3tilføjet af

Kampen mod hooligans - nye tiltag

Der er både godt og mindre godt i det forslag justitsminister Bødskov nu fremlægger i håb om at få stækket de få sindssyge idioter, der har ødelagt så meget for de (vi) mange fredelige, almindelige fodboldtilskuere.
http://www.b.dk/politiko/politiet-faar-nye-vaaben-i-kampen-mod-fodboldboeller
Det giver bl.a. politiet ret til at tage billeder af personer, som har fået karantæne fra stadions. Fint.
Den såkaldte karantænezone udvides fra 500 til 3000 meter. Det lyder godt nok vildt - men kan det forhindre situationer, der mere får en til at tænke på gadekampe i Gaza end en god fodboldkamps afvikling - tja, så må det vel være sådan. (Men sørgeligt.)
Derimod kan jeg ikke lide talen om at flytte kamptidspunkter. Hvis man gør det sent, kan den almindelige tilskuer så ikke simpelthen blive snydt? Hvis han nu ikke opdagede det?
Er det så "bare ærgerligt", eller hvordan skal det praktiseres?
Det er trist, at det i det hele taget skal være nødvendigt at udtænke så mange planer og forholdsregler overfor disse - jeg kalder dem fjender af fodbold og fodboldklubber. For det må de da være!
tilføjet af

Kampen mod hooligans - nye tiltag

Langt størstedelen af publikum i dag opfører sig ordentlig og drikker 1-2 fadøl får måske en pølse. De er der for at hygge sig, og måske falder der nogle kommentarer over dommeren, men så er det det.
Så har vi vandalerne som under påskud af at de holder med et fodbold hold bruger metoder som smadrede toge, vold før og efter kampen og uro under selve kampen. Urolighederne er eskaleret så ethvert tiltag til at stoppe disse hooligans hilser jeg velkommen.
Din frygt for at blive snydt fordi kamp tidspunktet bliver flyttet er jo helt hen i vejret. Kamp programmet ligger klar så politiet skal nok melde ud i god tid til højrisiko kampe, hvor politiet vil have ændret kamptidspunktet.
Jeg har absolut ikke vænnet mig til at blive visiteret når jeg skal se en fodboldkamp, men det er nødvendigt desværre.
tilføjet af

Kampen mod hooligans - nye tiltag

Den såkaldte karantænezone udvides fra 500 til 3000 meter.

Det lyder lidt komisk. Indenfor 3km radius har man jo dækket både Brøndby og omegn, dvs. man skal ud og ringe dørklokker hos de formastelige og bede dem flytte ud af deres hjem, mens der er kamp [(:] Det lyder temmelig dyrt 😖 Regningen ryger til kommunen. Gad vide hvad de gode borgere i kommunen siger til det?
tilføjet af

Kampen mod hooligans - nye tiltag

Jeg har absolut ikke vænnet mig til at blive visiteret når jeg skal se en fodboldkamp, men det er nødvendigt desværre.

Hmm, sidst jeg var til fodbold på et fodboldstadion var i 1996 på Aalborg Stadion til en kamp mod BIF. Der blev jeg også kropsvisiteret, ligesom alle andre neutrale tilskuere. Det følte jeg mig altså ikke forulempet ved ❓ Tænk på alternativerne...ja, det kan være svært at sluge, men du har ret i, at de hårdeste bøller nok ikke ligefrem kommer på stadion for at se fodbold.
Edit: Glemte at jeg også var til fodbold i 2006 på Århus Stadion for at se Randers FC mod Fenerbahçe...underligt nok blev jeg ikke kropsvisiteret der, men det var nok fordi jeg gik blandt De Blå Heste. Alle ved jo, at de fans jo ikke kan gøre en kat fortræd [(:] 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.