7tilføjet af

Tema: Cowboy/indianer fest

Hej til alle jer erfarne festaber *SS*
Jeg sidder i bestyrelsen for personaleforeningen på min arbejdsplads, og vi er ved at arrangere den årlige sensommerfest.
Vi har besluttet at vi denne gang vil lave en temafest a´la´ wild west.
Vi har engageret et country og western band og vi får besøg af to linedance instruktører.
Menuen står på barbacue buffet´ og vi har en del ideer til forskellige konkurrencer i løbet af dagen.
MEN - MEN - MEN .....
Vi mangler idder til oppyntning af vores kantine, og til bordene.
Vi har tænkt på nogle stearinlys i flasker, spytbakker, amerikanske flag, cigarer og majspiber til bordene, men hvad ellers?
Og hvad med selv lokalet? Vi vil bl.a. gerne ha´ et hjørne til baren der minder lidt om en soloon.
Vi har ikke så mange penge at gøre godt med, så det skal gerne være noget vi kan lave selv, noget man har derhjemme eller noget der kan gøres billigt.
Har i nogle gode ideer?
Hilsen faglæreren
tilføjet af

Halmballer

Jeg var selv til western fest sidste år og der var strøet halm over hele gulvet og så stod der halmballer forskellige steder i lokalet, det så meget autentisk ud. Vi var lidt betænkelige idet at der jo let kunne komme "fut" i selskabet via et cigaretskod eller lign. men det skete altså ikke, for selv om folk blev godt fulde vidste de, at man skulle lige tænke sig om, og det er jo heller ikke nødvendigt at sprede det over det hele, men et par baller stablet på hinanden i hjørnerne ser gansk godt ud. Men husk for gud skyld at have lidt vand stående... En saddel og lidt seletøj kan også hjælpe på udsmykninge.
tilføjet af

blomster på bordet . . .

kunne være cowboykaktus - ikke for store - hvor urtepotten er pakket ind i hessian, der er trevlet i kanterne og bundet omkring potten med groft snor - ved ikke, hvad det hedder - i gamle dage kaldte man det for høstbindegarn.
tilføjet af

Rigtig god ide

ideen med halmballer er rigtig god og jeg vil undersøge om der er nogle af mine kolleger der rider og evt. kan låne os en sadel mm.
Mht. brandfaren er det ikke noget problem da vores arbejdsplads er totalt røgfri - også til fester foregår al´ rygning udendørs.
Tak for hjælpen
tilføjet af

Godt og billigt

Alletiders med kaktus og så koster de ikke en formue.
Tak for det.
Hilsen Faglæreren
tilføjet af

Festdoktoren

Ville bare informere dig om en webside, kaldet www.festdoktoren.dk. På denne side kan man gå ind under temafester, mere specifikt western. Den kommer med mange gode forslag til oppyntning.
Håber det vil hjælpe.
Med venlig hilsen Maria
tilføjet af

ídeer

Er selv ved at arrangere en cowboy/indianer fest, vi laver penge sække af billig lærred hvor vi har malet dollar tegn. Vi trykker wanted posters hvor vi "farver" dem med te så de ser gamle ud.
tilføjet af

Mintemafest.dk

Man behøver jo ikke at købe det hele men kan bruge meget af det på siden som inspiration! http://www.mintemafest.dk/mcp/Vilde_Vesten.html
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.