3tilføjet af

brun glasur...hvordan?

Hej derude. Jeg er ikke ligefrem den store kok og mit spørsmål er vist også ret simpelt...
-Hvordan laver man brun glasur?
(fx til fastelavnsboller?)
tilføjet af

hejsa...

til brun glasur skal du bare bruge flormelis, vand og en lille smule rent kakao-pulver..!
du mixer så bare det hele lissom med almindelig glasur.. nemt er det!
knus mig 13 år
tilføjet af

Brun Glasur

Hej Nim
Kog noget vand . Hæld flormelis i en skål og bland det med noget mørkt cacao .Hæld derefter kogende vand i til du synes det har den rette konsitens . Du kan hælde cacao i efter hvor brun du synes det skal være .Det kan også hældes i efter du har hældt vand i .Kogende vand gør at Glasuren størkner helt .
Håber det er hjælp nok til dig .
tilføjet af

Hvor svært kan d være

prøv at ta' noget kakao, svært hva..?
Tille 14 år
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.