143tilføjet af

Fodboldvold

Brøndyfan laver ballade i Esbjerg ca 50 mand er rodet ind i den affære.
Det koster samfundet masser af penge at afvikle disse kampe, der skal et politiopbud til som var det en mindre borgerkrig der skulle dæmmes op for.
For at få bøllerne til at forstå sagens alvor,at ingen gider de øldrikkende fodboldvoldtosser´s ryranni, så forbyd tilskuere til samtlige kampe hvor Brøndby er med.
De er for sindsygt at politiet skal i alarmberedskaab hver søndag, måske der var mere presserende sager end at passe på fodboldnationens voldsspassere.
Det er grotesk i mine øjne.
Ingen tilskuere til Brøndby´s kampe , så skal de nok lære det
tilføjet af

"SOListisk stramning"

Der er ingen steder nævnt der er udøvet vold.
Nu er sådan set lige meget hvem det var i denne omgang, de fleste grupperinger i Superligaen og 1 division har "ekstreme" tilhængere, - i såfald skulle man lukke for alle tilskuere uanset tilholdforhold? Selvom vil AAB, AGF, BIF, FCK og OB altid være i fokus hvad det angår, da nu engang har flest tilhængere og dermed flest potentielle "bøller".
Dernæst er de "ekstreme" som oftest ikke fra de officielle grupperinger.
Og selvom det ikke havde været ballade idag, ville det have kostet dig lige dyrt, politiet ville havde været der under alle omstændigheder.
Og indtil vidre skulle vi måske tage det hele med en gran salt, - sidste "rigtige" superliga anholdelse var i Aalborg, flere var taget med fordi de befandt sig i samme område som nogle små optøjer, som politiet opildnede til. Og det ikke opfundende historier, det findes på video.
Derudover har politiet ikke ønsket at tage imod "forslag/ideer" fra Malmö (og Sverige for den sags skyld), hvor den slags er mere "udbredt" men tilgengæld har større kontrol og succes med optøjer.
Så kan polititet jo kører deres eget løb.
tilføjet af

Politiet

Ja de havde været der, men hvis ikke der igennem de sidste mange år havde været en optrapning af fodboldvold, så havde styrken ikke været af de dementioner som den er i dag.
Der er sindsyge tilskuere til alle kampe, men Brøndby har under alle omstændigheder rekord i dårlig omtale, så helt uskyldige er de vel ikke.
tilføjet af

lev med det.

Kan hurtigt komme på AAB & AGF, men da de ikke er så højt profileret i den nationale presse, hvad angår "mindre" kampe, - så skal der måske ikke lig på bordet, - men der skal ske noget mere sentationelt.
Idag er nogle som muligvis ikke har fulgt politiets anvisninger, - en tur i det danske natteliv, og det sker hver dag. Så burde gæsterne og restauratørene betale for at politiet skal være tilstede?
Ja, det ville være nemt og dejligt, hvis der ikke var brug for det danske politi. Men sådan er det nu engang ikke, uanset hvad vi ønsker, LEV MED DET!
tilføjet af

eye for an eye

hvis man vil have der virkelig skal ske noget, skal der bare slås hårdere ned på det, ingen tilskuere til en kamp feks.
Eller hvis nu politiet bare ikke fandt sig i noget, og havde 30 blodtørstige schæfere de slap løs hvis der var noget :)
altså samfundet er idag blevet sådan, at hårdere midler er en del af fremtiden... nogen vil bare ikke acceptere dette.
tilføjet af

Kreativ tænkning

Jeg tror selv på, at ingen tilskuere til x-antal kampe ville stoppe dette voldsvanvid.
Fodboldspillerne er påvirket af deres fan /publikum, og de vil sikkert føle det lidt mindre spændende at spille i en tom park, eller tribune.
tilføjet af

Det er da ikke det samme....

..som at påstå at optøjerne idag var skyld i ekstra udgifter?? Det kalder jeg at piske en stemning op.
tilføjet af

Det var dog det mest latterlige

jeg NOGENSINDE har hørt!!! og nu er Brøndby jo ikke de eneste der laver ballade ind i mellem vel... Det kan jo ikke undgåes at der vil være et par klaphatte i mellem når man har en fanklub med ca.15.000 medlemmer, men hvorfor dog straffe 98% af medlemmerne for den ballade som de få det faktisk drejer sig om laver? hvor er retfærdigheden så henne? Næ man burde registrere dem i hoved og røv og så udelukke DEM fra ALLE kampe.
tilføjet af

Spillerne kan ikke gøre for det!

Forstår godt holdningen -og mener da også selv at det er noget skidt med al den ballade fra fodboldfans....men fodboldspillerne kan jo ikke gøre for at der findes idioter som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig! Heldigvis er de fleste fodboldfans gode og ordentlige mennesker, som hygger sig med at gå til fodboldkamp, jeg selv er en af dem!!! Jeg oplever heldigvis, for det meste en rigtig god stemning i Brøndby!
tilføjet af

Jeg er også fodboldfan

Men ikke af den skøre slags, jeg er faktisk skide bange for balladen når jeg går i Parken for at se FCK spille mod Brøndby.
Jeg er FCK fan og ser alle kampene i Parken, men for at være helt ærlig, så er optøjerne og politistyrken væsentligt forøget når Brøndby er tilstede, det er ikke bare en joke at Brøndby er "sprængfarlige bomber"..selvfølgelig ikke alle, men det er altså de få der ødelægger det for de mange, og "de få" er meget synlige blandt de blågule..øvøv--de burde udelukkes, de er ikke til megen glæde og gavn for fodboldspillet.
tilføjet af

Brøligans

Efter at have læst indlæg og svar, synes jeg lige jeg vil komme med en kommentar.
For det første skal der en enorm indsats til for at hindre fans i at komme ind til en kamp. Medmindre man laver en tvungen registrering af samtlige danskere, som så kan bruges af diverse stadions omkring i Danmark, kan det ikke lade sig gøre.
For det andet, måles brøliganvold i antal anholdelser??? Hører vandalisme ikke under voldelige brøligans???
For det tredie, hvorfor er det altid brøligans man hører om, hvis andre fodboldklubber også har lige så ekstreme fanater???
Ja, jeg er såmænd bare en undrende fynbo der ikke interesserer sig synderligt for fodbold. Det er måske derfor jeg ikke umiddelbart forstår fansnes opførsel?
tilføjet af

Sammansat befolkningsgruppe

Der er mange utilpassede unge, ikke dem alle kommer fra Brøndby, MEN MANGE GØR !
De drikker vist mere end hvad normalt er, derfor opfører de sig heller ikke helt normalt.
DE VIL BALLADEN, og derfor bør de udelukkes fra alle kampe, så de ikke formår at ødelægge fodboldoplevelsen for alle vi andre nu som i fremtiden.
tilføjet af

fint nok men...

