7tilføjet af

Psykisk syge........

Hej.
Jeg er en mand på 23 år. Jeg lider af svære depressioner, vrangsforestillinger, og tvangstanker, som følge af en opvækst hos en mor, og stedfar som drak, og en enlig far som også drak. Jeg ved det er noget som rigtig mange desværre gennemlever, men jeg har nu her på mit 23. år endelig fået mod på at søge noget behandling. Jeg står et ret svært sted i mit liv lige nu, og søger egnetlig bare noget kontakt til folk som selv har haft noget lignende inde på livet, eller som er pårørende for nogen som har.
Ind i mellem hjælper det at få luft for tingene...
tilføjet af

Ja alene

er man ikke.
Jeg har også depression, i stor grad. Grundene er mange, om livet har ikke været rosenrødt for mig, men dog har mine forældre ikke drukket - men alligevel tør jeg godt sige at jeg forstår dig allerede nu, selvom jeg ikke ved noget - en ting er sikkert, det er absolut ikke sjovt at have en depression.
Hvis du skulle have lyst til at skrive, kan du jo ligge en mail?
Hilsen en anonym pige med depression, som får hjælp.
tilføjet af

psykisk syg

Hejsa. Du er meget velkommen til at sende en mail til mail. Får du hjælp nu så❓Du har ret i at det ind imellem godt kan hjælpe at tale / skrive for at få luft.
Min e-mail er
manuela49@sol.dk
tilføjet af

kender du depnet

Kender du depnet, jeg kender andre unge der har haft stor glæde af den side, og jeg tror at mangler du nogle ligesindet så er det her et godt sted at starte
http://www.depnet.dk/
Held og lykke med det hele og alt godt fremover *SS**
tilføjet af

Hejsa

Jeg kender en del til depresioner og tvangstanker osv, og jeg ved hvor svært det er at leve med dette, men jeg får dog hjælp og kan sige at det går fremad. Hvis du skulle have lyst til at skrive og få lidt luft og dele dine tanker skal du være velkommen til at skrive til mig, jeg lytter gerne og måske man kan hjælpe hinanden på vej?
venlig hilsen Anime
animegirl@sol.dk
tilføjet af

Det er rart at vide...

At man ikke er alene! Jeg vil meget gerne finde nogen at skrive sammen med.
sortsind@hotmail.com
tilføjet af

Hej

Du skal være velkommen til at skrive hvis det kan være behjælpelig på nogen måde.
Venlig hilsen animegirl@sol.dk
tilføjet af

Lov og ret er uforenelige faktorer i det syge uvæsen

En patient vandt over psykiatrien ved byretten, her blev en bæltefiksering kendt lovstridigt.
Men i landsretten frifandt man psykiatrien ved hjælp fra retslægerådet. Uagtet, at det fremgik klart af sagens omstændigheder, at patienten ikke var urolig eller til fare for sig selv eller omgivelserne, så godkendte landsretten bæltefikseringen på baggrund af et par bevingede omformuleringer fra retslægerådet.
Der er ikke uforståeligt rejst tvivl om psykiatriske patienters retssikkerhed. Når landsretten blot i et enkelt pennestrøg kan tilsidesætte sagens faktiske omstændigheder som fremlagt i byretten, på baggrund af retslægerådets udtalelser, der ikke har taget udgangspunkt i de konkrete omstændigheder.
Indspistheden præger systemet i foruroligende grad, når man blot kan tilsidesætte sagens faktiske omstændigheder og af sige en frifindelsesdom…
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.