5tilføjet af

Mad til camping.

Hej debattere!
Sidder lige og laver madplan for denne uge, vil høre om i har nogle gode idéer til hvad vi kan få, når vi nu skal på camping fra torsdag middag og frem til søndag.. 🙂
Vi har nogle kogeplader med, en riskoger, og en grill. - Men hvis vejret nu ikke bliver så godt, har i så nogle gode, nemme opskrifter?
Synes det kunne være lidt sjovt at høre hvadi havde af forslag.. 🙂
Nickie.
tilføjet af

Tja....

Vi plejer så at havde sådan et spritkogersæt med gryde rosv.
Bare lave noget med nogle pølser, løg og sådan lidt.
tilføjet af

Hvis du absolut vil have riskogeren med

- så skal den vel også bruges. Lav en gang boller i karry hjemmefra til den første dag. Hvis det er en kuglegrill du har er det lidt underordnet med vejret, er det ikke? Hvad enten det er den ene eller anden slags grill, så steg en hel steg den ene dag. Hvis det er en almindelig grill, så pak stegen i staniol og 3 lag aviser og læg den i gløderne. Bagekartofler kan komme samme vej og sammen med en skål salat og en gang bearnaise (snyd og brug K-salats) må det kunne gøre det ud for en fantastisk campingmiddag.
- Dagen efter serverer du resten af stegen, kold med grøn kartoffelsalat. Brug resten af salatskålen og en halv dusk persille. Hæld en olie/eddike/citron dressing over de kogte afkølede skiveskårne kartofler som er lagt i salaten.
- Kan I købe fisk i området, skal der vel grillede, eller pandestegte fisk på menuen en af dagene. Dertil skal der bare kartofler og citronbåde evt lidt smørsovs.
- Hvis der også skal laves plads til en sild og en snaps, hvilket vel er et must på camping, så er det vist svært at få plads til mere mad.
tilføjet af

Riskogeren

Er det ikke den der skal trække campingvognen ?😃
tilføjet af

Hehe..

Nej Fruppe.. 😃
Det er en riskoger fra Tupperware der bare skal i microovnen 8 min, så er der perfekte ris..😉Men ellers et godt gæt.. 🙂 Hehe..
tilføjet af

:) Tak..

Hvor ville jeg dog gerne med dig på camping.. 😃
Det lyder som om det er noget du har prøvet en del gange før. Tak for inspirationen, det er bestemt skrevet på dosmersedlen, så nu skal vi nok blive mætte på campingen med vores kuglegrill. 🙂 (Har ikke været så god til at bruge den endnu, kun som almindelig grill, men det skal jeg jo til at eksperimentere med kan jeg høre..) 😉
Tak for det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.