2tilføjet af

Stoppet kloak

Når jeg trækker i toilettet står vandstanden først lavt i det, og bliver langsomt højere igen. Og kloakken klukker lidt. Jeg har prøvet at hælde varmt vand ned i nogen gange, det hjælper ikke. Er det noget jeg selv kan ordne eller skal jeg have nogen op og gøre det? Tænkte på om det hjalp at hælde afløbsrens ned i toilettet og trække så det røg ud i rørene.
Jeg har før boet et sted hvor der var noget galt med kloakkerne konstant, lorten flød op af kloakken i gulvet og toilettet var stoppet, og hele badeværelset svømmede over og der stank som død og helvede i hele hytten, og jeg kunne ikke komme i bad i flere dage, og jeg måtte rende og knibe røvhullet sammen når jeg skulle skide, fordi toilettet ikke kunne trække, og slamsugeren var ude 6 gange før jeg flyttede, og der gik nogen gange tre dage før han kom, selvom jeg havde ringet til boligselskabet 30 gange, så jeg er blevet lidt skræmt over det. Og det er altså ikke mig der trækker klude, bind, bleer, vatrondeller, kattegrus, og julegaverne jeg ikke kunnne bruge, ud i toilettet!
tilføjet af

Ingen afløbsrens

Det kan ikke klare dit lokum. Der skal en vicevært til, hvis det ikke er din (og det siger du jo, det ikke er)del, der er stoppet. Jo tidligere I ringer jo hurtigere kan det ordnes.
tilføjet af

S-låsen

Hvis problemmet er i S-låsen. kan du måske afhjælpe det med en svupper.
Ellers kik lidt her.
http://www.storebaeltkloakservice.dk/sider/nyttig_viden.php
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.