39tilføjet af

hash mod smerter

Jeg er en pige der har migræne meget tit.
Jeg har aldrig prøvet stoffer, er ikke ryger.
Nu er det sådan, at jeg har hørt hash ville godt med smerter, jeg ligger ofte i sengen et helt døgn og det bliver være, hvor ældre jeg er.
Er der nogle der har erfaring med hash? kan det spises? Vil det virke? er det farligt?
mange tanker, hvis nogle har svar ville jeg blive glad.
ps. lige nu får jeg mofin, det kraver en dag i sengen hver gang.
tilføjet af

hash mod smerter

Hash er absolut sidste udvej, ved hvor gammel du er og hvad du selv har gjort
for at løse problemet.
Tal med læge, få henvisnine til en speciellæge i fysiologi/ idrætslæge.
Det kan være spændninger et sted, det kan være dit syn.
Spring ikke over hvor gærdet er lavest, det er dit helbred vi taler om.
Har du prøvet fysisk træning, kan muligvis få tilskud til dette.
Du skal hele rumlen igennem med læger & hospitaler, hav tolmodighed.
tilføjet af

Hash er godt imod smerter

Ja hash er faktisk rigtig godt imod smerter og der er ingen bivirkninger.
Imodsætning til de mange syntetiske stoffer som lægerne giver recept til.
Jeg bruger det selv til alle mine mange dejlige drenge i sri lanka. [l]
mvh. charlee
tilføjet af

Prøv alternativ behandling

evt. akupunktur, [ide] det tror jeg er bedre en hash og stoffer, som giver dig en masse andre problemer. 😃 Du skulle måske også snakke med din rigtige læge om det, og få en henvisning til hjernescanning, så de kan se hvad der inde i din hjerne. Så må de have nogle behandlingsformer, hvis akupunktur ikke hjælper.
God bedring 🙂 [f]
tilføjet af

Du kunne også drikke dig fuld

hvis du er ligeglad med at du får bivirkninger og ikke kan passe et arbejde. Hash - whisky - det kan vist komme ud på et.
Ellers må lægen da kunne ordinere noget smertestillende med færre bivirkninger end hash og whisky.
tilføjet af

hash mod smerter

Hash er virkningsfuldt mod mange former for smerter, men med migræne tror jeg ikke det er løsningen.
Du kan dog give det et forsøg og ryge lidt sammen med nogle der er vant til at ryge hash.
Hash er på ingen måde farligere end lovlige medikamenter.
De der tror at man ikke kan passe et arbejde fordi man ryger hash, aner ikke hvad de taler om.
Du kan leve et helt almindeligt og sundt liv og ryge hash hver dag.
Det er din indstilling til livet der er afgørende.
tilføjet af

Kunoo har allerede skrevet det vigtigste

Hvis du googler "weed and migraine" er der en del der siger at det hjælper på deres migræne. Jeg har specielt bidt mærke i at nogle af dem nævner indica, så hvis du kan, skal du gå efter planten istedet for hash, da man bedre hvad planten indeholder, end hvad hashen indeholder. Og så skal du gå efter planter med mest indica i sig.
Ikke fordi hash ikke kan virke, men så vidt jeg ved går de fleste, der laver hash, efter sativa planten, fordi man bliver højere af den, hvor indica skulle gøre en mere mellow.
Desuden skulle indica være den plante der blev brugt i mest medicin dengang man stadig brugte cannabis som medicin.
Så: gå efter indica-planten hvis du kan, ellers prøv med hash. Og hvis du når så langt, så gør det sammen med garvede rygere.
tilføjet af

Huh?

