24tilføjet af

Kan man tilgives af et helt hjerte !!!

Hej !
Jeg starter lige på og hårdt. Jeg har været min mand utro og det er bestemt ikke noget jeg er stolt af. Hvorfor gjorde jeg det så vil nogen spørge.
Det jeg vil høre er om i er nogen der ude der har været i hans sted og tilgivet af et helt hjerte, at den smerte der har været forbundet med det er væk. At det at stole på den anden er der 100 procent igen. Kan det lykkes. Vi er stadig sammen og han siger han har tilgivet, men der er længere vej til det end som så. Der kommer hele tiden ting op til overfladen. Vil det en dag forsvinde og kan forholdet blive helt godt igen.
M.vh. Katarina og tak hvis der kommer nogen svar
tilføjet af

nej desværre

jeg har prøvet der samme men det var min mand det var mig utro, vi er sammen den dag i dag, men jeg komme ikke til at stole 100% på han igen jeg stoler kun 90% af det han siger, det kan jeg godt leve med, nu er det to år siden, og jeg begyndt at stole mere og mere på ham den komme måske op på 95% man skal aldrig stole 100% på andre mennesker så er man for sårbar
Lotte
tilføjet af

nej

Nej desværre ikke vil jeg sige. Min mand har været mig utro. Vi er stadig sammen, og vores forhold i dag er blevet fostærket af det.
Men stole på ham 100% kommer jeg aldrig til. Det har han såret mig for meget til.
Tilgive ham kan jeg heller ikke, men jeg kan lære at leve med det.
Så dit forhold er absolut værd at kæmpe for, selvom han ikke stoler på dig 100%, hvilket du efter min mening må lære at leve med.
Mange hilsner
Mette
tilføjet af

Kan ituslåede vaser heles?

Hej Katarina
Min kone har været mig utro for et år siden. Vi er stadig sammen, hvilket jeg håber, vi bliver ved med. Det fylder stadig meget i vores liv. Smerten er ikke så stor længere. Det er blot en skam, at man letter ben op af noget så værdifuldt og smukt som et ægteskab. Kan man ikke altid se på en nok så flot repareret vase, at den har været slået itu? Jeg synes naturligvis, at man skal kæmpe for sit ægteskab, sin familie, sine børn, men jeg mener der er lavet uoprettelig skade på vort ægteskab. Her et år efter har jeg periodevis svært ved at forestille mig, at vi er sammen resten af livet. Jeg kæmper, vi kæmper, jeg håber, vi håber.
DU skal være hjertelig velkommen til at skrive til mig på clausla@sol.dk.
Der er så meget, jeg gerne vil spørge dig om.
Claus
tilføjet af

Har du ni liv ? nej !

Det er menneskeligt at fejle, men det er guddommeligt at tilgive. Lev efter det så er du
hævet over mængden.
tilføjet af

nej de kan ikke heles

tror ikke på at et hjerte kan heles efter ens kone har været en utro,min x var en satan af en sexet luder hun snød og bedrog så meget hun kunne komme afsted med og når hun blev taget i sine løgne nægtede hun og beskyldte mig for ikke at elske og stole på hende.må gud forbyde at andre mænd hopper på hendes karrusel af løgne selvom jeg ved at hun vil lave de samme numre igen og igen.hun har frataget mig min tro på kærlighed og menneskelighed,og ønsker virklig hun må blive straffet på en eller anden måde for alt det elendighed hun står for.
tilføjet af

Nope

Hey K.
Jeg ville aldrig kunne stole 100% på en utro kæreste. Det er noget svineri og kan ikke tilgives eller glemmes. Ihvertfald ikke 100%.
Det vil også blive nemmere for dig at gøre det du har gjort igen, da du kender udfaldet af det. Nægt så meget du ønsker, det er kun et spørgsmål om selverkendelse.
Ps. Og ham den perverse der så hjereligt vil tale og udvæksle erfaringer med dig, vil bare i bukserne på dig🙂
tilføjet af

Vedr. utroskab

Kære Katarina.
Min kæreste gennem knap 4 år var mig utro. Det være sig en ting, men at det var med en af mine bekendte gjorde det ikke nemmere.
Jeg kan godt tilgive og det har jeg gjort, vi har enda prøvet at finde sammen igen, men, det ligger altid i baghovedet og vil desværre nok altid gøre det. Af den grund er vi derfor ikke sammen i dag.
Men, jeg tror mennesker er forskellige, også i denne sammenhæng, personligt ville jeg blot ikke kunne leve med dette. Det gør ondt.
tilføjet af

Selvfølgelig...

