3tilføjet af

Ikke mere varme

Mine radiatorer bliver ikke længere varme, nej ikke engang lune. Vi må jo bruge al varmen i min by og ikke nå ud til udkanten mig... eller noget er galt.
Vælger jeg at sætte varmeblæser på stiger el regningen. Varmemålerne på radiatorerne vil også måle den varme min varmeblæser giver.....
Hvad gør man? Ser på og accepterer? Det er jo på ingen måder smart at finde alternative varmekilder når man har fjernvarme.
tilføjet af

.....

Du ringer vel til dem og minder dem om deres forsyningspligt....
Nu har jeg ikke fjernvarme, men hvis jeg havde, og det samme skete for mig kunne fjernvarmeværket have kigget meget langt efter penge for en vare de ikke leverer.
Nu kender jeg ikke betingelserne i din kontrakt, men jeg ville da ikke blive forbavset hvis værket havde taget alle mulige forbehold for at hive dine penge op af lommen uanset om de kan opfylde deres kontraktlige forpligtelser.
Men som sagt, ring til deres vagttelefon og forklar dem sagen og mind dem om deres forsyningspligt eftersom du ikke har nogle reelle alternativer.
Du har jo nok ret i det med at varmemålerne tæller din varmeblæser med....
tilføjet af

radiatorer

Hej.
Har du husket at lukke luft ud af dine radiatorer?
Hold en klud under,der kan godt komme en lille smule vand til sidst.
Hvis der er for meget luft i radiatoren,kan vandet ikke crkulerer.
Godt "varmt" NYTÅR, forhåbentligt.
tilføjet af

Ikke nødvendigt

Mine radiatorer virker perfekt, dejlig varme over hele fladen....
Men tak for din omsorg 😉
Jeg tror heller ikke at trådstarter har det problem; så vidt jeg forstår er det samtlige radiatorer som ret pludseligt ikke virker, og det tyder mere på at fjernvarmeværket ikke kan følge med
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.