17tilføjet af

Jeg hader edderkopper!

Uanset hvor meget jeg selv - og andre - prøver at berolige mig med, 'at de ikke gør noget'... kan jeg ikke fordrage dem. Især de store med pels... bl.a. jagtedderkopper - Uuhh! Ell. korsedderkopper - Uuuhhh!!
Heldigvis er foråret ikke højsæson for bæsterne, men nogle får alligevel altid sneget sig ind i mit hjem. Har prøvet at overbevise min kat om, at de er en delikatesse - med håbet om, at den så ville sætte dem til livs. Men nej - den kan sgu heller ikke li' dem :-)
Nå, men mit spørgsmål: Findes der et 'skrub af edderkop' middel? Ved det findes til myg, fluer osv., men har endnu ikke fundet et, der gælder edderkopper.
Nogen der kan hjælpe? På forhånd tak :-)
tilføjet af

Det gør jeg også ;-(

Uf!
Jeg ved ik om noget middel her, men bruger sku min hårlak når jeg
ser et af de forbistrede bæster.
Jeg bliver helt kold og handlingslammet. Men
formår dog at få hårlakken frem og give den et srøjt af den.
Der går så ikke længe og den stivner af skræk om jeg så må sige :-)
tilføjet af

Hårlak...

det vil jeg prøve næste gang. Tak for tippet :-)
tilføjet af

Hehe

Dén har jeg aldrig hørt før:oD
Er virkelig bange for edderkopper - af en eller anden mærkelig grund!
Har fornylig boet i en kælderlejlighed. Tro mig, jeg har haft de vildeste, længste og hårde kampe midt om natten mod alle de modbydelige edderkopper. Er blevet bedre til at smadre dem. Men hårlak? Hvad dælen gør du så når der sidder en helt stiv - formentlig stadig levende - edderkop på væggen!?
tilføjet af

Til orientering

Vil jeg meddele disse kvinder at edderkoppen er et vidunderligt nytteinsekt. Uden dem havde i rigtigt noget at frygte. At sprøjte dem med lak er plageri. Lemp dem ind på et stykke printerpapir
og smid dem udenfor.
Mange tak
tilføjet af

Aldrig

i mit liv. Ja, jeg synes også det med lakken er synd, men har ingen anden mulighed end at dræbe den med et stykke papir. Véd det er et levende væsen, men fluer fanger vi jo heller ikke og sætter ud igen. Men kan sagtens se din pointe. Kan bare ikke gøre det. Hvis jeg kunne, ville jeg gøre det.
tilføjet af

Mit hus

er desværre også fyldt med edderkopper. Store! Der er ligesom ingen mellemting; de er allesammen sådan nogle kæmpemæssige, krasbørstige bæster, som nærmest tramper, når de kommer pilende hen over trægulvet. Føj!
Heldigvis har jeg med opbydelsen af al min viljestyrke lært at slå dem ihjel selv - jeg har endda rørt ved en af dem i levende live, bare for at bevise for mig selv, at jeg kunne. Det var IKKE fornøjeligt, men det var en sejr!
Eftersom jeg også tit har myrer, købte jeg et middel - hos Matas, tror jeg - som hedder insektlak. Det viste sig, at edderkopperne tåler det næsten ligeså dårligt som myrerne, så nu pensler jeg det langs alle de kanter, hvor edderkopperne plejer at komme fra, og når de har passeret den usynlige streg, falder de som regel ret hurtigt døde om. Problemet er ikke helt udryddet, kun reduceret.
Og til ham der skrev om, at edderkopper er nyttedyr: Det ved vi sgu da godt, alle os, der får koldsved på panden, når vi ser én. Men de kunne for pokker da godt være lidt pænere, ikke!
Hilsen Pus
tilføjet af

et glas

Sæt et glas hen over og så et stykke papir, læg glasset udenfor til den er smuttet.
hej
tilføjet af

Kunne

ikke lade være med at grine, da jeg læste de sidste to sætninger...og kan kun give dig helt ret... JO, de kunne godt være lidt pænere;o)
tilføjet af