... hvordan vil du udelukke dem???
Det er jo nemt nok at sige at de ikke må komme ind.
Hvis de vil ind kommer de ind. Hvordan skal man i Herning kunne se at Brian er en meget voldelig Brøligan??? Det står jo ikke stemplet i hovedet på ham??
Det er nemt at sige at de skal udelukkes, men det skal jo ligesom kunne realiseres.
tilføjet af

Latterligt

Jeg synes det er en tåbeligt ide, som det allerede er sagt kan man jo ikke gøre alle over en kam.
Nar dette er sagt er det generelt latterligt at snakke om Brøndby fans, hvis man laver sådan noget lort er man sgu ikke fan, man er et fjols af umenneskelige dimensioner, og det er sgu ligemget hvilke klub det handler om.
Men bortset fra det hvis man gik ind og sagde at pga af nogen folk i BIF tøj ( ikke fans ) så skulle BIF spille uden tilskuere, så ville det også åbne op for at disse syge mennesker ligefrem begyndte at spekulere i det, således kunne man jo se en fra eks. FCK tage en brøndbytrøje på, lave ballade for at fremprovokere at BIF skulle spille uden tilskuere eller lign.
Vi " rigtige " fans burde stå sammen med klubberne og få sparket disse fjolser langt væk fra de danske stadions
tilføjet af

Luk nu...

Jeg er så fucking træt af hele tiden at høre om de åh så slemme og farlige Brøndbyfans, de udgør under 1% af den samlede fanskare, og klubber som FCK og AGF m.m har samme problem, og er ikke en dadel bedre, så luk nu røven!!! Det er sku da utroligt hvad man skal finde sig i fordi man er fan af DK's største, bedste, smukkeste og ENESTE klub. Misundelse er en grim ting venner... EEN KLUB I DANMARK... DER ER KUN EN KLUB I DANMARK...
tilføjet af

Tjaa

Omend jeg mener man kunne have skrevet det i en ordenlig tone, så er jeg enig, det fladt konstant at skulle kædes sammen med de fjolser bare fordi man er fan af en klub.
tilføjet af

forkert

De folk der her at tale om kommer jo ikke for at se fodbold men for at slås, så jeg tror sgu de er ligeglade om deres hold skal spille uden tilskuere, desuden forgår langt det meste af balladen jo uden for stadion, så har svært ved at se noget godt i det forslag.
tilføjet af

Ta det nu roligt

Nu skal vi jo ikke kun give Bif supporterne skylden. Hvad med Fck´s fans i Malmø i sidste uge. Agf´s fans er da heller ikke helt fine i kanten. Men der bliver bare ikke skrevet så meget om det når det er det andre fans der teer sig upassende........
tilføjet af

Klovn

Du er da den største klovn jeg nogen sinde har hørt på. Tror du helt seriøst at lade en hold spille for lukkede føre skulle hindre vold? Hvor tit er lige præcis dette ikke blevet praktiseret i både italien, spanien, england, tyskland, ja jeg kunne blive ved. Og så vi dt jeg ved så er de lande bestemt ikke frie for fodboldvold.
Og så er du da en nød hvis du selv mener at det kun er BIF der har problematiske tilhængere. Hverken F*CK eller AGF er en disse bedre.
Men selvfølgelig, lad al vreden rettes mod brøndby som klub, og ikke de der rent faktisk er skyld i volen. Du kan jo ikke regne med at klubben kender til samtlige mennesker der er inde og se kampen. Nogen vil altid smutte forbi, ligemeget hvad. Så lev med det. Det er efterhånden blevet en del af fodboldkulturen... omend en skidt en af slagsen.
Så tag du dig hellere en glas mælk og en kiks, lille ven.
tilføjet af

Trådt over tæerne

Du behøver ikke gå til fodbold for at blive ophidset, debatten her har allerede fremkaldt aggressioner hos dig.
Det er sgu farligt at sende sådan een som dig ud blandt andre, du udgør måske den 1% ..som du snakker om.
Du er i al fald allrede helt oppe og ringe..GYS
tilføjet af

det værste var nok...

at esbjerg ikke vandt...de havde fuldt fortjemt en sejr!
Men man kunne jo også lave et slags "forbryder"-register...hvor man registrerer alle holigans, så man til andre kampe kan undlade at lukke dem ind på stadion.
V.H Nanna
tilføjet af

Ak ja...

Der er lige så mange FUCK'ERE der drikker mere end hva godt er. Og nogen drikker så meget de tror de kan flyve. Ak ja...
tilføjet af

Genial ide

Ja du har fat om nældens rod.
De fleste kommer da heldigvis for at se fodbold, men hvordan sorterer i (de fan), som bare er bøller og ude på skræmmer.
Nytænkning ville være godt, så alm. mennesker kan gå til fodbold, og måske igen turde tage sine mindreårige børn med
tilføjet af

tror du ved alt

Det er da så ubeskriveligt så meget du ved over hele linien men hvad ved du når det kommer til stykket det sku da ikke andet end L... der kommer ud af din mund.....
Men god dag og gid din hjerne må sætte igang igen
tilføjet af

hehe

Nu er det jo ikke mit job at udtænke problemløsninger for politiet osv, men jeg er sgu ligeglad hvad man gør bare vi undgår disse tåber i fremtiden, om man så skal tatovere dem i panden så alle kontroløre kan se at de ikke skal ind, bare vi bliver fri.
Iøvrigt hvis ikke du tør tage dine børn med på stadion pga dette, så kan du jo dårligt færdes på åben gade, da der jo er morder og hvad ved jeg over det hele, nu vil disse hooligans jo heldigvis helst slås med hinanden og da slet ikke børn, kan ikk mindes et barn er blevet angrebet før??
tilføjet af

HEHE

Total god mandags humor der kom der :-)
tilføjet af

southsidetøser

Ja det mener jeg sgu!!!!
De fleste knaldskalder som laver ballade til Brøndbys kampe er disse lavintellegente pader.
Jeg går til fodboldkampe for at se fodbold og støtte klubberne, i latterlige tøsedrenge er der KUN for at skade sporten, også jeres egen klub.
Kan i ikke bare slås et andet sted for det er det eneste i er der for. Dette gælder også andre sommerfuglehjerner fra andre klubber. Jeres egne klubber forbander jer også.
Med ringeagtelse
tilføjet af

POLITIETS SKYLD

Politiet bærer en stor del af skylden, de blander sig alt for tidligt i ting der ikke ville udvikle sig, de er provokerende, de overreagere og det virker som om de bruger fodboldkampene til at øve deres teknikker. Og der bliver foretaget alt for mange anholdelser og alt for mange tilfældige, glade fans bliver indvolveret.
Jeg er selv Brøndby fan og på Brøndby stadion hver gang, følger mange udekampe og oplever mange episoder af en hver slags.
Nu tænker du sikkert at jeg er selv en voldelig fan - men fakta er at jeg selv er Politibetjent, hvilket jeg har været i 10 år. Og jeg oplever mange mange episoder, som gør mig flov over at være betjent !!!!
tilføjet af

Du har vist aldrig været til fodboldkamp nogensinde...

Sig mig hvad fanden tror du det her det handler om hva?? jeg var selv i esbjerg igår, og jeg stod selv nede blandt brøndbyfansne... og ja, der var da ballade efter kampen (hvilket jeg ikke var med til...
MEN!!! det handler ikke om et alarmberedskab på vildt mange mand.
Politiet valgte at tilbage holde samtlige brøndbyfans i 15-20 min efter kampen, og dermed osse længe efter at alle esbjergenserne var gået hjem, og dette er jo fuldstændig grotesk!!!
jeg mener... så er det jo klart at folk bliver sure!!!
så en lille opfordring fra mig til dig ville være:
Gå ind og se fodbold!! Find uid af hvad der i virkeligheden sker, inden du starter et forum som dette hvor du kommer med alle dine fuldkommen latterlige meninger!!!!!!!!!!!
tilføjet af

fuldstændig enig!!