- vil der være konsekvenser når man er sin partner utro. Varig skade på tilliden er en af dem!
Hvis han kan lære at leve med uvisheden om hvor han har dig, kan forholdet i princippet holde i lang tid.
Men det vil aldrig blive som før du dummede dig.
M.v.h,
Søren
tilføjet af

God fornemmelse for

ting der rører sig omkring ham. Hans intuitive fornemmelse er utrolig god.
Han siger han har tilgivet og han stoler 100 procent på mig.
Men er det i virkelig bare det noget han siger.
Han siger sorgen er der over at være blevet svigtet. Vil den blive mindre og tilsidst ikke kunne mærkes på den måde at den gør ondt.
Tak fordi i har svaret og til dig Claus hvis du ser dette. Skriv bare de ting som du gerne vil tale med mig om.
Jeg har selv svært med at leve med, at jeg har ladet det ske.
Fra Katarina
tilføjet af

Aldrig !

Gør det nemt for jer to, og tag konsekvenserne af det du har lavet.
Utroskab er det værste men kan gøre i mod sin partner, derfor vil det ødelægge begges overlevelspontiale, kom videre i livet.
Find jer en ny partner.
På er sener tidspunkt i livet vil i se at det var det bedste i kunne gøre i mod hinanden.
Håber at det kommer at gå godt for jer
tilføjet af

det er håp!

Hei
Har vært igjennom det samme som deg. des skjedde for et år siden. Jeg trodde ikke min partner var glad i meg og søkte andre veier. I ettertid fant jeg ut at vi hadde utrolig mye kjærlighet til hverandre. Vårt forhold har overlevd fordi vi har så mange gode minner og felles opplevelser og selvfølgelig at vi elsker hverandre. Vi går til familie terapi og har et felles mål om å komme gjennom dette i fellesskap. Det viktige for meg er å gjennopprette tilliten og å være erlig mot henne. lykke til.
hilsen fra nyforelsket
tilføjet af

Ja, men det kræver en indsats fra dig.

Det kan godt lade sig gøre, men det kræver en langvarig indsats.
Problemet er at tilliden er knækket, det er den som skal genskabes.
Her er prisen:
Gå ikke i byen uden din mand.
Er du til julefrokost - ring til ham flere gange og gå i øvrigt tidligt hjem.
Har du overarbejde, så bed ham hente dig.
Er I til fest/i byen sammen - giv ham opmærksomhed, dans aldrig mere end en dans med en anden mand. Snak ikke for længe med en anden mand - cirkuler, og vend hele tiden tilbage til din egen mand.
Kort sagt - vis ham i din opførsel, at du ikke fremover bringer dig i situationer, som kan ende galt.
En høj pris at betale, men det er også den største og farligste (for ægteskabet) fejl, du har begået.
tilføjet af

Behov skal opfyldes

Hej
Jeg ved godt, det er svært, det var/er svært. Jeg giver kun ret til utroskab, hvis sexueleforhold, derhjemme ikke fungere , som det skal. Jeg har boet sammen med min partner i 15 år, vi har to barn.Vi har haft sammenlagt 2 gang i gennemsnit /år samleje. Jeg elsker hende meget højt, men når der kommer til sexuele forhold,mener jeg at .Det man ikke får hejmme så få man det ude eller køber man det ude. Husk man skal være stærk at holde dette hemlighed for sigselv.
Hed og lykke med fremtidig utroskab.
Med venlig Hilsen
Den forsømte
tilføjet af

Kan man tilgives af ........

