6tilføjet af

Latterligt !

Hvor latterligt - nu ser det ud til at vi fremover kan se frem til en enkel fodlænke, når/hvis vi overtræder dele af loven !!!
"Dejligt" at man kan sidde hjemme i den hyggelige sofa, sove med konen/kæresten, lege med børnene, passe sit job ...og samtidig afsone sin dom !!!

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=265490
tilføjet af

sex er dobbelt

fodsex er i det hele taget dejligt
tilføjet af

NEJ - ikke latterligt

Har du nogensinde hørt om nogen der blev bedre samfundsborgere af at miste jobbet, konen og kontakten til børnene. Nej vel - derfor er det en rigtig god ide at visse forbrydelser kan straffes med "fodrem" i hjemmet. Den dømte kan jo ikke fortsætte sit sociale liv, da han/hun kun kan færdes på fastlagte steder i fastlagte tidsrum.
tilføjet af

Jeg dør af grin

Ja, er det ikke latterligt at man indfører et system, der har vist sig at virke i andre lande. Det er da latterligt, at man indfører et system, der har vist sig at føre til, at folk ikke forbryder sig mod kriminalitet igen. Og jeg er ved at dø af grin over, at man ikke lader almindelige småforbrydere komme ind og afsone med forhærdede kriminelle, så de kan få noget narkogæld, og blive nødt til at begå ny kriminalitet. Ja hold da kæft hvor latterligt!
tilføjet af

I orden...

Hvis det er latterligt, er det vel enten fordi man hellere vil i de overfyldte fængsler.
If you can't do the time, don't do the crime...
tilføjet af

LMAO

He He.....
Ja, man må undres over menneskers snæversyn.........
Kili
tilføjet af

hvor har du ret

Ja, du har ret. Jeg læste for noget tid siden en artikel af en mand der virkelig må vide det. Det var tidligere fængselspræst i Horsens Statsfængsel. Han sagde bl.a. at man straffer kriminelle ved at sænke dem ned i en stor fed sovs af kriminalitet.
Jeg mener man bør gå endnu længere. Hvor mange har ikke været oppe at slås??? Den der taber bruger så fængslet som en hævn........ det hører ingen steder hjemme - i mange tilfælde er folk også selv skyld i at de får en på lampen. Ok, selvfølgelig vil de fleste nok være enige med mig i at vold ikke er løsningen, men en der ikke kan tåle decideret mobning vil være et meget let offer i et fængsel (for ny kriminalitet - netop gennem narko og trussler fra medindsatte).
Lyt dog til fornuften - det er ikke dem der skal i fængsel - de skal have behandling, mens de afsoner i fodlænke.
Det er de virkelige forbrydere der skal bag tremmer (og tilgængæld ikke have udgang:
grove voldsmænd
mordere
voldtægtsmænd
bankrøvere
så ja fodlænken er en rigtig god ide (og som nævnt her i debatten virker den i alle de lande der har indført den)
o.l.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.