Jeg er helt enig ´med dig.. folk tror de er så kloge.. men i virkeligheden ved de IKKE EN SKID...
personligt syntes jeg at det er til at brække sig over, men såen vil det nok altid være..
tilføjet af

Gangsta P(isser mig af)

Til Gansta P....... Sådan som du skriver må du jo helt klart være den 1(00)% af dumme bif-fans der ikke kan finde ud af at opfører sig ordentlig når de er inde og se bold. Men for at forsvarer indlægget lidt, er det jo ikke kun folk fra Bundby, det sker jo også i det jyske(Aab og Agf) og inde i kbh(fck), så det er overalt og kan nok aldrig stoppes, ligesom narkotika osv.. De vil altid være der og sådan er det. Men det skal nu også siges at politiet er i høj grad selv med til at provokerer folk derinde.. De ser os fans som nogle der bare skal sættes i respekt og dermed kan de godt lige at provokerer én ekstra gang.. Du kan spørge en hver fan af BIF og FCK om de ikke har oplevet en form for provokation af politiet og svaret vil være JA! Så det er både fansne og politiet der skal lærer at håndterer situationerne bedre... Hygge
tilføjet af

Hvergang

Hvorfor al den ballade
Man burde sige" Hvergang tilhængerne laver ballade så bliver klubben udelukket for en kamp"
Det tror jeg vil løse problemet....
tilføjet af

Du er jo bindegal..!!!!

Og aner ikk en skid om hva du snakker om..
det er rigtigt at enkelte brøndbyfans ikk ved noget om almindelig dannelse før, under og efter en fodboldkamp, men det skal du sQ da ikk la' gå ud over os andre.. og spillerne for den sags skyld..
I øvrigt når du snakker fodboldbøller så ta' den overordnet og lad være med at udelade AGF's, AAB's, FCK's og ja selv Viborgs tilhængere som ozz har samme spader på tribunen..
tilføjet af

Hjernedød kommentar

At udelukke så mange fodboldfans fordi nogle få stykker voldsliderlige...
hmm tror nu også f*ck er i slagsmål nu og da...
tilføjet af

Det er H-Ø-R-T

Helt korrekt Gangsta
Det var dog grotesk at udelukke langt det overvejende fredelige flertal, for at slippe for et par uheldige klaphatte.
Løsningen med NUL tilskuere ville ikke alene give hooligansene en gave de ikke har fortjent, det ville også give klubberne en MEGA økonomisk bet. Ingen løn til spillerne. SAS ligaen ville miste sit ansigt, så der ikke bliver dansk deltagelse i internationale klubkampe.
Uanset hvis idé det er...så er det dødfødt.
tilføjet af

Romerlys

Hej..Jeg går til fodbold kamp hver søndag, og kommer 60% for at være med i den stemning som der er, og jeg 100% inde for romerlys SÅ LÆNGE DET IKKE GENERE SPILLET OG SPILLERNE!
Jeg må indrømme at IKKE voldelige hooligans er sku det fedeste, ikke voldelige hooligans siger sig selv:
Fest på tribunen, med romerlys og det hele..MEN INGEN VOLD!
Odense Boldklub.
tilføjet af

Lyder bedre nu...

Det lyder bedre nu må jeg sige. Ingen kan vel være uenig i at de brådne kar bør udelukkes. De ødelægger det der kunne være en fin oplevelse, til at vi "normalos" skræmmes væk.
tilføjet af

Ingen bøller- intet politi?

Det er det typiske "jeg-skubber-ansvaret-fra-mig" attitude. Hvad kom først, hønen eller ægget? Var der ikke alle de voldelige episoder, så var politiet vel overflødigt?
tilføjet af

WHAT?!?!

Det er da fulstendigt forkert..
Enten HADER du fodbold, ellers kan du bare ikke udstå Brøndby....
Så desværre ikke hele kampen, MEN dt ejg så var der godt nok ikke meget slåskamp ved.. Ja undskyld mig, men du lyder bare som om du skulle ud meget vrede pga et eller andet, som ikke har med fodbold at gøre..
Og som sagt længere oppe!! Det er jo IKKE kun Brøndby der laver lidt rav i den, vel.. :(!
tilføjet af

ja, det er sgu flot!!!

Det er sgu flot karsten kogeplade...
De andre fans som du så smuk er inde på, har været inde i medierne en enkelt gang, mht vold.
men det er sgu hvergang BUNDBY har været til kamp, og ligemeget om i taber eller vinder, så ska i da lige ud og pande et par folk.
og det er sgu ikke kun mht kampen mod esbjerg, jer tåber af fans, brugte fandme jeres bistand i torsdags på at rejse til malmø for at tæve fck fans, og i har ikke en skid med kampen at gøre eller med royal leauge for den sags skyld.
det er ikke bare pga kampen mod esbjerg, det er jo hvergang. og der bliver sgu nødt til at sættes en stopper. hvis i vil slås, så rejs til liverpool,gå ind på en bar, iført en man.united trøje.
tilføjet af

Det værste er næsten

at ihvertfald i nogle tilfælde - aftaler bøllerne indbyrdes (altså de forskellige holigansklubber) hvor og hvornår og om de skal lave ballade - d.v.s. det er faktisk slet ikke imod hinanden- de VIL bare lave ballade. Så jeg holder med dig i, at INGEN TILSKUERE TIL DE KAMPE HVOR BALLADEN ER STØRST!!!! Så kan de vel lære det kan de!!
tilføjet af

Forstår din vrede!!

Jeg forstår din vrede over de mange fodbold tosser fra Brøndby, og jeg vil ikke ligge skjul på jeg selv synes de burde forbydes at komme til fodbold. Men en ting er vigtigt! Ikke alle Brøndby fans er sådan! Jeg selv er Brøndby fan, men derfor betyder det ikke at jeg er en bølle! Jeg vil have lov til at se fodbold, også selvom der er bøller til i denne verden! En anden ting er, at bøllerne altså giver en stemning der er helt emmnent! Det kan du ikk sige imod. Alligevel vil jeg give dig ret i der skal gøres noget ved BØLLERNE, ikke Brøndby fans generalt, for det lyder lidt for FCK'sk i mine øre!!
tilføjet af

Kommer ikke ind..

..hvis de er kendte af klubber og politi, kommer de ikke ind. Men balladen vil være der alligevel, da de vil mødes udenfor stadion. Og så vil politi opbudet være det samme. Så det er komplet tåbeligt med forbud.
tilføjet af

Hvor mange.....?

Hvor mange herinde var i Esbjerg så de ved hvad de taler om ???
tilføjet af

Men.....

...han døde, ikke sandt? Når dét er jeres form for humor, så kan der ikke slås meget i stykker når I tørner hovederne sammen.
tilføjet af

Hvor finder jeg oplysninger om fundraising..?

