4tilføjet af

Hovedret

Hej.
Flytter snart i lejlighed med kæresten og skal invitere både hans og min familie til spisning.
Eftersom vi ikke har så mange penge at gøre med om måneden, ville det være rart, hvis der er nogen, der har en god idé, til hvad jeg skal finde på til hovedret. Har fundet en både billig og god forret samt dessert.
Forresten...det må godt være en hovedret der ikke er al for besværlig at lave og med de mest mærkelige ingredienser - er nybegynder...næsten;o)
Med venlig hilsen Pigen.
tilføjet af

hva med ...

kotelletter i fad med ris. Det er da både nemt og rimelig billig, og passer godt til de fleste for og efterretter. -og faktisk noget de fleste kan lide.
Min opskrift på koteletter i fad ...
kotelletterne brunes på en pande, med salt og peber og ligges i et ildfast fad. så svitser jeg hurtigt de valgte grøntsager (fx champignon, peberfrugt, ærter og anannas) derefter hælder jeg en dåse flåede hakkede tomater i og fløde efter smag (-evt mælk rørt op med lidt maizenamel), salt og peber efter smag.
Så hældes det over kotelletterne og sættet i ovnen ved ca 180 grader i 30-45 min. serveres ris til og evt grøn salat.
Hilsen Rikke
tilføjet af

Get together party

Tillykke!. Tilslutter mig militært ovenstående menu.
Svinger min sabel til forsvar for: Afvandet Yoghurt naturel, afrevet, afdryppet agurk - beriget med hvidløg, caynne-peber, paprika, olivenolie, estragon-eddike, og kærlig omdrejninger.
Tzakitki - med forlov. Velbekomme!
tilføjet af

Takker...

Hej Rikke.
1000 tak. Kanon god idé. Glæder mig allerede til at prøve at lave det;)
Mvh Pigen.
tilføjet af

Mums...

Lyder lækkert;)
Nu er jeg ikke lige den store "Kok de le...", så du må da meget gerne skrive lidt mere nøjagtigt hvordan du laver denne forret;o)
Mvh Pigen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.