tilføjet af Nim for 17 år siden

brun glasur...hvordan?

Hej derude. Jeg er ikke ligefrem den store kok og mit spørsmål er vist også ret simpelt...
-Hvordan laver man brun glasur?
(fx til fastelavnsboller?)
tilføjet af mig for 17 år siden

hejsa...

til brun glasur skal du bare bruge flormelis, vand og en lille smule rent kakao-pulver..!
du mixer så bare det hele lissom med almindelig glasur.. nemt er det!
knus mig 13 år
tilføjet af Helle for 17 år siden

Brun Glasur

Hej Nim
Kog noget vand . Hæld flormelis i en skål og bland det med noget mørkt cacao .Hæld derefter kogende vand i til du synes det har den rette konsitens . Du kan hælde cacao i efter hvor brun du synes det skal være .Det kan også hældes i efter du har hældt vand i .Kogende vand gør at Glasuren størkner helt .
Håber det er hjælp nok til dig .
tilføjet af Tille for 17 år siden

Hvor svært kan d være

prøv at ta' noget kakao, svært hva..?
Tille 14 år
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.