1tilføjet af

Sommerferie, mail, moderation og ...

Kære alle sammen

SOMMERFERIE
I årets første måneder har der været meget aktivitet på SOL. Vi får stadig flere brugere, og det er klart, at det underbygger vores teori, at SOL er et godt sted at være. Mens I pruster på de spanske sandstrande, pimper i et fransk vinslot, nyder sommerhuset ved Vesterhavet eller sidder hjemme i haven eller parken, så vil redaktionen på skift gå på ferie - I skulle derfor ikke bemærke nogen særlig forandring. Ja, det skulle da lige være, at naboen måske ikke som vanligt sidder på debatten dagen lang, men først vender tilbage i uge 31?

MAIL
Vi mangler endnu at få de sidste formaliteter på plads med den nye mailudbyder. Men vi har testet dens funktionalitet, designet er så godt som på plads og test af migrering af data er i fuld gang. Vi har en vigtig opgave i at sikre, at adressebøger, mails, personlige indstillinger overføres fra den tidligere udbyder til den nye uden komplikationer for brugeren. Og overordnet set er det vores ambition at tilbyde en tidssvarende, let anvendelig og først og fremmest tilgængelig webmail. Når vi ved noget mere konkret vil vi sørge for at informere i vores SOL nyhedsbrev http://www.sol.dk/nyhedsbrev/ samt her på debatten og til alle med en @sol mailkonto.

MODERATION
Moderation er ikke til offentlig debat. Send os en email og lad os klare det på den måde.
Jeg har i en tidligere debattråd gjort rede for årsagen og redaktionens holdning er uændret.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=336&posting=1257731
Moderation skyldes typisk, at der er tale om personhetz, reklame eller tonen bliver meget grov. Moderation sker ikke på baggrund af uenighed eller forskellige holdninger. Derfor har jeg i dag slettet et indlæg i denne debatkategori. At nogle brugere ikke vil finde sig i det, er naturligvis beklageligt. Selvom jeg gerne vil, så kan jeg ikke gøre alle glade og tilfredse. Men vi prøver 😉

NYE TILTAG
Inden for de sidste to måneder har SOL.dk lanceret TV guide, vejret og horoskoper. Vi har fået postkort på SOL. TV guiden er forbedret en anelse siden starten, mens vi er fint tilfredse med de daglige, ugentlige og månedlige horoskoper. Postkort mangler flere og forskellige typer af postkort, og vi forventer at lancere den på ny fra starten af september. Vejrtjenesten er for overfladisk og også noget vi vil arbejde på. Og så har vi et ønske om fortsat at forbedre oplevelsen af debatten på SOL.

Med venlig hilsen
Scherz
tilføjet af

Positivt.

Gode tiltag. Med de bedste ønsker om en god og velfortjent ferie.
[s][f][s]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.