Man kan da sagtens passe et arbejde selv om man ryger en joint eller 2 om dagen? Desuden kan man ikke sammenligne whiskey og hash på den måde du gør, hash er meget mildere ved kroppen end alkohol. Og alkohol kan man blive fysisk afhængig af, det kan man ikke af hash.
Hvis du nu læste alt hun skrev, ville du vide at hun allerede får morfin. Det kan vidst ikke blive mere smertestillende end det.
tilføjet af

hash mod smerter

antipasta skriver:
Man kan da sagtens passe et arbejde selv om man ryger en joint eller 2 om dagen

Hvorfor undrer det mig ikke at netop DU skriver i tråden 😃
Hvilken arbejdsgiver tillader det store misbrug, medmindre han selv er gennemsyret af stoffer, og har Du et arbejde hvor Du kan snuble om og lande blødt flere gange om dagen samt være i flere hundrede meters afstand af skarpe genstande ❓
tilføjet af

Migræne er en vågen tilstand af eppelipsi

Hash er ikke en udvej for dig, medmindre det er en nervesygdom som fx MS (multiple sclerose) jeg ville prøve med NADA akupunktur til at starte med, det er ikke særlig dyrt og har en fantastisk virkning.læs om det på nettet.www.nada.dk
Morfin er heller ikke en udvej, da det er et opiat og afhængighedsskabende, dvs når du skal holde op med morfinen skal du nedtrappe.
giver en anden ret i at det kan være en muskelspænding, eller at du skal have briller.. :-) god bedring
tilføjet af

hash mod smerter

Jamen emnet interesserer mig jo så hvorfor skulle jeg ikke blande mig? Men det samme kunne man med rette sige til dig, da du jo også skal ind på enhver tråd med dette stof og smide den samme tekst, som du plejer 😉
Jeg arbejder med programmering, hovedsageligt i .Net, så der burde være plads til at man kan vælte og hvad du nu har af fordomme over for stoffet 🙂
tilføjet af

hash mod smerter

Jeg blev student, derefter kandidat i medievidenskab fra KBH uni med et dagligt forbrug på 3-4 joints, ofte røg jeg en halv inden jeg tog afsted til uni. Idag ryger jeg et par gange om måneden ca, og har et job som jeg har passet uden en eneste sygedag i snart otte år.
En gammel ven er i dag direktør i en produktionsvirksomhed, en anden er varehuschef i et større varehus et sted i landet, begge ryger hash dagligt. Og så er der alle de andre ca 500.000 regelmæssige brugere som formentlig består af en broget skare af alt fra bistandsklienter og førtidspensionister til rockere og bankdirektører. Det er et gæt, jeg ved ikke om der findes demografiske undersøgelser af brugerne, du ku jo undersøge det hvis du en dag ønsker at erstatte holdningsbestemte fordomme med konkret understøttet viden om din omverden.
Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg snublede i perioden, men skarpe genstande var jeg i nærheden af dagligt, fx i forbindelse med madlavning. Har et ar på hånden, paradoksalt nok fik jeg det engang jeg ikke havde røget i et par måneder og derfor var helt klar i hovedet da jeg snublede og skar mig på en vinkelsliber.
Dine holdninger til hash har du lov at have, men hvis én fx spørger til en konkret medicinsk effekt, ville det måske være værd at overveje spørgerens situation og svare udfra den, i dit tilfælde fx med videnskabeligt understøttede argumenter, personlige erfaringer e.l., og så gemme holdningerne til et andet forum. D
tilføjet af

hash mod smerter

Kun en tåbe frygter ikke hash.
Jeg kender en, som røg hash som ung.
han endte på "Sankt Hans."
derfor hold dig langt væk fra stoffer.
tilføjet af

hash mod smerter

Man skal da have respekt for det, men ligefrem at frygte det...
tilføjet af

Jeg ville nødigt passe mit arbejde

hvis jeg var skæv af hash.
Hvis man har et arbejde, så er det mindste arbejdsgiver kan forlange da at folk møder ædru op.
tilføjet af

hash mod smerter

Bare ryg da hash er godt for alt, og personlig er jeg aldrig syg da jeg ryger morgen middag og aften, samt alle de timer som er imellem, og jeg fejler aldrig noget andet end jeg går og griner af resten de tosser som er såkaldt normale, da den eneste grund til at de ikke ryger er at så de kan de ikke opretholde den daglige facade i det daglige skuespil de lever i.
tilføjet af

