11tilføjet af

DR-LICENS

Hej,
Jeg kender en der ikke betaler dr-licens, men stadig ser fjernsyn.
Hvad bør man gøre i dette tilfælde? Det er da ikke fair at nogle skal betale licens for andre sortseer.
Vh Oliver30
tilføjet af

Du skal ikke gøre noger for....

Hvorfor er det lige vi skal betales licens for alle de lorte ting der bliver vist - det er ikke engang værd at betale for
mark
tilføjet af

du ska

...passe dig selv, mester!!! det er hvad du skal! også få dig et liv!
og ja jeg betaler licens!!
tilføjet af

Sælg

Men du ser det åbenbart, siden du har en tydelig mening om det. Så sælg dit tv og nøjes med radio licens.
tilføjet af

Afhængigt af hvorfor......

Hvis han nu er "smart" med at han ikke betaler og alligevel ser tv, - så ville jeg nu nok mene han bør hoste op med slanterne. Enten ved at du forsøger at overbevise om det, eller melder ham anonymt.
Men hvis du ved han ser CNN, BBC, ZDF eller hvad det nu måtte være, i en halv time om dagen for at få udenlandske nyheder... Så hva' fa'en......
tilføjet af

Sådan er der jo....

... så mange der er. Vi er altid nogen der må betale for andre. Man kan i flæng nævne forsikringssvindel, piratkopiering, uberetigede offentlige ydelser, etc. etc.
tilføjet af

Hhhmmmm

jeg har ik tv men min nmor har - og der kan man nasse på tv'et hehe

men jeg har da radio

MEN IKKE TV - REMEMBER
tilføjet af

Hjælper ikke at melde

Det hjælper ikke noget at melde folk, for man kan bare nægte folk fra licenskontoret (eller hvad det nu hedder) adgang til ens hjem og så kan de ikke bevise at du har tv uden at betale licens. Og man er i sin fulde ret til ikke at ville lukke folk ind, de kan på ingen måde tvinge sig adgang.
Jeg betaler min licens men kunne aldrig finde på at melde folk for ikke at betale, det er jo systemet der er noget galt med siden man kan snyde.
tilføjet af

Hjælp ham!!

Gå hen til din lokale radio/TV forhandler og få en licens tilmældings blanket. Udfyld den i hans navn, og send ind. Så har de fat i ham. P.S. når man køber radio/tv/video eller lign. har forhandler pligt til at indberette det til licenskontoret, så de har ham muligvis allerede, hvis han ikke har købt af en privat. :*)
tilføjet af

Dokumentfalsk

Det vil jeg nok ikke lige anbefale at gøre.
Hvis du skriver en andens navn på, så begår du dokumentfalsk, og det er i mine øjne en langt værre forbrydelse end at unlade at betale licens.
Desuden er det stadig ikke nok til at DR kan bevise han har et fjernsyn
tilføjet af

til Licens

Alle skal betale licens nHVIS man vil se DR og det er der nogen der ikke vil.Problemet kan nemt løses,man kan kode DR så dem der ikke betaler kan heller ikke se det.Det kan ikke være så svært,vi har frihed til at vælge til og fra når det gælder andre tv stationer,så reglerne må være de samme for DR kod jeres station,INGEN SKAL TVINGES TIL BETALE NOGET DE IKKE SER.Alt andet kan man vælge til og fra i danmark bare ikke DR.
tilføjet af

gu skal vi ej

Vi skal ikke bare betale,vi skal have frihed til at vælge hvad vi vil betale for.Det har vi når vi vælger andre tv stationer og dette skal osse gælde DR de kan kode deres station som alle andre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.