17tilføjet af

Jeg "hader" min nabo!!!!!

...helt vildt!
Et simpelt spørgsmål, kan man smide sin nabo ud hvis de gentagene gange, ikke dæmper på støjen de producerer på alle tider af døgnet!
Trods venlige bemærkninger, om de venligst vil tage hensyn til at der også bor andre i opgangen.
Det er en andelsforening, og formanden er meget svag, skulle jeg hilse og sige.
tilføjet af

tror det ikke

Ikke engang hash klubber kan man bare smide ud.
Der må hårdere midler i brug.
tilføjet af

nabo

det får du meget svært ved.ja så skal du ud og samle underskrifter men tror ikke det er nok
tilføjet af

nånå

Jamen det var da synd for dig...
Man bliver nødt til at acceptere at
Lejelighed = larm
Sådan er det desværre... Ikke alle har samme døgnrytme som det gængse Danmark. Men tal med dem. Formanden har rygrad som en spoleorm, har du også det?
Forstår det udemærket, da jeg selv er i samme situation, og har forgæves forsøgt at tale med dem... Men ak!
Køb nogle ørepropper, forær dem "dutter" til stolene osv osv...
Sov godt... Hvis du kan
tilføjet af

men

tage da fat i den nar når du ser ham det hjælper tro mig :-)
tilføjet af

Hvis naboen...

f.eks. holder fest og har åbnet vinduerne, kan du ringe til politiet og melde dem for gadeuorden. Det lyder åndsvagt men jeg har selv prøvet det med min nabo.
I mine øjne må vedvarende støj være krænkelse af privatlivets fred, men jeg ved ikke om politiet æder den. Og desværre kender de fleste støjsendere alt til hvad de kan knaldes for.
Prøv at ringe til politiet og spørg ad, næste gang det er galt.
Held og lykke
Fredselskeren der flytter på landet så snart hun har råd!
tilføjet af

selv formand?

hvad med selv at blive formand? så kan man jo tage fat i de ting der generer....
tjek også jeres husorden og vedtægter, der er sikkert forskellige regler alt efter om man er ejer eller lejer
pøj-pøj med det!
tilføjet af

Flyt

På landet , så er du over de problemer !!!!!
tilføjet af

dunk dunk

Nej der er en underlig mangel på regler på dette punkt.
Og samtidig sælger radiobranchen musikanlæg efter hvor kraftig effekt de kan præstere og højtalere med subwoofer og hvad ved jeg. Noget der rigtig kan sætte gulvet i svingninger. Især til den nyere tids musik som er ledsaget af taktfaste dunk dunk lyde.
tilføjet af

En hændelse

Min nabo som har, eller havde for vane at spille meget højt på alle tider kom lidt uheldigt afsted en dag.
Jeg havde været i byen og sovet hos en veninde da jeg kom hjem kl. 11 om formiddagen gik radioen for fuld hammer. nå tænke jeg, hun går vel snart så jeg kan få sovet lidt mere.
Det var formiddag og jeg ville ikke lave postyr.
Da kl var 16 og jeg ikke havde hørt en lyd derinde fra, ingen trækken ned i toilettet eller vand blev brugt.
Jeg ringede på døren og ingen åbnede..hmm
Kl 22 hendvendte jeg mig til bestyrelsen, som sagde jeg kunne prøve politiet.
politiet sagde jeg skulle skaffe en låsesmed, og ringe igen når han var fremme på adressen så ville en patruljevogn komme og politiet gå ind og slukke, der skulle også være en fra bestyrelsen til stede.
Min nabo var rejst på weeend og glemt at slukke radioen, godt jeg fik tilkaldt hjælp ellers skulle jeg indlogere mig på hotel for sove ville jeg ikke kunne i den larm.
Hun fik en regning på 500 kr for låsesmadens arbejde, og en lille hilsen fra politiet som lagde en seddel på hendes køkkenbord.
Man kan ikke helt te sig som man vil, du skal så vidt muligt holde støjen indebfor egne vægge. men for få tør klage, og derfor bliver man støjchikaneret.
tilføjet af

personlige lyde

Kan man vist ikke stille så meget op med, men det kan være forstyrrende nok.
Hvad med snorken, det kan også være ret træl at høre på.
tilføjet af

