5tilføjet af

Forslag til frokost

jeg er så heldig at få min søster og svoger og min far til frokost søndag for at fejre farsdag, men er kommet i den uheldige situation at jeg ikke ved hvad jeg skal servere.. Jeg synes at rugbrød er lidt for kedeligt, så jeg tænkte at I nok havde nogle gode idéer..
på forhånd tak
:)
tilføjet af

uh jeg ville lave

en fyldig ægge kage med kartoffeltern-peberfrugt og løg i, og så servere skinkeskiver eller røget laks til og evt lidt grøn salat?
Jeg fandt ud af den anden dag-at hvis du pisker æggehviderne for sig-helt stive og vender det i æggeblommer med smuldret feta og så fyldet, hælder det i en forn og kommer det i ovnen, så smager det rigtig dejligt og den bliver virkelig luftig
tilføjet af

Stjerneskud

lækkert og let.
tilføjet af

Rugbrød er aldrig kedeligt, med den rigtige belægning

http://www.idadavidsen.dk/index.php?page=16
Jeg videregiver gerne min smørebrødsseddelm som inspiration til gode stykker. De kan laves store og små, som man måtte ønske. Udvalgt med omhu kan du lave en anretning af diverse politikere. Bon Appetit.
tilføjet af

En af mine yndlings

Men er én ting nok til at være en hel frokost?
Jeg kan se at en anden foreslår en æggekage, det er sådan noget vi får her i huset, når vi er lidt livstrætte og det hele kan være ligemeget, men mad skal man have.
Hvis man ligefrem inviterer folk på frokost og endda for at fejre, skal man så ikke gøre lidt ud af det - mindre hverdag og mere fest?
Gør I andre heller ikke det? Er det kun mig?
tilføjet af

Har fundet en dessert

Jeg har fundet en dessert, min far er vild med rå æblekage så det er helt sikkert at han skal have det, da han ikke selv får det lavet..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.