3tilføjet af

Vejledning tak

Hej
Min nabo stoppede med at ryge for nok 8 uger siden, syntes det er ualmindelig flot, da han ikke har haft behov for hverken hjælp eller tyggegummi.
Men den sidst tid føler jeg, at han er blevet utrolig aggresiv, mener jeg noget andet end ham så er det bare så forkert og han kan ligesom ikke forstå, at vi ikke alle gør tingene på samme måde?
Så mit spørgsmål er, da dette er sket efter hans rygestop hvor længe vil hans opførsel så være på denne måde bare sådan ca.
Jeg ved godt at de fleste der stopper med at ryge bliver til tider svære at være i nærheden af, men er det en periode eller er det for resten af livet det står på?
På forhånd tak
tilføjet af

Kære Maisy

Det er jo ikke sikkert at det er rygestoppet der har gjort ham aggressiv, men hvis det er så er det bare det, har røgen generet dig så vær dog bare glad, det er jo let at undgå ham, - det er meget forskelligt hvordan et rygestop virker men de fleste ændrer sig ikke,---du kunne f.eks ved lejlighed spørge ham (hvis i er på talefod) om det var svært at stoppe for du synes det er så flot, jeg stoppede for et par år siden og har ikke ændret væremåde,--det er noget sludder at de fleste bliver værre at omgåes.
tilføjet af

Hej

Tak for dit svar.
Jeg er stadig på talefod med ham og ved/har fået fortalt at han faktisk stoppede fra minut til minut. Hans røg har ikke generet mig da jeg selv er ryger.
Og undgå ham kan jeg dårlig, da vi som skrevet er naboer og jeg i bund og grund er glad for hans hjælp. Jeg undrede mig såmænd bare, naturligvis kan jeg også blot spørge ham, eller fortælle ham, at jeg syntes han har ændret sig.
tilføjet af

OK, godt at tale sammen

det løser mange misforståelser,- -du skrev at han stoppede uden hjælp, det er ikke altid den rette måde hvis det ikke er velovervejet/gennemtænkt da det trods alt er en stor forandring i hverdagen, lidt opbakning har hjulpet mange, mine 2 venner meldte sig til netdoktors program "KVIT" hvor rygestoppere og vejledere virkelig hjalp, men dermed ikke sagt at det er det rette for alle, jeg kender også dem der har gjort som din nabo og holdt det.
Held og lykke med samtalen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.