11tilføjet af

POPPERS!!!

hey... har engang prøvet at bestille de der poppers over nettet, men fik det aldrig hjem. Har hørt at det skulle være rimelig effektivt. Ville bare lige høre om nogle af jer havde haft erfaringer med det?? Og VIGTÌGST, om nogle har fået bestilt nogle hjem? Hvor henne???
Tak for hjælpen*
tilføjet af

Poppers...

Hej!
Du kan købe poppers de fleste steder, hvor man kan købe sexlegetøj.
Når det er sagt, så lad mig lige komme med en lile advarsel: Man brænder SÅ mange hjerneceller af, at det burde være forbudt (nå ja, det er det vist også) - og du risikerer en voldsom hovedpine.
Men... det gi'r et ordentligt kick - og så må man vælge...
tilføjet af

Ikke klogt...

Vil give socle_du_monde ret. Har engang selv(da jeg ikke var alt for klog) købt en flaske poppers i en sexbutik. Det eneste der sker når du sniffer dampene er at du bliver rød i hovedet(varmen stiger) og hurtig og hård hjertebanken, hvilket fører mig videre til det næste: Som personen beskriver mister man mange hjerneceller, det er forbudt og sidst men ikke mindst: Før i tiden blev det brugt som hjertemedicin, hvilket egentlig fortæller hvorfor man IKKE burde sniffe det. Folk er også endt på hospitalet som resultat af at have sniffet det!!
Håber det får dig til at ændre mening!?
Hilsen C!!
tilføjet af

Hvad er det?

Hej med jer.. mmmm jeg har aldrig hørt om poppers! Kan nogen fortælle mig hvad der er og hvad det bruges til? Tak!
tilføjet af

forklaring...

Poppers er en lille flaske med noget klamt stads i som mange mennesker, især unge, sniffer idag! De bruger det idag til at tænde hinanden, i et par minutter højest! Virkningen vare ikke særlig længe, men nogen bliver exstem liderlige når de sniffer det og på andre virker det slet ikke. Pas på det, for det kan være lige så farligt som alle andre euforiserende stoffer.
dogi...
tilføjet af

hallo i har vist misforstået et eller andet!!

i har vist misforstået et eller andet.....
det er ikke meningen at man skal sniffe det direkte ind i næsen, inden man skal have sex.
man skal hælde poppersen i en tallerken, og lade den stå inde i soveværelset lidt inden, så det kan nå at trække. og så går man ind og gør det man nu skal gøre. duften bliver spredt i hele rummet og virkningen indtrænger. men ja det kan godt give hovedpine, men du ryger jo ikke på hospitalet, kun hvis man sniffer det direkte fra flasken. og ellers måtte man jo nok heller ikke sælge det i butikkerne vel, og nej det er ikke ulovligt.
ADVARSEL: BØR IKKE DRIKKES, KAN MEDFØRE DØDEN!!!
Håber at i bedre kan forstå det nu...
mvh Brian
tilføjet af

hmmm popers

popers er en produkt til Bøsser eller vis man skal have fjernet nogle hjerne sælder ( har prøvet det og det er lige som lim eller lighter gas ) det er min mending men nu tog jeg det helder ik for af glæde nogle ander jeg sq bare lige tripe lidt ) og til hvor man kan få det så er der en butik i kbh et sted der har det hved ik lige hvad den hedder men den er der hved jeg... så vis du stadi vil have det så god tur men det er biliger af købe lim...
tilføjet af

Tykke tosse

Jeg læste dit indslag, og jeg går udfra du ved hvad du snakker om. For hvis man ikke engang kan stave til "celler" så er man sgu nok allerede gået over til limen, lad være med at tage poppers for lim er som en sky af dværge der ridder imod solnedgangen du store gud oh gud din grædene kylling findes i mit hjerte...

ses
tilføjet af

Poppers...

- Heej Lollo...
Jeg indtog adskillige mængder "Poppers" på jellingfestial 2007 fuldstændig uvidenom hvad det var og hvor farligt det egentlig er... Det var en af mine venners flaske vi sniffede af, men han saggde at man kan købe det i diverse sexshoppe. Poppers har en meget seksuel virkning, og kan vidst forstærke en orgasme mange gange ved indtagelse, og det er så derfor det kan købes de steder. Man er bare frisk, glad, fuldstændig oppe at køre i et par minutter, og bliver meget nemt opstemt. Jeg vil overhovedet ikke råde dette middel till nogen, da det er meget farligt... Man kommer ikke langt med at være naiv som jeg var på dette tidspunkt :'s
tilføjet af

...

Man bliver ekstrem liderlig, men efter lidt tid føles det som hvis man har sniffet lightergas. Kan ikke anbefale det. Hold jer fra det, det kan være livsfarligt.
tilføjet af

jo!

det ér ulovligt, det blev det i 04 :p he he !
tilføjet af

www.poppers-order.com

der har jeg bestilt fra, op til flere gange... selve butikken ligger i østrig så der er 2 dages levrings tid :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.