Kan nogen mon hjælpe mig...???
Jeg skal til samtale om et drømmejob,der kræver jeg ved meget om fundraising.Hvor kan jeg finde oplysninger,så jeg er velforberedt..???
God påske til alle.
tilføjet af

TIL TORBENTORBEN

Hør her mester... Selvom han godt kunne have bragt sit budskab ud på en bedre og kønnere måde, giver det ikke dig ret til at dømme ham. Jeg synes, du virker aldeles uerfaren og snæversynet, når det kommer til fodbold. Prøv at tage til fodbold på Vilfort Park, og du vil opleve en glad og positiv stemning. Det vil du garaneteret også gøre i parken, aarhus osv., men der vil altid være idioter, som kun møder op til storkampene for at slås. At de idioter måske favorisere det ene hold frem for det andet og laver hærværk og gadeuorden udenfor stdion, skal ikke ødelægge det for os andre, så kampene skal afvikles uden tilskuerer.
Jeg synes dine kommentarer er meget primitive, og du burde måske se nogle flere kampe live, fremfor de klip tv-stationerne vælger at vise befolkningen.
Lidt respons fra dig ville ikke gøre noget!
God kamp...
tilføjet af

Rollefigur

Du skriver ganske vist at fodboldspillerne ikke kan gøre for det, nej og det kan de gode fans heller ikke, men spillerne kunne jo være på banen med at fortælle hvad de mener om de fodboldbøller og den ballade de laver. Det er jo ikke forbudt at stå frem, da man jo må anse at spillerne er en form for forbillede for fans.
Ligeledes kunne de gode fans jo være med til at påvirke balladen ved at hjælpe Politi og Vagter med at udpege dem der laver balladen.
tilføjet af

det handler......

det handler ikke kun om kampen i esbjerg.. pointen med det hele er at det sker til hver kamp bundby er med i.....
tilføjet af

Nu er det vist dig der er latterlig

At sige at de bliver sure fordi de skal vente 15-20 min er da åndssvagt. Hvis de ikke kan klare at vente 15 min. hvad fanden gør de så i halvlegen? Og sådan er det altså hver gang at et udehold er i Esbjerg. Det er ikke kun Brøndby der bliver forfulgt. Og det er netop for at undgå ballade at man gør dette.
tilføjet af

Lad klubberne betale ....

Der er en enkel måde at få sat en stopper for optøjerne på:
Lad klubberne betale det ekstra politiopbud.
Lad klubberne betale det hærværk, deres fans forøver.
Lad klubberne administrere fansklubberne.
En fodboldfan - der hellere vil se Laudrup end tøffe.
tilføjet af

Jeg er ikke fodboldtosset

Jeg går sjældent til fodbold faktisk, men derfor er jeg alligevel imod den vold som følger med.
Jeg er i samfundet og oplever det på afstand, men jeg har da lov at have en mening omkring det, ligesom jeg har med så meget andet.
kriminalitet såsom mord og voldtægter tager jeg også afstand fra, det må jeg godt selvom jeg ikke selv er hverken voldtægtforbryder eller morder ikke, men jeg må ikke have nogen mening om fodboldvold.
Nej mester, nu er du gal på den
tilføjet af

Jovist - jovist

Det er da selvfølgelig rigtigt, MEN!! det er nu engang sådan - at det næsten ALTID er de få der ødelægger det for de mange, og det er jo også en måde at få i andre op af stolene på, så i kan være med til at bekæmpe disse bøller. Så hvis du som "god" fan vil af med de "onde" fans - så må du jo være med til at bekæmpe dem. Hvordan - tja det ved jeg ikke - jeg er ikke selv fodboldfan - men også jeg synes de er total hjernedøde de der holigans og ballademagere. De skulle trækkes rund på fodboldbanen i en vis ting - så kan de vel lære det kan de!!!
tilføjet af

Hvad koster det at beskytte kongehuset???

Hvad koster det at beskytte kongehuset?
Hvad koster det at have politiet til at løbe rundt på Christania? Og hvad laver de egentlig foruden at genere befolkningen derude. Mon ikke en fodbold kamp er pengene værd også i den betragtning..det er trods alt kun et fåtal der laver ballade når der er bold, alle andre kan godt finde ud af at hygge sig mens de får en god oplevelse.
Hilsen Palle
tilføjet af

De er ikke Brøndby Fans!!!

NU er jeg selv Brøndbyfan, har været det i snart 8 år.
Det der sker er at en gruppe voldsmænd følger med en gruppe fans, det kunne være AGF, FCK eller AAB, som alle har extreme voldsmænd hængende, når jeg kalder dem voldmænd, er det fordi de ikke er fans.
De rigtige fans er dem man altid kan høre synge slagssange, som står med holdet i modgang og medgang. Det er de voldsmænd hamrende ligeglad med.
At vi kun spiller 0-0 som var en katastrofe, ser de bare som en mulighed for at lave vold.
Såå folk der ikke følger med i superligaens indre.
DISSE VOLDSMÆND er ikke BRØNDBYFANS!!!!
tilføjet af

underlige mennesker

man må jo nok sige at det er engang intetsigende indlæg som filk sender til denne debat.
man kan da kun få den tanke at en del af de folk som skriver i denne debat har mindre hjerne end dem som laver balladen til fodboldkampene.
bare læs det indlæg som ham den debile hustler har skrevet.
at brøndby fans er idioter man skal da først være idiot for at skrive den slags.
men i bund og grund er det jo også de hysteriske masser og den hysteriske presse som puster dette problem op og man må jo endelig huske at i som sidder her er en del af problemet også.
for med de meninger og postulater som kommer ud i plenum fra jer må da siges at være temmelige debile.
nej i hold jeres meninger fór jer selv hvis i ikke har noget konstruktivt at sige for problemet kan jo da absolut ikke løses ved at der er en flok forsmåede individer som sidder og skriver til debatten.
nej brug i hellere jeres tid på at se kampene og betale prisen for at komme ind og se hvad der forgår på de danske stadions der er det jo efterhånden blevet tydeligt at ordensmagten selv er gode til at starte ilden og det er jo på samtlige superliga stadions.
men lad os ikke glemme at istedet for at argumenter på en sølle debat side så brug jeres tid på at se kampene live og på stadions istedet for at dømme alle over en kam efter i har set onside og læst ekstra bladet.
for det er jo tydeligt at tyde at det er en lille procent at de indlægs skrivere som kommer på stadions og betaler for at have en mening
tilføjet af

vold

man kunne jo smide holdet/holdene der laver ballade ud af ligaerne, så kunne det jo være tilskuerne begynder at opføre sig ordentligt
tilføjet af

???

Hvad er det lige det har med sagen at gøre der er da overhoved ikke tale om at der er noget hold der er voldig her....
Prøv nu lige at læse debatten mon ikke det var en god ide
tilføjet af

hørt

karsten kogeplade... den var god
tilføjet af

jo.. jo

det skal skatteborgerne jo ikke betale for
tilføjet af

SE TV2 TEKST TV

Der står at esbejg politi bekræfter at det ikke er tilhængere fra Brøndby support de har anholdt.............
Men alle supportere fra Brøndby er jo voldige og farlige uhhhh
tilføjet af

Du er sgu da en klaphat af rang...