hash mod smerter

HASH SKAL FOBYDES BASTA.
riv christiania ned til jorden, gør det forbudt at have hash og piller på sig, smid evt.
udlændinge ud uanset om de er her legalt eller illegalt og sæt straffen op med 10 år til danskere. men med enigheds listen er det svært. de går jo ind for flere indvandre og fri hash og christania 🙁
tilføjet af

tak for svar

Sikke mange svar, lad mig prøve, at fortællle om mig.
Er midt i 40 erne, har været igemmen, næsten alt, også en smerteklinik, lige nu har jeg et anfald om uge og får mofin i sprøjteform.
Det betyder,at der er en dag, hvor jeg sover hele dagen.
Jeg ved intet om hash, kender ingen der ryger det men har læst jeg kunne spise det og tage min migræne i opløbet, hvilket måske kunne betyde, at jeg kunne være lidt mere for min familje,ville gerne vide om andre havde nogle erfaringer.
tilføjet af

hash mod smerter

Det er lidt mærkeligt hvis du får morfin mod migræne. Der plejer man at bruge triptaner.
tilføjet af

hash mod smerter

cannabis hjlæper mod for forskellige slags smerter osse og ofte osse mod migræne men det kommer hvad det er for en slags cannabisplante det kommer fra. cannabis indeholder ca. 80 pysoko aktive stoffer og det er meget forskelig hvordan de virker. nogle planter er blevet er blevet forædlet på en måde så de gør dig mest mulig skæv mens andre er blevet forædlet så de bedre lindre smerter (men du bliver dog stadig lidt skæv) og da cannabis ikke er nær så giftig for kroppen som morfin er det da en mulighed du bør prøve, men lad være med at gå ned på gaden og bare købe efter en kulmp hash prøv at finde nogle andre der osse bruger cannabis medecinsk og hør om de ikke kan hjælpe dig fks. her http://community.dcfonline.dk/forum/viewforum.php?f=54
skal siges at jeg har set hvad hash kan skabe af problemer og går bestemt ikke ind for fri hash men har osse set det hjælpe folk til at skabe sig en markant bedre tilværelse med mindre smerter og vil mene at burde kunne udskrives af en læge da det er et noget mildere stof end fks. morfin
tilføjet af

Jeg ville nødigt passe mit arbejde

Er man skæv dagen efter man har røget hash da? 1 ting er at have det i kroppen, en anden ting er at være påvirket af det... Andre fordomme der skal punkteres nu vi er i gang?
tilføjet af

hash mod smerter

antipasta skriver:
Er man skæv dagen efter man har røget hash da? 1 ting er at have det i kroppen, en anden ting er at være påvirket af det... Andre fordomme der skal punkteres nu vi er i gang

Det er da fordi at Dit sølle kadaver er så imprægneret med stoffer at Du ikke lægger mærke til rusen.
tilføjet af

Jeps

du er fordommens mand, det ved vi godt. Men kære lille fruppe, fordomme er netop ikke viden så hvorfor har du så evig travlt med at udstille din uvidenhed [???]
tilføjet af

hash mod smerter

fordomme er netop ikke viden så hvorfor har du så evig travlt med at udstille din uvidenhed

Og det kommer fra Dig [???] [???]
tilføjet af

hash mod smerter

Jamen lille fruppe, det er da ikke mig der snakker selvom fakta siger noget andet? Ellers må du være så venligt at påpege hvad jeg har sagt som er faktuelt forkert... Hvis du da kan
tilføjet af

hash mod smerter

Ellers må du være så venligt at påpege hvad jeg har sagt som er faktuelt forkert... Hvis du da kan

Dine smadrede hjerneceller glemmer jo i løbet af et par timer, det er derfor at Du konstant påstår at hash er sundt.
Og jeg vedbliver med stor fornøjelse at kalde Dig for en sølle taber så længe Du skriver
tilføjet af

Hash / morfin ?.