Gå ind og kræv der skrues ned

Giv en mundtlig trussel om at du er parat til, at møde op næst gang der er tryk på. Gør vedkommende opmærksom på, at et nyt møde kan blive et ganske ubehageligt oplevelse.
Jeg har selv prøvet konceptet, her var det både overboen og nabo lejligheden der var voldelige og støjende. Politi og ambulancer kom med udrykning med 4 minutters mellemrum, tilkaldt til overboen, der havde slået en fest deltager til blods, det blodige offer blev båret ned og kørt væk i ambulancen med blå blink.
Da næste ambulance kom 5 minutter senere med blink, var der en hundepatrulje med, begge med blå blink blå blink, her var det naboen der var i gang med at likvidere konen, der var skruet helt op for musikken så man intet kunne høre, heller ikke ens eget tv. Men kone var blevet reddet af den første ambulance og politi med blå blink til overboen, her troede naboen så, at det var ham de kom efter, han forskansede sig med konens niårige datter der var gidsel. Musikken fortsatte politiet og ambulancen blev på standby. Konen benyttede mandens forvirring til, at undslippe ved, at springe ud fra altanen.
Siden blev der spillet dag og nat døgnet rundt, jeg kunne ikke passe mit job, hvis det fortsatte, og politiets henstillinger hjalp ikke mod en garvet forbryder, med flere drabsforsøg i synderegisteret. Jeg valgte så selv at gå ind og udføre et iskoldt rent psykologisk stuntforsøg på psykopaten kl 04 om morgenen da spillede han stadigt på fuld styrke.
Jeg pustede mig op, og lod som om jeg var en benhård iskold voldsudøver, jeg hamrede voldsomt på døren, og skreg det er politiet luk op straks, eller døren bliver sprængt, jeg var ved at få tyndmave af skræk for hvordan psykopaten ville reagere, da han lukkede op skulle der handles straks, så han mistede fatningen. Jeg tog ham i kraven, og vippede ham ned, for derefter, at tage fat i livremmen og jakken i nakken. Bar udyret ind som var det en rambuk ind i stuen, hvor jeg kiggede på hans store 1½ meter høje højtalere, og sagde så dem kan du jo godt være inden i og sove rusen ud, hvis ikke du straks lukker musikken.
Hvis det gentager sig vipper jeg dig gerne igennem membranen i højtalerne, og det bliver ikke nogen blid medfart du får og politiet kan jeg se du ikke ønsker skal se dit dyre B&O anlæg til 60.000 kr, den har du hentet fra et indbrud. Siden denne nat blev der ro, mit psykologiske stunt var lykkedes, jeg havde givet den dobbeltdømte drabsmand et psykologisk chok, jeg gik direkte ind i min lejlighed og på toilettet, da jeg havde fået tynd mave af angst for om tricket virkede, eller jeg blev slået til plukfisk.
tilføjet af

Sejt....

...godt gjort. Bare utroligt, der skulle så meget til.
tilføjet af

Egentlig ikke!

Jeg har boet i København i en del år nu, og jeg vil skyde på at omtrent hver andet medmenneske herinde er notorisk stjernepsykopat.
tilføjet af

hvor er den almindelige takt og tone henne?

Det med at true, klark el clark, det må man ikke.
Ser du truende ud, eller taler højt.
Så kan personer finde på at politianmelde en, eller misbruge andre offentlige systemer.
surf forbi http://www.sortehest.tk
Der kan man se, hvordan folk opfører sig når de er presset "en beboerforening i knibe".
Men lejerne der betaler høje huslejer, vinder sagerne, og får huslejen ned.
En vicevært med en årsløn på ca. 450.000,- det er ikke helt normalt.
tilføjet af

bl.a.

diiiiig!
tilføjet af

Ak ja

Gaaaaaab!
tilføjet af

Nej man må ikke gøre som jeg

Men jeg satsede på, at psykopaten ikke ligefrem selv ønskede politiets nærvær, ikke mindst set i lyset af, at er engarvet kriminel, der har truet flere ud af vaskeriet med drabstrusler, ligesom hans lejlighed havde mange tyvekoster, bl.a. komplet B&O anlæg samt B&O tv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.