.... som Brøndbyfan er man vandt til at havne på forsiden, når der er optræk til den mindste smule ballade - vi er ikke i samme situation som FUCKERNE (eller burde jeg skrive jer FUCKERE), at vi havner gemt væk langt omme bag i avisen, når nogen tilhængere af vores klub har lavet ballade!
Idioterne i Brøndby er hverken værre eller bedre end i andre klubber - specielt ikke når man kigger på det forholdsmæssige antal. Det er der forskellen på idioterne i Brøndby og idioterne i f.eks. FCK er, at Brøndbys idioter i tern typisk ikke går amok på en tilfældig forbipasserende gultrøjer, ligesom FCK's idioter i tern gør.
For min skyld kan de to grupper slå hinanden til døde, og så kan de tage alle de andre volds- og racismeidioter fra de andre klubber med, så vi andre slipper for at blive mandsopdækket på grænsen til det klamme af politiet. I bund og grund arrangerer grupperne jo slagsmålene, og begge parter vil dem gerne, så lad dem for helvede da slås!
Selvfølgelig kan der opstå tilfældige slagsmål når to grupper med modsatrettede interesser mødes, så det er da ok, at politiet er tilstede ifbm. afviklingen af kampene - til Brøndbys kampe er der jo typisk mange med modsatrettede interesser, fordi Brøndbys fanskare rent faktisk tager med holdet rundt i landet!
I bund og grund er det jo ikke unaturligt, at det er idioterne blandt Brøndbyfans, der havner på forsiden gang på gang - eftersom Brøndbyfans stort set altid har været foran stemningsmæssigt mv. herhjemme. Derfor er det vel ikke unaturligt, at såvel positive som negative sider af fankulturen begynder i Brøndby, og derfor er det vel ikke helt unaturligt at medierne har ekstra fokus på brøndbyfans.
Faktum er dog, at det er et mindretal af tilhængerne af de forskellige klubber, der vil og skaber balladen - faktum er, at man kommer for at se bold, så man står ikke og holder øje med dem, der står ved siden af, hvilket gør det lidt svært at udpege nogen, når der sker noget, men hvis man ser eksempelvis et nødblus blive kastet, så bør man udpege personen osv.
I øvrigt er jeg aldrig bange for at gå forbi f.eks. Nedre C i min gule trøje - ja folk råber lidt, men det hører jo med! Flertallet af fodboldfans er jo ikke voldsidioter, og gudskelov for det!
tilføjet af

FCK's uofficielle fans er måske bedre?

Jeg havde den udsøgte fornøjelse at køre i tog med flere hundrede af de uofficielle FCK-fans i sidste uge, hvor FCK skulle spille mod Malmø.
Behøver jeg forklare, hvordan de opførte sig? Det resulterede jo også i ballade på den anden side af sundet, hvor flere af dem blev sendt retur til Kbh. Det er altså ikke Brøndby's tilhængere, som er et problem.
Jeg fatter bare ikke, hvorfor man ikke kan nøjes med at drikke nogle øl, synge nogle sange og ellers have det fedt, når man skal se sport. Men deres mål er jo at smadre alt hvad de kommer i nærheden af - og det er et udsagn de selv kom med, da jeg spurgte hvorfor de opfører sig som de gør.
Jeg tror desværre ikke klubberne kan gøre noget ved det, da det ikke er de RIGTIGE fans, som er problemet. Men nogle hjernedøde mennesker som åbenbart ikke har andet at tage sig til....
tilføjet af

slap dov af

jeg er brøndby fan men det handler ikke om at vi alle går at slås 1 kun de uægte fan kommer for at slås og finder bare den minste grund til det 2 de rigtig fan slås sjælden kun når de bliver skubbet eller slåget så prøv lige at ta jer sammen det kan godt være der er mange der holder med brødby der er indblandet men det er ikke altid dem der stater nogle gange er det oxo fck der starter men skylden går på os
tilføjet af

BRØNDBYFAN SKAL PAS PÅ

JEG TROR BRØNDBY OG FANS SKAL STRAFFES FOR DET DE HAR GJORD! DET KOSTER MANGE PENGE OG GIVER MANGE PROBLEMER, HVIS DE GØR DET IGEN.
HVIS DE GØR DET IGEN! VI ALLE FANS AF SAS LIGAEN VIL PROTESTERE OG HVIS DET HJLPER IKKE, VILLE VI SLÅ DEM SÅ DE VILLE FORSTÅ HVEM ER REAL FANS! GIVE JERS MENING OK OG LAD OS FESTE MED SAS LIGAEN. + LAD OS VÆRE VENNER IKKE ENE**.
tilføjet af

Ja det er fint fint - lidt naiv måske men fint fint

Kære Menneske
Du vil vel ikke fortælle mig at du er så naiv at sluge alt hvad pressen skriver - råt ?
Pressen er et firma som lever af at sælge aviser / nyheder - og alle ved at ulykker/vold/ballade osv. er stof som sælger. Kunne det evt tænkes at de en gang imellem pynter lidt på virkeligheden for at få solgt nogle flere aviser / nyheder ?
den der med at - bif uden tilskuere skal du fandme længere ud på landet med. "Så kan de lære det" som du så flot skriver. Hvem kan lære hvad og hvad skulle det gavne samfundet i al almindelighed ?
Tror nu nærmere at det nogle gange er politiet som overreagerer, for man skal da være mer end blind, hvis man ikke ved det er et velkendt fænomen at policen ser spøgelser alle steder.
Selvfølgelig skal der skrides ind overfor de FÅ ( og tro mig det er meget lille antal ud af den samlede mængde af BIF fans ) som laver balladen.
Bare ærgeligt at politiet ikke magter deres opgave og skærer alle over en karm.
Og stop så det fucking klynkeri...
tilføjet af

hvor er klubbernes ansvar

Et simpelt spørgsmål :
Hvor mange penge har fodboldklubberne brugt, af deres publikumsindtjente kroner, på hooligansforebyggende arbejde????
Og er de overhovedet bevidste om deres ansvar for at kampene - og før og efter, forløber på tilfredsstillende vis....
Underholdningen foregår desværre ikke kun på banen, men også udenfor...
For slet ikke at tale om spillernes og dommernes ansvar. Voldsepisoder på banen skaber vold - på og udenfor tilskuerpladserne. De kunne være gode eksempler på "god" opførsel, men der løber sgu' for mange Brian Steener rundt på grønsværen og viser vejen for/til "bad behavior".
tilføjet af

Til torben toben..

Er du sikker på, at det kun var brøndby fan der lavet ballade igår❓For det er jeg ikke, men det er altid nemmer og give dem skylden. Dermed mener jeg ikke, at brøndbys fans er uskyldig. Men der er mange andre klubber der dyrker et hade til brøndby og planlægger uro efter kampne. Esbjerg er ikke en skid bedre ind brøndby, eller nærmer sagte andre klubber.. enjoy..
tilføjet af

det passer ikke

jeg var der. det var noge i blå og hvid der lave ballade, og der er Esbjerg der spiller i de faver.
tilføjet af

det var Esbjergsfans mage af dem

det passer heller ikke at det var Brøndyfans. for mage af dem der bliv anholdt var i blå og hvid. og der er Esbjergs faver. så slap lige af
tilføjet af