Nu ved jeg ikke hvor gammel "pjevs" er, men skal du bruge resten af dit liv til noget, så skal du uanset hvad, holde snotten langt væk fra morfin.
Tag alt andet, men hold snotten så langt fra morfin som muligt, det er den sidste løsning, og du skal være lidt meget mere end heldig hvis du kan komme ud af det misbrug igen, for morfin i længere tid er et misbrug.
Min lille søster lider også af migræne, men hun tager ikke morfin, og hun LIDER virkeligt af det, men, hvis du vil, så kan du hvis du syndtes skrive til mig, så skal jeg give beskeden vidre til min søster, det kan være i kan hjælpe hinanden med råd, behandlinger og vejledninger Osv, men ikke morfin, jeg var selv på det i 13-år, og det hjælper ikke en dyt, det skubber bare problemet længere frem.
Men skriv til mig på pouljoergensen@sol.dk jeg garanterer dig 100% anonymitet, og min søster kan selv skrive til dig, men første gang er det gennem mig, min søster skal ikke blandes ind i noget her gennem debatten, men min søster er en sød pige/kvinde, hun er vist kun 50-år, men stadigt en pige 😉 , og smuk som en spansk princesse, med et stort sort krøllet hår, men hun er "pærre" Dansk.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen pouljoergensen@sol.dk
PS:, lad være med at tage morfin, der ødelægger dig og dit liv.
tilføjet af

Tænkte det nok :)

Du giver tabt og bliver fesen... Så forudsigelig 😃
tilføjet af

hash mod smerter

Du giver tabt og bliver fesen.

Du er tabt i samfundet, eller nærmere krøbet frivilligt derned og skal trædes hårdt på så længe Du er dernede, nok resten af livet da Du med den indstilling ikke har en chance for at komme op blandt os andre.
tilføjet af

fruppe

du er nu sjov [(:]
tilføjet af

hash mod smerter

Fruppe: Ryg en pind og slap af.... 😉
tilføjet af

Trædes hårdt på?

Sådan taler en ÆGTE taber 😃 Lille prutte fruppe er bare en lille taber der er misundelig over andres succes - det er ligesom den pædofile løgnhals charlee bæskubberen fra sri lanka

vad laver charlee nassebums i sri lanka?

http://thomaslkelly.smugmug.com/EXHIBITION/Fallen-Angels/15790536_VhSS3/5/1184010166_9GTTk#1184010166_9GTTk


Hvem er tosset? 2 timer 35 minutter siden #2456829
Redaktøren....
Hvem er tosset?
Charlee, du fylder os med løgn og fantasier, du fantaserer om dit liv, og nu vil du også bortforklare dit profil billede.
Fortæl dog, at du kan findes på hjemmesiden Sri Lanka Travel.
Skal jeg uddybe din profil, og dine "historier"?
Er du meget glad for at fylde andre mennesker med løgn og latin, gamle flyver?
SVAR CITÉR
I er godt nok tossede her på SOLen 2 timer 28 minutter siden #2456832
Nok er Nok...
Charlee - i hele dit voksne liv, skriver du selv, er du blevet offentlig forsørget.
Men alligevel har du haft råd til at forsørge børn og drenge på Sri Lanka?
Hvordan hænger det lige sammen?

[quote]Du giver tabt og bliver fesen.[/quote]
Du er tabt i samfundet, eller nærmere krøbet frivilligt derned og skal trædes hårdt på så længe Du er dernede, nok resten af livet da Du med den indstilling ikke har en chance for at komme op blandt os andre.
tilføjet af

What ?

er bare en lille taber der er misundelig over andres succes

Dine rendestensflabetheder kan Du stikke skråt op.
Jeg har haft succes hele livet, og det er ikke kommet af misbrug af nogen art, desuden ligger det ikke i min natur at være misundelig.
tilføjet af

What ?

[quote]er bare en lille taber der er misundelig over andres succes[/quote]
Dine rendestensflabetheder kan Du stikke skråt op.
Jeg har haft succes hele livet, og det er ikke kommet af misbrug af nogen art, desuden ligger det ikke i min natur at være misundelig.