Puha

det løber koldt ned af ryggen på mig, bare ved tanken om den kæmpe kamp jeg skulle igennem før dette ville lykkes. Er lidt svært at udføre på en lodret væg...og ret væmmeligt at tænke på at den sikkert kravler ind til mig igen.
tilføjet af

Jeg har en fast besøgende

hver aften. Den bor i et hjørne og kommer frem hver aften, går en runde, og lister hjem igen. Den er temmelig stor, det er lige før at jeg kan høre den trampe :)))
Kunne aldrig drømme om at gøre den noget. Den skal også have lov til at være her, den er kun farlig for fluer.
Har du forresten aldrig set en edderkop gå i en andens spind? Så kommer spindets ejer farende, men når den opdager at det er en artsfælle, trækker den sig skuffet tilbage.
Jeg har engang set en lille mikroedderkop fare på en spyflue. Fluen var alt-alt for stor til den, og det så ret morsomt ud, da den lille holdt fast i fluens ene ben. Måtte dog slippe til sidst.
tilføjet af

Højhuset

må være løsningen, hvis du ligefrem får koldsved ved synet. Prøv engang at tage en lille en af slagsen op i hånden, der sker ikke en pind. til sidst nænner du ikke at slå dem istykker.
hej
tilføjet af

Sød

historie. Kunne ikke lade være med at smile - lyder som en tegnefilm:o)
Men alligevel...lade den trampe frem og tilbage!? Puha...kunne ikke sove hvis det var mig...
tilføjet af

Du har ret!

Og hvor ville jeg ønske, at jeg turde!! Jeg er faktisk en stor dyreelsker, så endnu er det lykkedes mig at slippe af med dem - uden de har måtte lade livet - ved at bruge en kost til indfangelse - og så skynde mig at ryste dem ud over altankanten... okay, de kan muligvis ikke overleve turen ned fra 3. sal - men hellere det end at klaske dem m.m. ;-)
Det optimale vil dog stadig være forebyggelse fremfor bekæmpelse :-) Vil afprøve Pus' forslag med insektlak - tak for tippet :o)
tilføjet af

Ja, nu du siger det

det kunne godt minde om en tegnefilm, men det foregik faktisk i mit køkkenvindue :)
tilføjet af

Bahh

Jeg kan ikke SE på en edderkop uden at gå i en mild koma. Jeg lider af alvorlig araknofobi. Jeg mødte en "Børge" idag og kunne ikke tænke eller noget andet. Smed alt jeg havde i hænderne, skreg og løb. Jeg hyperventilerer, græder hysterisk og er lammet af skræk længe efter. Jeg kan være umulig at komme i kontakt med, efter synet af sådan en satan.. Jeg kan ikke komme i nærheden af de kryb uden at blive hysterisk. Det lyder latterligt, men nogle mennesker er alvorligt bange for edderkopper. Og JO. De kan altså godt bide. Min søn og min mor er begge blevet bidt af en meget lille edderkop.
tilføjet af

De skal dø

Ja ja ja det lyder jo meget fornuftigt det du siger...
-men når jeg finder de helt store jagtæderkopper i min seng, gemt i mit sengetøj aften efter aften, jagtedderkopper i mit tøj når jeg er ved at tage det på, i min vaskeklud osv. Så er kære mor altså bare gået hjem. Der går grænsen... Jeg ved ikke om du har prøvet noget lignende men det er sku for meget. Jeg har ellers ikke noget imod edderkopper. Der er dyreelskeren i mig altså skredet! Hva dælen laver de i mit hus, der er så mange at man skulle tro, der ikke var mere plads udenfor til dem.
Jagtedderkoppen lever narturligt udenfor hvor der er andre insekter, ikke indenfor hvor der intet er at spise! I vores hjem må man forvente at de kan komme frem overalt. Når det er så galt - er der kun en vej. De skal dø og det kan ikke gå hurtig nok, kære edderkopper ven. Udenfor okay, men indvadere de mit hjem - dør de!
tilføjet af

hvad

heey jeg vil lige høre om hvad det er for noget middel man kan købe i matas for at slå dem ihjel. da jeg efter hånden overvejer at bruge hårlak.
hey
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.