4tilføjet af

Lækker tysk mad - stegt yver:

prøv denne pragtfulde ret fra tyskland:
http://www.chefkoch.de/rezepte/920021197384763/Gebackenes-Euter.html
Stegt Yver
Tidligere Fattigmands-Schnitzel
   
Ingredienser
1    Yver
1    Laurbærblad
1 Spsk    Mel
1 Spsk    Rasp
1 Spsk    Smør
   Salt og Peber
   Citron
   Persille
Tilberedning
Kog yveret sammen med laurbærbladet i ca. 2 timer. I trykkoger tager det 50 Minutter.
Yveret får lov at afkøle og skæres derefter ud i skiver. Kom salt og peber på.
Vend skiverne i mel og rasp og tryk dem let så paneringen hænger fast.
Steges gyldenbrune i smørret.
Anret sammen med friteret persille og citronbåde.
Kartoffelsalat og Agurkesalat er godt tilbehør til denne ret.
Tilberedningstid:    ca. 20 Min.
Sværhedsgrad:     simpel
VELBEKOMME
tilføjet af

det må være en sili kone opskrift

fra den tidligere gold digger Stalone, eller ex fruen Gitte til den Italienske hingst.
funny, at det kaldes fattig mands schnitzel, for schnitzel er almindeligvis lavet af kalve inderlår, og ikke fra et hængende skjulpende ko yver, ha ha, mahal din kita, mwah.
tilføjet af

En silly kone opskrift?

Nej, den er da god.
tilføjet af

Stegt sødmælk!

---
tilføjet af

yver

Kære alle.
Denne ret hedder Berlinersnitzel og stammer fra Østtyskland hvor pengene var meget små ogalt fra koen skulle spises.
Jeg fik denne ret i 70erne og den kan ikke anbefales.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.