2tilføjet af

Vil ikke have ham, men tænker tit på ham

Hej med jer
Det er sen aften og som altid har jeg nogle tanker der bare kører i mit hovede.
For lidt over et år siden havde jeg et rigtig slemt break-up, min eks var mig utro og der gik længe før jeg fik det at vide. Andre vidste det mens jeg gik og troede alt var fint. Vi havde selfølgelig haft en del problemer da vi begge kunne have lidt temperement problemer. Jeg troede virkelig vi var ved at få styr på tingene og han snakkede om børn og at vi skulle finde en lejlighed sammen. En dag vi havde et skænderi sørgede han for at jeg fandt ud at han havde været sammen med andre. Han sagde det ikke engang selv. Jeg var virkelig såret og fik derefter en depression. Jeg troede det bedste om ham selvom andre sagde at han ikke var en loyal type og havde været tidligere kærester utro. Jeg fortjente bedre.
Det var svært at give slip på ham og vi kunne ikke lade vær med kontakte hinanden, det endte dog tit med at vi provokerede hinanden. Han havde sagt til mig at hvis jeg fandt en ny fyr inden jul ville det vise overfor ham at jeg aldrig havde elsket ham 🙁 2 uger efter havde han selv en ny kæreste [:*(] Det var virkelig et slag i maven
Nu har jeg så en ny kæreste og vi venter faktisk et barn 🙂 Han er virkelig sød og er helt modsat min eks med temperement. Men problemet er at selvom jeg elsker min kæreste, så tænker jeg tit på min eks. Jeg vil selvfølgelig ikke have ham igen, da han virkelig sårede mig [:*( Jeg tænker tit på om hvordan hans forhold mon er og om han nogensinde tænker på mig. Om han fortryder det han gjorde mod mig eller bare er ligeglad.
Det fylder rigtig meget i mit hovede og jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal komme videre. Følelsesmæssigt er jeg meget ustabil pga det hele 🙁 Det er bare svært
Ville ønske jeg aldrig havde mødt ham
tilføjet af

igen en kommende enlig mor.

ikngen fyre tænker nogensinde på at de vil have børn, det er noget kvinderne tror og håber på.
ingen får en depresion fordi kæresten er utro, det er noget alle må forvente.
de er utro med andre kvinder, men de kvinder hører vi aldrig om, de klager sig aldrig, men de fryder sig nok over at de kan lokke svine pelsene med i køjen.
tilføjet af

Forstår dig ikke

Han sagde selv at han var klar på at få børn og ville gerne igang med at prøve. OG selvfølgelig er der andre ting i mit liv der har gjort at jeg har haft det svært, men hans utroskab skubbede mig ud over kanten og at mine venner svigtede mig. Hvis du virkelig mener at alle må forvente det så har jeg virkelig ondt at dig. Der er mange folk i verdenen der aldrig kunne finde på sådan noget. Det kan virkelig ødelægge et andet menneske at en person kan pisse sådan på en når man troede man var elsket.
Hvis jeg bliver en enlig mor så bliver det aldrig pga utroskab. Både mig og min kæreste ved hvor fucked utroskab er og har respekt overfor hinanden.
Jeg forstår bare overhovedet ikke at folk kan være så falske
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.