att: TorbenToben

Når nu du kun er på stadion så få gange (tillad mig at gætte...landskampe), så har du jo uvilkårligt pænt svært ved at sætte dig ind, hvad der egentligt foregår. Du siger at du er en del af samfundet og derfor har ret til at komme med en mening, og jo bevares selvfølgelig har du det, vi lever da i et forholdsvis frit samfund. Tilgengæld viser du jo med al tydelighed at du kun har dine informationer fra den temmeligt farvede presse, når du skriver at brøndby's kampe bør spilles uden tilskuere og de øvrige uintelligente forslag du kommer med, som med tydeligt viser hvor lidt indsigt du reelt har.
Faktum er at der er ballademagere, kald dem hooligans om du vil, blandt alle fangrupperne. Der er en tydelig generalisering i medierne af at alle brøndby fans er voldspsykopater og hvad ved jeg, selv blandt fans af andre klubber. Det reelle billede som du aldrig ser/hører om er at det drejer sig måske om 50-100 idioter, måske flere, det er altså om en få tal, når man tager med at der igår var 12.000+ på Esbjerg Stadion.
Vi står nok 4000 på faxe-tribunen, er vi alle så voldspsykopater og hvad ved jeg????
Når der er et større opbud af politi er det fordi at brøndby-fck kampe ses som en højrisiko kamp, fordi det er to hold som er Ærkefjender... og til den søde lille fck-fan som ikke tør komme på stadion når Brøndby kommer på besøg, du er da en snæversynet eksistens, når du tror det alene er pga brøndby fans!! Det er da fordi der er grupper inden for begge fanklubber der vil slås!!!
Sæt jer ordentligt ind i tingene før i dømmer!
tilføjet af

ja det er ragti

slap lid af.. det Esbjergske politiet har det med at tag hort fat (der sker jo ikke så maget der over, en løs ok nu og da). jeg har var der over til en grøn konesart, hvor vi skule delle reklamer du. og BR hade tilbud på vand pistoler, så vi sprote lid vad på hinanden. da politidel komme gråne ned af gaden. bliver men ven ramt i maven. og han røber "nej nej skud efter bene. han råbte ind for gade ureden. SÅ Esbjergske politiet SLAP AF....
tilføjet af

sikken en indsigt!

Kære Torbentoben.
Sikken en indsigt du udviser om Brøndbyfans og deres alkoholindtag!!
Det var sq' da en værre gang vrøvl du skriver, og igen viser du med al tydelighed at du kun har din viden fra medier og ja måske dine venner fra FCK, for det der er da en fck-sandhed uden lige!
tilføjet af

for dårligt

helt ærligt , hvorfor er det så vigtigt at politiet er der brøndby er de bedste roligans der findes og de laver sku aldig ballade... vi er dem der hepper mest på vores hold kh mig
tilføjet af

BrøndbyTæve

Jeg har ladet mig fortælle at kvinder der hepper på Brøndby bliver kaldt "BrøndbyTæver" er du een af dem ?
Jeg spørger bare, kommer ikke selv til Brøndby
tilføjet af

Nå nå..

brønby er både en dårlig KLUB OG DE HAR OG DÅ DÅRLIGE FANS ,TRÆNER,OG SPILLLER
tilføjet af

Ikke sikker på noget

Jeg ved bare hvad jeg så i en netavis, og derfor behøver det jo ikke være rigtigt.
Det er ikke kampen i går der giver hele billedet, det er igennem mange år efterhåden at volden har stået på, og selvfølgelig er det ikke kun Brøndy der laver ballade, men de er i overtal
tilføjet af

Ser IKKE landskampe

Ser kun FCK på hjemmebane, men det hænder jo Brøndby kommer på besøg.
Man behøver ikke være på tribunerne for at kende til balladen, som både ses i TV og kan læses i samtlige aviser, nu er det altså ikke mig der har sendt rygtet rundt i det ganske land, det er kendt blandt alle, øst og vest for bæltet, blandt rig som fattig, ung som gammel !
tilføjet af

kogeplade selv

Du er sq' da selv lidt af en kogeplade, hvis du virkelig tror det du skriver er sandt! Jeg kan så oplyse dig om at der i sæsonen 2004/2005 har været problemer ved brøndby's kampe 3-5 gange. At det kun skrives om i medierne når det er brøndby det drejer sig om, kan da ikke være vores skyld!
Virkeligt flot tror du virkelig på onside og Werge's udokomenterede påstand om at der var brøndby fans med i malmø? Hvor du iøvrigt helt glemmer at mellem 50-100 FCK fans blev anholdt. Tænk det har alle sjovt nok glemt. For FCK fans er jo de rene engle...eller det er de sjovt nok ikke, jeg kan flere historier om voldelige fck-fans!
tilføjet af

fck?

For fck sang jo hverken sange mod Martin Smith eller Kim Vilfort for eksempel?
tilføjet af

medierne

se jeg havde en anelse om at du var fck fan, for det er en fck sandhed. Og tro mig der er grupper blandt fck fans der er ligeså slemme som visse brøndbyfans. Da fck og brøndby mødtes i efteråret, var der nogle fck fans der ligefrem lå på lur og derefter jagtede brøndby fans ned af østerbrogade. Fej foran egen dør først!
Jeg siger ikke at der ikke er uheldige elementer blandt brøndbys tilskuerskare, men som sagt det er altså et fåtal.
Jeg har været til samtlige brøndby kampe i sæsonen 2004/2005 og jeg er sjovt nok ikke kommet tilskade, blevet anholdt eller været tæt på.
LAD NU VÆR MED AT SKÆRE ALLE OVER EN KAM!
tilføjet af

yellow, blue army

brøndby 4-ever
det skal der jo til efter en kamp...
i må jo lære at spille bedre.. det er jo nok en del af spillet
http://www.aho.dk/
tilføjet af

Tag jer nu sammen

Der bliver snakket meget lige for tiden, om hvorvidt ballade ved fodboldkampe er udbredt.
Men det der er så plat er når man prøver at overbevise folk i Danmark om at det koster samfundet masser af penge når politi skal være vagter.
Men hvorfor hører man aldrig om hvad det koster når indvandrere laver ballade? Det sker flere gange HVER DAG at der er problemer med racefremmede. De laver ballade, tæsker, voldtager, udøver hærværk mm. - hvad koster det ikke at politiet skal rykke ud til påsatte brande i Gellerup, for derefter at blive lokket i bagholdsangreb ??
Start med 1 ting først og få ordnet det problem først. Indvandrere koster dette samfund milliarder, pga. af alle de skader de laver på dette samfund. Og hvad får vi igen? Shawarmabarer i hobetal og lidt arabisk til aftenskolen..... er det milliarder værd? Svaret er naturligvis NEJ!
De racefremmede er landets største problem og bør løses meget hurtigt !!
tilføjet af

hvad med fck

ja så må jeg jo lige nævne at d jo ikke kun r til bif.s kampe der ikke skulle være tilskuere hvad med fck da de var i malmø eller da de var i næstved for 2 år siden skal de så heller ikke have tilskuere
tilføjet af

typisk bif

De laver sikkert balade, pga de har satset hele deres bistand, på at BIF vil vinde???
tilføjet af

brøndby styrer!!!!!!!