Den eneste succes du skilter med er, at du er endt som proffesionel arbejdsøgende, som lider af et misbrug som hedder Sol.dk hvor du er på 24/7/365, så hvem er du til at dømme nogen bare fordi de ryger en smule hash, for uden hash ville jeg simpelthen slå folk som dig ihjel når jeg rendte på dem i Netto, for når jeg har røget lidt kan jeg se hvor komiske i er, og det kan jeg ikke når jeg eksempelvis ikke har røget eller måske sågar er under indflydelse af spiritus, så det er jer såkaldt normale der er årsag til at man er nød til at ryge en smøg for at kunne holde jer ud. 😉
tilføjet af

Fruppe arbejdsløs taber og nasser

skal da ikke belære normale ARBEJDENDE og skattebtalende danskere om hvordan de skal leve deres liv.
Tabere som fruppe og charlee har brug for nogen at træde på da de befinder sig på bunden af samfundet og er fyldt med had og frustration over deres TABERLIV [:X]
De bør holde mund og være taknmellige for at vi andre gider betale skat, så vi kan holde liv i disse rådne tabere der ikke er til nogen som helst nytte for samfundet. Bare nas og brok det er det eneste sådanne TABERE kan gøre. Det er faktisk synd for dem.

[quote="fruppe" post=2473762][quote]er bare en lille taber der er misundelig over andres succes[/quote]
Dine rendestensflabetheder kan Du stikke skråt op.
Jeg har haft succes hele livet, og det er ikke kommet af misbrug af nogen art, desuden ligger det ikke i min natur at være misundelig.[/quote]
Den eneste succes du skilter med er, at du er endt som proffesionel arbejdsøgende, som lider af et misbrug som hedder Sol.dk hvor du er på 24/7/365, så hvem er du til at dømme nogen bare fordi de ryger en smule hash, for uden hash ville jeg simpelthen slå folk som dig ihjel når jeg rendte på dem i Netto, for når jeg har røget lidt kan jeg se hvor komiske i er, og det kan jeg ikke når jeg eksempelvis ikke har røget eller måske sågar er under indflydelse af spiritus, så det er jer såkaldt normale der er årsag til at man er nød til at ryge en smøg for at kunne holde jer ud. 😉
tilføjet af

Fruppes rendestens vulgære sprog

du er nu sjov [(:]


Fruppe arbejdsløs taber og nasser 0 minutter siden #2473773
Fruppe arbejdsløs TABER
skal da ikke belære normale ARBEJDENDE og skattebetalende danskere om hvordan de skal leve deres liv.
Tabere som fruppe og charlee har brug for nogen at træde på da de befinder sig på bunden af samfundet og er fyldt med had og frustration over deres TABERLIV
De bør holde mund og være taknmellige for at vi andre gider betale skat, så vi kan holde liv i disse rådne tabere der ikke er til nogen som helst nytte for samfundet. Bare nas og brok det er det eneste sådanne TABERE kan gøre. Det er faktisk synd for dem.
tilføjet af

tak for svar

Jeg har ladet mig fortælle at forskere har påvist at Hash hjælper på Sclerose patienter,og er det tilfældet er det i orden det skal bare være i kontrolerede forhold og under lægelig overvågning,det er ikke noget man selv skal førsøge sig med.
tilføjet af

tak for svar

Du kan bage det i en kage og spise det på den måde, det er en meget mere behagelig måde at spise det på, end at skulle spise det rent. Det er dog svært at dosere når man spiser det, da virkningen først indtræder op til 1 time efter man har spist det. Hav derfor tålmodighed hvis du beslutter dig for at spise det, jeg har selv oplevet hvordan det er at spise for meget af det og det er så absolut ikke behageligt!
Det allerbedste man kan få til medicinsk behandling med cannabis er en såkaldt vaporizer. De koster bare det hvide ud af øjnene, men så er det også skide let at dosere og man slipper for kulilten der opstår ved forbrænding. Virkningen indtræder lige så hurtigt som hvis man røg en joint.
tilføjet af