Hej!
Selfølgelig kan et par komme noget sådan....
Jeg har selv oplevet det på min egen krop.
Her er hvordan jeg oplever det! Når man står midt i det kæmper man for det man har kært og det mener jeg er naturligt hvis man virkelig elsker af et helt hjerte som jeg gør. Når man så er igennem det og roen ligger sig kan man pludselig mærke ens egne følelser. Følelser der rummer tristhed og svigt. Tanker som " betyder jeg ikke mere for hende " og " hvorfor!!" begynder pludselig at indfinde sig. Man bliver også lidt hård af det fordi man har åbnet sig op til et andet menneske og pludselig får man et slag i ansigtet der gør at "dørene bliver lukket lidt i" og det oplever den anden i forholdet selfølgeligt negativt, hvad ellers!
Det oplever jeg som det allersværeste,hvordan får man åbnet "dørene igen på vid gab ". Det at være i den tilstand er faktisk ikke særlig rart.
Det er ligesom at være i et tomrum og man tænker " kan den anden ikke snart komme og åbne de døre igen " og det er jo rent faktisk kun en selv der kan det.
Her til sidst vil jeg sige,er det det man vil så sørg da for fanden da for at være alene, så kan man gøre som det passer en uden at andre mennesker kommer i klemme. Og til de mænd der er villig til at indlade sig med en pige der er i et ægteskab eller et fast forhold bare for lidt sjov eller hvad det nu er,tænk jer om hvad er det i er igang med at ødelægge!!!
M.v.h. Børge ( håber det ikke lyder for tosset det jeg har skrevet )
tilføjet af

Bange for at miste ?

Selvfølgelig stoler han ikke 100 % på dig efter dette. Men det kan da godt være at han har tilgivet dig 100 % ?
Men måske han forsikre dig, fordi han er bange for at miste forholdet, nu og her?
Har selv været i situationen med en utro kæreste. Jeg gjorde alt for at glemme og tilgive da jeg ikke kunne bære konsekvensen af den manglende tilgivelse. Jeg arbejdede mig længere og længere ud af forholdet, investerede mindre og mindre af mig selv og gjorde det slut til sidst.
Set i bakspejlet - handlede det om overlevelse, nu-og-her da jeg opdagede utroskaben. Først da jeg var kommet mig over chokket, blev jeg "stærk" nok til at forlade hende.
Skete det idag med min nuværende kærste, ville jeg skride øjeblikkeligt. Idag kender jeg mig selv godt nok til at vide at jeg aldrig ville kunne give mig (helt) hen igen og sådan et forhold ønsker jeg ikke at være i.
Hilsen Niels
tilføjet af

TILGIV DIG SELV

Uanset om din mand har tilgivet dig eller ej, så hænger DU fast i oplevelsen, og uanset om din mand har tilgivet dig eller ej, så vil I tale og genopleve det indtil både du og han har tilgivet jer selv. Du for at have gjort noget, som du har fortrudt, og din mand for at han kunne lade det ske (av, nå får jeg nok på puklen). I et parforhold, hvor man TALER sammen, og gør hvad man kan for at opfylde de behov som er naturlige, kan jeg ikke forestille mig, at nogen vil komme ud for denne UBS! jeg "kom til at være utro". Der ligger så meget mere bag ved, og der er efter min mening to om ansvaret - den er gør det(dig), og den der ikke var der, da du havde brug for det(din mand).
tilføjet af

hva synes du selv?

