6tilføjet af

indbagt is i pandekage

Jeg søger en opskrift på pandekager med is inden i, bagt i ovnen med en slags karamel med nødder på. Jeg har fået den et sted og den smager bare godt nogen der kender en lignende opskrift.
tilføjet af

Lige et spgs

Er isen med i ovnen ?
guller
tilføjet af

ja undskyld

Tumpet spgs jeg stilte dig, for ser nu du netop skriver : indbagt is i pandekage -
Hæ hæ men jeg fatter altså ik at isen ikke smelter og så er det jo ikke is længere, vel så er det fløde (hvis altså det er rigtig is)
;D
guller
tilføjet af

På sol..

På sol´s opskriftsamling ligger en god opskrift på pandekager,den bruger vi.Du skal jo først lave pandekagerne,derefter kommer du isen i og bager dem i ovnen,drysset med knuste mandler eller nødder der er ristet på panden med sukker.
Og jo du har ret,det er en lækker dessert.
tilføjet af

indbagt is, er ikke fis.

men du kan ikke bruge købe is, du må først lære at lave din egen is. købe is er luft, og luft udvider sig i varme, og så smelter isen.
is kan indbages i utallige deserter, også i marengs, med syltede frugter, og en bund af marcipan masse, ikke de falske produkter fra abrikoser, men ægte mandel marcipan.
hvis du kender en ægte konditor, så spørg ham, om du kan købe noger marcipan fra ODENSE marcipanfabrik, pas på hvad du køber, det skal være den ægte vare, ellers får du bare noget der indeholder mere sukker end mandler.
is laves af æggeblommer, sukker, vanila, piskefløde og likør, eller andet smagsstof, fks. karamel, simpelt at lave.
trask ud i byen, og køb lærebog for kokke, eller konditorer, hvis boghandlen ikke har den, kan du købe den på kokkeskolen i Ålborg.
jeg vil ikke skrive opskrifterne af, for enhver kok har sin egen måde at lave det på, og det er på tide at danske husmødre lærer lidt om madlavning, fidusen er ikke at lave mad, når man har råvarer nok, nye opskrifter bliver udviklet, når kokkene må gå på kompromis, med få råvarer.
tilføjet af

Ingen tvivl..

Hjemlavet is er selvfølgelig det bedste,men vi har nu flere gange brugt købe is,f.eks Hjem is produkterne er gode nok, det samme blev pandekagerne,også med købe is.Kan jo være et spørgsmål om du har tid til at lave isen når du har lyst til pandekagerne.
Velbekomme og god dag.
tilføjet af

fis og

Pjat... man kan sagtens bruge alm billig is til at komme i pandekagerne.Jeg taler af erfaring.
Det bedste er at lave pandekagerne, lade dem køle af, fylde is i, rulle dem, komme dem i fryseren og så komme dem i ovnen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.