3tilføjet af

Den ny FCK-spillerstil

Solbakken varsler ny FCK-spillestil
FC Københavns nye træner, Ståle Solbakken, er klar til spillestilsændringer. Men spillerne skal informeres før pressen, siger han.
Ståle Solbakken vil ændre spillestilen hos Superligaens førerhold, FC København, men klubbens nytiltrådte norske træner vil gerne vente lidt endnu med et uddybe det.
»Der bliver forandringer i spillestilen, men jeg vil gerne præsentere mine tanker for spillerne, før jeg fortæller mere om dem i pressen«, siger Ståle Solbakken til DR Sporten
Nye spillere
Det har længe været almindelig anerkendt, at afgåede Hans Backe stod for et ganske systematisk arbejde efter et forholdsvis stringent koncept.
Det vil nu vise sig, hvor meget der nu skal brydes op efter den bedste efterårssæson i klubbens historie.
Sikkert er det, at nye spillere er på vej, da man har sagt farvel til Peter Møller, Carsten Fredgaard, Christian Lønstrup og sandsynligvis også Elrio van Heerden, som meldes på vej til Club Brügge.
»Det er vel ikke helt usandsynligt, når man ser på, at en del spillere har forladt FC København. Vi ville også være en mærkelig klub, hvis vi ikke allerede i lang tid havde haft drøftelser med den tiltrædende cheftræner om spillertruppens udformning«, siger FC Københavns sportsdirektør, Niels-Christian Holmstrøm.
Sylvia - Copyright FCK
tilføjet af

Fantastisk flot skrevet

bare ikke af dig.
tilføjet af

Næh, af

mig.
tilføjet af

Flot Sylvia

Gab hvor er du primi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.