stil dig i hans sted!!! havde du kunne tilgive sådan noget? havde du kunne stole på din mand 100% igen? havde du bare kunne glemme det igen? hvis du har svaret ja til disse spørgsmål, tror jeg ikke at du kan sætte dig i hans plads!!! du har fået ham til at føle dig uduelig og den følelse kan ikke bare sådan forsvinde. Jo jeg er sikker på at hvis I holder ud, så kommer lykken med tiden. Men det vil aldrig være det samme mere. ALDRIG!!! i skal bare arbejde på det og lad være med at fokusere på om hantilgiver dig, men fokuser på om atfå hans selvtillid tilbage og få ham til at føle sig godt tilpads. tilgivelsen skal nok komme, når han føler sig 100 % godt tilpads. han har nok overvejet at slå op med dig. Det at han ikke har gjort det, viser at han vil være sammen med dig! giv hamen grund til at tro athan har valgt rigtigt!!
tilføjet af

aldrig den samme

forstil dig et bord. Du lave ridse i dette bord, men du elsker det så meget at du vil gøre alt for at det skal se ud som før. Du limer det og maler det over, men ridsen vil altid være der. Du vil altid vide at du har lavet den ridse og man vil altid kunne mærke på bordet at der har været en ridse. Det er det der er sket med din mand hjerte. jeg tror ikke at man kan tilgive med et helt hjerte, da hjertet aldrig bliver det samme som før!!!
tilføjet af

Hvorfor?

Hej Katarine
Jeg har selv været udsat for utroskab.
Vi er stadig sammen.
Hvis man lever i et forhold eller et ægteskab, som man ønsker at fortsætte i, hvorfor så disse sidespring?
tilføjet af

Tilgiv dig selv!

Nu vil jeg gerne fortælle dig noget og det er absolut ikke for at gi dig på puklen :-)
Jeg er mand til hende der skrev det du har svaret på og nu kommer min uforbeholdne mening!
Du kan være der nok så meget og gøre alt hvad der står i din magt for at I skal ha det godt og alligevel sker det,det sker på grund af sprut og den baggrund man kommer med. Jeg har selv været i byen og blevet opfordret til utroskab af en kvinde jeg mødte. Hun var sgu da hammer ligeglad med konsekvenserne for mig hun var bare ude efter lidt sjov og lidt "kærlighed". Jeg havde styr på mig selv og vidste hvad jeg ville og derfor kunne jeg pænt fortælle hende at jeg elsker min kone og jeg aldrig nogensinde kunne drømme om at være hende det mindste utro.
Så lad vær med at sig at det også er den andens skyld, det er simpelhen for nemt!Det er bare en typisk måde nutidens menneske bruger til at komme udenom det "lort" man laver.
Det kan godt være at jeg er lidt gammeldags men forpligter man sig overfor hinanden så er det på godt og ondt. Hvis man kommer i modvind og det kommer alle,det kan være p.g.a økonomi - arbejdsløshed - alt muligt, og det der ved sætter pres på parforholdet holder man fast i hinanden. Man søger ikke ud af efter den "nemme" løsning.
tilføjet af

En gang, altid

Hvis han tilgiver dig, er han ret godt dum... men så´n er det med kærlighed... Du elsker ham ikk nok hvis du kunne være ham utro...
tilføjet af

Gad nok vide Mille,

Gad nok vide Mille,
hvad du mener om svigt.
Du fortæller den du har kært noget meget personligt og vedkommende så går med det bagefter. Forøvrigt er kærligheden også noget derkommer med tiden, ikke noget der sker fra det ene sekundt til det andet.
Det at elske en person.
Har prøvet noget ligende men den holdt ikke vand.
Så lad det være din påstand.
Godt Nytår.
tilføjet af

Overhovedet ikke tosset...

Børge,
det du skriver er lang fra tosset, jeg har selv prøvet at forklare folk hvilken følelse jeg tit har efter at min kæreste har været mig utro, og jeg ville ikke selv have kunne udtrykt det beddere end du gør, jeg ved hvad du mener, der er en del af en der går i stykker og man bliver lidt mere hård, hvilket den anden part opfatter negativt, jeg forstår det! Også det med at man står og føler sig svigtet, man føler ikke værdig nok!
Tak for de vise ord!!!
tilføjet af

Har prøvet det selv

Hej, jeg har prøvet det selv over for min kone. Tro mig det bliver aldrig det samme selvom vi lever sammen endu.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.