igen kan da modstå brøndby barer fordi de er sammen med bedste!
tilføjet af

klubberne burde betale gildet

som arrangører burde klubberne da betale politiets udgifter ved fodboldoptøjer. hvis jeg nu fandt på at jeg ville arrangere mig et stort technorave, og hele lortet endte i hat og briller, ville jeg da også få bøder. klubberne tjener jo styrtende på kampene. hvad med at de alle sammen satte deres SINDSYGT høje spillerløninger ned, og betalte for al deres optøjer selv... fodbold er noget overvurderet lort.
tilføjet af

tåbeligt med slåskamp

Jeg er selv en stor brøndbyfan. jeg kan sempelhen blive så sur, hver gang man høre der har været balade med de såkaldte ""brøndbyfan". Det er skufnede at der kommer folk til fodbold kun for at slås. det kan godt være de syntes de er brøndfans efter deres mening, men det mener jeg ikke de er. For de ødelækker det for os andre der kommer til kamp for at se en god kamp, for alle brøndbyfans bliver set som nogen der kommer til fodboldt for at slås, og det er meger skuffende.
Jeg syntes også det er kedeligt at man under kampen oplever at der bliver kastet romerlys ind på banen, man må håbe de kan finde ud heem der gjorde det så de kan få lov til at betale den bøde som brøndby nok får!!!
Jeg vil bare sige til dem der slås, tænk jer om for der er klubben i skader!!!!!
tilføjet af

Rigtigt, for høje udgifter

Jeg mener også at fodbold er blevet en alt for kommerciel sag, og integreret del af staten, jeg menere at fodboldklubber eller fanklubber burde betale den ekstra udgift som poletiet vurdere er nødvendig når bestemte klubber møder hinanden.
tilføjet af

I tv i dag også

Det kan ikke være det rene opspind, når der igen i dag snakkes om Brøndbybøllerne i TV.
Der er nogen om snakken ( der er sjovest på Bakken)
tilføjet af

Ingen brugerbetaling på politiet

Hvis klubberne selv skal betale, for politiets (u)retmæssige/præventive anholdelser af fodboldfans, skal Dansk Folkepartis Ungdom så også betale, når nazister og autonome laver ballede til deres landsmøde?
Skal Kongehuset betale for sikkerhedsopbud i forbindelse med deres arrangementer? Skal banker betale for, at politiet må rykke ud til et bankrøveri?
Mit eget svar på disse spørgsmål er "nej". Hvad er dit?
tilføjet af

Hvad med fck bøller??

Skal fck også spille uden tilskurer i parken????
Skrev du også et indlæg om dem i torsdags???? de lavede vist også balade
tilføjet af

Medierne

Nej, man kan jo altid stole på medierne - eller hvad? Læs lige dette link: http://www.allehaderos.dk/?artid=297
tilføjet af

ikke kun Brøndby!

nu er det jo ikke kun brøndbyfans der er "syge i hovedet" det er i det hel taget for åndsvagt at noget der skal være sjovt og festligt, udvikler sig til vold og anholdelser.. hvor f.... er vi så henne?!
tilføjet af

Nej har ikke skrevet

Jeg har aldrig skrevet om fodbold før nu, jeg er ikke den stor tilhænger, hverken af fodbold eller vold.
Jeg var bare så harm over at der igen igen var politiopbud i store mængder fordi der skulle afvikles en kamp.
Der er andre ballademagere end dem fra Brøndby, men der er ALTID bøvl med dem, uanset om Brøndby vinder eller taber, bøllerne ter sig tossede uanset hvad.
tilføjet af

Sådan er det bare???

Det er det samme i Hokey"PÅ IS ALTSÅ"Sjælland?
Problemer!,hvorfor. Hos os går det uden"Jylland"?
Er de totalt hjerneblæste eller??????????.
Jeg spør bare????
tilføjet af

Hvorfor skal jeg straffes?

Først vil jeg gerne sige at jeg er modstander af al vold både på og uden for fodboldbanen. Men jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor Torbentoben foreslår at forbyde fans at se deres hold på Brøndby Stadion, når det 'kun' er en flok på 50 personer der ikke forstår at opføre sig ordentligt? Hvorfor skal vi almindelige fans der går til fodbold for at hygge os forbydes indgang på stadion???
Jeg er selv brøndbyfan, og har enkelte gange oplevet tilråb fra folk som ikke ved hvordan man opfører sig. Men jeg ser overhovedet ingen grund til at skære alle over én kam, så os der nyder fodbolden skal straffes pga. de få mennesker, som ikke er rigtigt kloge. Derfor ville et bedre forslag være at forbyde disse uromagere adgang til alle stadions i hele Danmark, og så det op til kontrollørene og politiet at forhindre at de får adgang og ødelægger forholdene for os fans som ikke laver ballade!
tilføjet af

Tag dig selv sammen!!

Enig i at fodboldvold er et minimalt problem. Men vold blandt indvandrere/2. g.-indvandrere er altså også et væsentligt mindre problem, end du (og i høj grad medierne) gør det til. Jeg forstår ikke hvad du mener med, at der ikke er nok opmærksomhed omkring kriminalitet blandt indvandrere.
En undersøgelse har vist, at 98% af de gange ordene indvandrer, nydansker eller 2. generationsindvandrer nævnes i medierne, er det i forbindelse med kriminalitet. Samtidig er det naturligvis IKKE 98% af indvandrerne, der er kriminelle.
Derimod viser statistikkerne, at kun omkring 10% er kriminelle (det samme tal for danskere er 5%). Problemet er altså langt fra så stort som du gør det til. I øvrigt kan nævnes, at der bruges mange penge på behandling af alkoholikere, at skilmissebørn har laver uddannelsesniveau end ikke-skilsmissebørn, og at mange ældre har lidt eller ingen kontakt til deres børn eller børnebørn. Disse sidstnævnte problemer er væsentligt mere udbredte hos danskere end hos indvandrere.
I øvrigt er jeg - selvom jeg er dansker - meget glad for shawarmaer og kurdiske pizzaer.
Med venlig hilsen og håb om en konstruktiv debat
Tommy
tilføjet af

Tilføjelses

...og til mit eget indlæg må jeg - for at sætte debatten i perspektiv - lige tilføje, at 90% af indvandrerne og 95% af danskerne således IKKE er kriminelle!
Det er da værd at reflektere lidt over, når man læser avis eller ser TV.
tilføjet af

Tilføjelses

...og til mit eget indlæg må jeg - for at sætte debatten i perspektiv - lige tilføje, at 90% af indvandrerne og 95% af danskerne således IKKE er kriminelle!
Det er da værd at reflektere lidt over, når man læser avis eller ser TV.
(Har brugt et andet brugernavn, da jeg ellers ikke kunne lave tilføjelsen...)
tilføjet af

SÅ TAG JER DA SAMMEN

politet har jo sagt at det IKKE er nogen fra brøndby support er i DA total DUMME eller hvad debatten er sku da død.....
Det er jo den samme suppe i kører få jer sku da et liv og så tag noget op er vigtig.....
Hvad med om det kan være rigtige at man her i landet ikke skal ha dødsstraf når man har slået 3 mennesker ihjel fordi man kører totalt sindsygt....
Hvad med at gå igang med det i stedet for virkelige problemmer.....
Og så lad os der elsker vores klub elske den jeg vil skide på hvem i elsker men ved i ikke en skid om blod så luk dog ta en kiks og gå i seng
tilføjet af

SÅ TAG......

politet har jo sagt at det IKKE er nogen fra brøndby support er i DA total DUMME eller hvad debatten er sku da død.....
Det er jo den samme suppe i kører få jer sku da et liv og så tag noget op er vigtig.....
Hvad med om det kan være rigtige at man her i landet ikke skal ha dødsstraf når man har slået 3 mennesker ihjel fordi man kører totalt sindsygt....
Hvad med at gå igang med det i stedet for virkelige problemmer.....
Og så lad os der elsker vores klub elske den jeg vil skide på hvem i elsker men ved i ikke en skid om blod så luk dog ta en kiks og gå i seng
tilføjet af

Du ved ikke hvad der foregik?

