0tilføjet af

Andelslejl./bestyrelser

Jeg har i en del år beboet den samme andelsboligforening, og også været medlem af bestyrelsen - 5 år som almindeligt medlem, og 5 år som formand!
Så jeg ved alt for godt, at det ikke er et taknemmeligt job, tro mig!!
Nu må jeg så konstatere, gang på gang at den bestyrelse der sidder i dag er ret inkompetente og mange lejlighedshandeler bliver forhalet og sjusket igennem, og at mange andelshavere slet ikke får de penge de bør have - og at andre får alt for meget for ingenting! Og det til trods for, at vi altid benytter vurderingsmand - en arkitekt der i løbet af 30 min. vurderer lejligheden, og sender en regning på mellem 6.000 - 11.000,- herfor!
Jeg kunne tænke mig, at vi i vores ejendom, fik en bestyrelse der gennem kurser og div. uddannelse var veludrustet til at sælge vores andelslejligheder, og som fik en god løn for deres arbejde, således at man i fortsættese heraf kunne KRÆVE noget til gengæld!
Som det fungerer nu, får man altid tudet ørerne fulde af: "At bestyrelsen arbejder frivilligt i deres fritid, og derfor vil de hverken forstyrres unødigt eller kritiseres for eventuelle mangler.
Jeg forstår holdningen, da jeg jo selv er gammelt bestyrelsesmedlem/formand, men foretrækker stadig model: Aflønnet kompetent bestyrelse, som man kan stille krav og forventninger til!
Er der nogle andelshavere herinde - der kender til denne model og hvordan fungerer det i jeres forening???🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.