jeg er lidt mazochist...)
Først spillede et eller andet band...pisse irriterende lyd. Skrig! Hyl! Vrøvl med mikrofonerne...Sådan en band burde have navnet Testing-the-Gear-Johnnies....den eneste grund til at man bemærkede, at det var musik, det var trommeslageren...han var da totalt suveræn! De hed vist Storm Hammer...hvis de vil beholde den trommeslager, de har shanghajet der, så skal de sgu lige lære at spille!
Næste band Astral Doors...de var meget bedre...musikken hang jo sammen, og de havde noget at give...De fik os op af stolene. Meget inspireret af Dio, Rainbow, Status Quo og sår'n....mere rock end growl. Og selvom growl er ok, så holder det sgu, ikke hvis det står alene! Det havde de her forstået...og sangeren var helt ok...man kunne godt høre hans idol var Dio...og det er bestemt ikke det værste idol, man kan have...nærmest tværtimod!
De havde, ligesom deres forgængere, gjort et fund på det musikalske marked og anskaffet sig en totalt super dygtig trommeslager. (Der ligger tilsyneladende en fed fidus i det stunt ;o).)
Så småt begyndte vi at gynge lidt i takten...De fyrede den af...Faktisk rigtig fedt af...Da de smuttede var vi da helt tændte! Tak for det...håber vi ses en anden gang.
Efter en pause, blev der helt mørkt, tæppet gik fra, og en blå lyskegle faldt skråt ned over scenen! Musikken trak lange dybe toner...brummede på den helt rigtige måde i mellemgulvet...Langsomt skred en sort skikkelse, hen over scenen. Publikum piftede og hylede forventningsfuldt og krævende....Han steg op på et podie i det fjerneste hjørne af scenen, og bag ham blafrede det rødt og orange op fra dybet! Det var ham...DØDEN! (Ja, eller også var det Hans Peter Katzenberg...keyboardspilleren)
Og så væltede de fire andre musikerne ind på scenen og trykkede den af for vildt lige fra eller første sekund! Yess man!
Det var første gang tyske Grave Digger var i Danmark, og hele denne aften tog de os med gennem mørke nætter i den sorte tid i middelalderen, ridende vilde ridt på heste, for at udkæmpe slag mod drager med magiske sværd, bryde forbandelser kastet på os af hekse i forbund med Den Onde! Vi skreg og hylede med på alle sangene, hvad enten vi kunne dem eller ej, og vi væltede rundt til de vilde rytmer!
Trommer, guitar og bas var godt sammenspillet...vidste hvad de lavede, og hvad HINANDEN lavede...og ikke mindst hvornår! Det havde de andre to bands haft liiiiidt problemer med. Øj hvor var det bare fedt! Headbanging i den helt store stil...
Der er ikke så mange, der kender det her tyske heltemetal, der udgav deres første skive i '84...De er meget produktive og musikalsk dygtige! Og så kan man sige hvad man vil, men de skal fandme have plads blandt alle de andre OK-metalbands! Men til trods for deres udmærkede kvalitet, så var det egentlig kun lige den nærmeste familie, der var samlet til denne event! Omkring 150 stykker tror jeg i det hele...men til gengæld så gyngede det godt og steg gradvist...og til sidst, gik helt galt og alting flækkede på den fede måde da de fyrede det sidste nummer af: "Heavy Metal Break Down!" Selvom vi godt vidste at nu var det slut og alle busser og tog var holdt op med at køre omtrent, så var vi sgu tændt til mere metal!
"Vi"? Jeg havde endnu en gang den fornøjelse at flippe skråt ud til heavy-metal i selskab med en af SOL-debattens sande heavy-freaks, Talant. Det er fandme bare SUPER!
Og så sidder man her dagen efter...ondt i nakken, i kroppen og i den arm der uafladeligt strøg taktfast i vejret!...Og stemmen?...Nå, ja...det har jeg jo skrevet...man gør det igen og igen og igen og igen....det holder (heldigvis) aldrig op....
...og i næste uge er det In Flames og Judas Priest i Valbyhallen..WOW mand hvor bliver det bare fedt! Ses vi derude?
Hed og heavy hilsen
Halfevil333
tilføjet af

Good4U

Nemly!!
tilføjet af

hæy hæy hæy

hot patootie!! Blev helt bekymret for om du var gået helt i "stivkrampe" ovenpå strabadserne... Denneher jyde har nemlig ventet med længsel efter din beretning. Næsten som at være der selv... NÆSTEN!! ;-) ville sgu gerne ha' været der. Kommer man nogensinde sådan HELT i headbanger-topform? Jeg mener, vil man ikke altid ha' bare en smule ondt i nakken dagene efter??
Hep ohøj, Gnaekko
tilføjet af

:o) Næhhhh

du, tror sgu aldrig man sådan kommer helt i HEADBANGINGFORM (fedt ord ;o))...for så snart man føler man er ved at være der...så sker der et eller andet der gør, at man først flere måneder efter kan komme til det igen...er det ikke rigtigt?
Men jeg regner med at være i STORFORM til Illdisposed den 31. marts...der er så vidt jeg lige kan tælle 4 koncerter INDEN! :o)
***tralle, nynne***
Det er sgu yderst vanskeligt at blive deprimeret for tiden :o)
Fedt at høre fra dig Gnaekko
Hed
Heavy
Hilsen
Halfevil333
tilføjet af

Gør vi DET?

Træder du op på onsdag VakseV.? Det ville da være lidt fedt!
tilføjet af

Astral Doors

Yes, det første test-band hed Stormhammer (et ord ;)), men det var sgu ikke noget at råbe vildt om. Som HalvEvil nævnte, så var lyden dårlig. I starten var der ikke skruet på for mikrofonen, så den skulle lige justeres imens den stakkels sanger forsøgte at overdøve de andres instrumenter. Da mikrofonen så var mere eller mindre instillet, begyndte den at hyle fra tid til anden, højtalerne begyndte at brumme og skratte, somom de ikke kunne holde til det. Det var ærgeligt, men det var da altid noget at lyden og lyset blev testet af allerede her.
Det næste band fra Sverige, som hedder Astral Doors, var fede! Mindede utrolig meget om DIO og havde den udstråling og energi til at få folk op fra stolene og ud foran scenen. Noget som Stormhammer ikke formåede at gøre. Da de gik (efter min mening, alt for tidligt), var folk oppe og køre, og ventetiden til raveDigger virkede uendelig lang. Og da det så skete, da Døden kom vadende over scenen, og folk gik amok og råbte og skreg, vidste jeg, at nu var det nu. Grave Digger fyrede den af med det ene fede nummer efter det andet, folk gik amok, væltede rundt, dansende, headbangene, skrigene og nød musikken i fulde drag. Fed fed aften!
Kl circa halv 1 sluttede de så af med 'Heavy Metal Breakdown', og selvom HalvEvil ikke fik sin sang, fik de lov at gå fra scenen, og folk begyndte så småt at forlade The Rock med den her vidunderlige følelse som man har efter en fed koncert. Ud i den kølige nat og føle sig enormt godt tilpas. Findes der noget bedre? Til trods for den ->meget<- ømme nakke endnu idag, to dage efter. så er det sgu det hele værd, og jeg ved ikke hvad jeg skulle stille op, hvis jeg ikke kan komme til sådanne vidunderlige koncerter.
Så nu skal nakken lige komme sig, indtil In Flames (wee!) kommer og fyre den af, lige før Judas Priest (jamen, bliver den dag bedre?) kommer og viser deres talent til Danmark.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.