10tilføjet af

Veninder

..er svære at finde! nogen der kender det med at man er vokset fra veninderne fra skoletiden og ikke rigtig får knyttet nye "veninde-skaber". Jeg er hverken ulykkelig eller direkte ensom. Jeg bor sammen med min kæreste, men savner ind imellem en eller flere gode veninder til at snakke, shoppe, gå på café og i biografen med.... Er 30 år og fra Kbh hvis nogen sku få lyst til at skrive...
tilføjet af

Hej !!

Du har måske skrive en mail man kunne skrive til ???
Vil da meget gerne skrive, - men helst ikke åbent her på sol debatten !!!
Kærligst !!
tilføjet af

Veninder

Hej med dig
Jeg kender lidt til det samme som dig, og nu er jeg lige flyttet til København, så jeg mangler også at etablere nogle nye bekendtskaber.
Jeg er 26 år og bor også sammen med min kæreste.
Skriv en mail adresse, så kan vi se ad.
tilføjet af

Hej

Hej til jer begge to, Jeg kender nøjagtig til din situation "anonym" - Jeg bor også sammen med min kæreste, som jeg er meget glad for, men savner rigtig meget de gamle dage, hvor man brugte tid sammen med veninderne. Jeg er 24 år, og bruger hovedsagligt min tid efter arbejde på at træne, da jeg føler at det er det enenste sted man kan få dækket sit sociale samvær, uden at man skal arrangere aftaler et halvt ud i fremtiden, for at ens "få" veninder der er tilbage, har tid til at ses. Det er ikke sådan når de alle får børn og familie. Jeg er 24 år, og kommer desværre helt fra Jylland, men det skal vel ikke forhindre os i at skrive sammen. Venligst oplys din/jeres mailadresse.
Mange hilsner fra mig
tilføjet af

Samme her...

Jeg er i samme båd, gled hurtigt fra veninmderne fra folkeskolen da jeg flyttede langt væk... Og nu bor jeg, som 24 årig, sammen med min kæreste og ikke har ret mange tætte veninder, savner det lidt...
Hørte du var fra jylland - jeg vil lige prøve at skrive til dig... Det er jeg nemlig også...*S*
tilføjet af

Endnu en...

Hej alle,
Jeg er i samme båd som jer. Kontakten til veninderne synes at være løbet ud i sandet. Jeg savner nogen at være piget med, gå på cafe med, shoppe med etc. Jeg har en dejlig kæreste som jeg snart flytter sammen med. Har også en søn på 5, som jeg har været alene med. Er 28 og bor i Herning. Min mail er goody2shoes@sol.dk, hvis I har lyst til at skrive :-)
Bedste hilsner
Anne
tilføjet af

Hiiii

Hii jeg kender det godt.......
jeg er godt nok 13 så i den alder har man jo mange veninder og sådan noget...........
men alligevel kender jeg det godt blir sgu tit så ked af det for jeg synes at veninder hurtigt går fra hinanden jeg mener der er næsten INGEN idag der holder hele livet!!
og jeg synes bare at det er trist at verden er ved at blive sådan...
mén jeg vil se om jeg kan holde i lang tid med mine veninder for det er mit største ønske at veninder kan holde i LANG tid....!!!!


men sådan noget sker nok aldrig måske kan nogle holde men ikke MANGE desværre
** Kys Kys**
tilføjet af

Det er utroligt

Synes i ikke det er utroligt, at vi nu allerede indenfor et døgn, er så mange der har skrevet et indlæg hertil fordi vi alle føler os lidt triste over at vi ikke længere har det venindeforhold som man i sin tid havde. Min opfattelse har hele tiden været, at det nok bare er mig, der ikke har været for god til at holde kontakten til de gamle veninder, og så er de derfor ligeså stille gledet fra én. Nu, hvor man prøver at rive lidt i dem, har de i stedet så travlt, for de har jo både kæreste og børn, og så så mange andre de skal nå at besøge og har aftaler med - men helt ærligt det tror jeg bare ikke på - de gider bare ikke, fordi de har fået fast fyr og børn, de vil hellere være derhjemme og plejer deres kære. Ikke at det ikke er til at forstå, jeg vil også rigtig gerne være derhjemme med min kæreste, men jeg savner også rigtig meget at komme udenfor døren og lave noget med andre mennesker.
Er jeg den eneste der har den opfattelse eller hvad?
tilføjet af

vi er åbenbart flere...

Glemte selvfølgelig en mailadresse i mit første indlæg. Hvis nogen sku få lyst til at skrive, så er mail adressen bmysunshine@sol.dk så skriv bare.....
tilføjet af

Nej!

Du har helt ret....det er skidehyggeligt at være hjemme sammen med kæresten og hygge osv. Men man mangler altså lige noget...De har ikke samme forståelse for at shoppe, gå på café, sludrer-sladrer og lign. og derfor trænger vi til veninder...Jeg tror vi lidt går tænker at det bare er os selv, men som en skrev er det utroligt så mange reaktioner der kom, mange har det sgu sådan men måske synes man det er lidt "pinligt" pludselig at mangle de nære venner.... Lad os finde nogle nye!!
tilføjet af

Jeg ønsker også veninder

Hej jeg er 28år har tre dejlige børn men kun en veninde tilbage som jeg så har ha haft i 10 år.
De andre har jeg mistet hen af vejen og især hver jeg er blevet gravid har jeg mistet en.
Mine børn er 5 og 2 år og 2 måneder.
Jeg bor i københavn med min mand og i øjeblikket er jeg på barsel.
Jeg savner også nogen at tale med og lave noget med. feks en biograf tur ind imellem ville være dejligt, jeg har som sagt kun en veninde og hun ser for det mest alle film med sin kæreste.
Men også shoppe en gang imellem ville være dejligt eller andet.
Bare en at dele tanker med. Det er dejligt med ens mand men han har også sine venner og har også brug for at jeg ikke altid hænger op af ham.
I er alle velkommen til at mail til mig.
Jsb.akeb@sol.dk
Knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.