fruppes med rendestens TABER sprog

skal aldeles ikke belære normale ARBEJDENDE og skattebetalende danskere om hvordan de skal leve deres liv.
Tabere som fruppe og charlee har brug for nogen at træde på da de befinder sig på den absolutte bund af samfundet og er fyldt med had og frustration over deres TABERLIV [:X] Det er BÆRMEN det stemmer på neo-nazisterne i DF og gør vort samfund uudholdeligt fascistisk politistat ligesom i det gamle DDR. Og disse gamle senile røvhuller er ikke engang klar over det [:X] [:X] [:X]
Når disse kværulantforrykte spader ævler om deres fantasi-liv som de kun har set på TV så er det alt sammen en løgn de spinder om deres små ynkelige intetsigende eksistenser - de er faktisk mindre end rotter i kloakslam. 😉
De bør holde mund og være taknemmelige for at vi andre gider betale skat, så vi kan holde liv i disse rådne snyltere og ækle parasitter, der ikke er til nogen som helst nytte for samfundet [!] [!] [!]
Bare nas og jammer det er det eneste sådanne TABERE kan. Det er næsten synd for dem.
Men også kun næsten. 😃


[quote="fruppe" post=2473762][quote]er bare en lille taber der er misundelig over andres succes[/quote]
Dine rendestensflabetheder kan Du stikke skråt op.
Jeg har haft succes hele livet, og det er ikke kommet af misbrug af nogen art, desuden ligger det ikke i min natur at være misundelig.[/quote]
Den eneste succes du skilter med er, at du er endt som proffesionel arbejdsøgende, som lider af et misbrug som hedder Sol.dk hvor du er på 24/7/365, så hvem er du til at dømme nogen bare fordi de ryger en smule hash, for uden hash ville jeg simpelthen slå folk som dig ihjel når jeg rendte på dem i Netto, for når jeg har røget lidt kan jeg se hvor komiske i er, og det kan jeg ikke når jeg eksempelvis ikke har røget eller måske sågar er under indflydelse af spiritus, så det er jer såkaldt normale der er årsag til at man er nød til at ryge en smøg for at kunne holde jer ud. 😉[/quote]
[quote="fruppe" post=2473529]antipasta skriver:
[quote]Er man skæv dagen efter man har røget hash da? 1 ting er at have det i kroppen, en anden ting er at være påvirket af det... Andre fordomme der skal punkteres nu vi er i gang[/quote]
Det er da fordi at Dit sølle kadaver er så imprægneret med stoffer at Du ikke lægger mærke til rusen.
tilføjet af

hash mod smerter

Emma skad skriver:
Emma skad's Avatar

skal aldeles ikke belære normale ARBEJDENDE og skattebetalende danskere om hvordan de skal leve deres liv.
Tabere som fruppe og charlee har brug for nogen at træde på da de befinder sig på den absolutte bund af samfundet og er fyldt med had og frustration over deres TABERLIV [:X] Det er BÆRMEN det stemmer på neo-nazisterne i DF og gør vort samfund uudholdeligt fascistisk politistat ligesom i det gamle DDR. Og disse gamle senile røvhuller er ikke engang klar over det [:X] [:X] [:X]
Når disse kværulantforrykte spader ævler om deres fantasi-liv som de kun har set på TV så er det alt sammen en løgn de spinder om deres små ynkelige intetsigende eksistenser - de er faktisk mindre end rotter i kloakslam. 😉
De bør holde mund og være taknemmelige for at vi andre gider betale skat, så vi kan holde liv i disse rådne snyltere og ækle parasitter, der ikke er til nogen som helst nytte for samfundet [!] [!] [!]
Bare nas og jammer det er det eneste sådanne TABERE kan. Det er næsten synd for dem.
Men også kun næsten. 😃

Dit for mig totalt intetsigende indlæg viser tydeligt at Du er en af dem der lader det gå ud over alle andre når Du ikke er i stand til at kommen ud af egen rædselsfulde situation i sumpen.
Men bliv bare dernede så Du ikke forstyrrer os andre i vores ordentlige liv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.