Nu var jeg så heltdig at jeg var en del af de anholdte, jeg var selv på vej op i mod min bil som skulle køre mig hjem, gik bagerst i en gruppe, som så var den gruppe der blev anholdt, hvoraf jeg kendte en del andre i gruppen, vel ca. 15 stykker ud af de 50.
Men vi har faktisk en del ting at beklage os over, og inden du læser det skal du huske på at ingen af os er blevet sigtigt, eller har gjort noget ulovligt, vi blev ikke anholdt, blot tilbageholdt fordi, at politi troede at vi måske kunne lave ballade, det vi klager over er bl.a.
-at betjente, mens man sidder på asfalten, udtaler:
"Ja, det er næsten bedre end sex det her!", "Sådan nogle Brøndbysvin" og "FCK vinder mesterskabet"
-Hvorfor skal vi sidde i så lang tid med hænderne på ryggen på betongulv?
Mange har i dag smerte i ryg, nakke og håndled efter at have siddet i ca.3 timer med hænderne på ryggen.
- Chauffør som kørte den bus, som hovedparten af gruppen rejste med, siger i dag at han gerne ville hente folk ved stadion, hvor de andre busser holdte, men politiet nægtede ham at hente dem ved stadion, hvorfor? Nå man så samtidig tænker på at politis hovedargument for at tilbageholde folk er, at man ikke turde lade dem rende rundt i byen, så er det da underligt man netop har sendt dem derop ved, at nægte bussen adgang til det indhegnet område udfra Brøndby afsnittet.
-Hvorfor lyver politiet om at bussen er smadret, når selv chaufføren siger at det ikke passer?
-Hvorfor skal vi igennem byen med stribs som et andet show, til offentlig skue, selvom man ikke er blevet sigtet eller har gjort noget ulovligt bliver man fremstillet som kriminel fodboldbølle?
-Hvorfor siger politiet vi var voldelige når vi bestemt ikke var det, og at der ude på vejen ikke var noget ballade?
-Hvorfor ikke bare følge os til stationen i stedet for at anholde os?
og hvorfor siges det af politimesteren til medierne, at der er en sag på hver enkelt, når vi ikke har fået giro-kort og har fået at vide det var en præventiv anholdelse som ikke vil få konsekvenser?
Jeg kan ganske enkelt ikke følge dig, det virker lidt som om at du bare hører at nogle Brøndby bøller er anholdt og det er de sikkert selv skyld i, hvilket bestemt ikke altid er tilfælde. Nogle gange er det nødvendigt at forholde sig lidt kritisk til det man hører i medierne.
Desuden skal du også have med i dine betragtninger, at politiet netop har ansøgt om flere beføjelser i forbindelse med fodboldkampe, så det gør det lidt lettere at få, når man nu har en masse anholdelser når der er bold. Jeg siger ikke at politiet anholder folk for at de kan få deres beføjelser, men noget i gårddagens hændelse kunne antyde det og det er vi så nogle der ikke gider at være model til, derfor brokker vi os og en officel klage, med efterfølgende retssag bliver det nok også til.
tilføjet af

Nu må du da lige spænde hjelmen!

I mine øjne er dem, der synger højest og mest, desværre også dem der laver ballade. I Brøndbys tilfælde that is! Nemlig de såkaldte uofficielle!
tilføjet af

Strøtanke.

Døm klubbere som taber hvis tilhængerne ikke
opfører sig,så andre kan være tjent med at være på stadions og omegn.
tilføjet af

Udemærket indlæg, Tak!

Bekræfter ham der udgav sig for at være betjent tidligere i indlæggene, og som jeg tidligere har nævnt, hændelsen som er videodokumneteret mellem AAB pg OB.....
tilføjet af

Flot

Det er vidst ikke kun når brøndby kommer til byen at der skér ballade...
Mén tror også politiet er mere fremme i skoene når denne fangruppe (som regl rigitg mange) brøndby kommer på udebane... Rigtigt nok har brøndby fans et dårligt ry , MÈN brøndby er nok også den klub i Danmark der har flest udebane fans , jo mennesker jo flere røvhuller , og skidt at det altid er én lille gruppe der stjæler overskrifterne....
tilføjet af

Det kan ikke passe

At man ikke kan komme og se en kamp uden at skal lave ballade. tænk på de udgifter som politiet har , fordi der er en lille flok der ikke kan finde ud af det !!!!!!
tilføjet af

Se dog ud af øjnene menneske..

Du KAN BARE IKKE se skoven for bare træer.
Ved du hvad "kammerat". JEG har været til den første, sidste og med sikkerhed ENESTE kamp hvor Brøndby er et af holdene. Det var egentlig meningen at jeg skulle have haft en god og sjov oplevelse med mine børn, men at der kun skulle være den ene(1%?) du mener der udgør de "dårlige fans", holder simpelthen ikke. Der var med sikkerhed et sted mellem 70-120 sindsyge stoddere der INTET har til overs for noget som helst, og vel dybest set ikke er til stede for at se bold, men kun er ude på ballade. Det var endda på udebane hvor brøndbyfans´ne var i mindretal, så de udgør sgu´da en langt større fare og trussel mod de "almindelige" fans og tilskuere der bare vil have en god oplevelse. Men, det er jo som al anden overdrevet fanatisme her på jorden. Fjolserne har jo mistet enhver form for sund fornuft over en årrække, og hold kæft hvor går der meget tabt i håbløs uviddenhed...
tilføjet af

Alle hader os...

...Jeg synes måske ikke det er retfærdigt at det skal gå ud over størstedelen af Brøndbys fans at der altid er en lille gruppe af "fans" som skal lave ballade til kampene....Jeg ville blive temmelig trist over ikke at måtte tage til kamp bare fordi jeg havde den gule bluse på. Dem der laver ballade har som regel ikke så mange relationer til den udemærkede og fredelige fan-klub. Det er der desværre bare ikke så mange der fatter....og så gør politiet det vist også somme tider være end det egentlig er.
Når det så er sagt vil jeg da heller ikke retfærdiggøre de idioters værk. Vi synes også de er latterlige.. det ødelægger jo "festen" for os andre...og vi kommer jo netop fordi det er de mange fans der giver den gode stemning...
Håber at vi stadig vil kunne gå til fodbold sammen med alle vores superliga "fan-kolleger" som vi altid har gjort...
Engang Brøndby -altid Brøndby
tilføjet af

Gider snart ikke høre mere...

om at Brøndby's bøller er de værste! Der er masser af idioter ( ikke fans ) der følger Brøndby's kampe kun for at slås... men det sker sgu også i de andre klubber ( eks. fck og Agf)
Er egentlig også træt af fordomme om dumme Brøndby fans på bistand og tar stoffer... Faktisk er alle de Brøndby fans jeg kender veluddannede mennesker der holder af at drikke et par fadøl med vennerne og se go' bold om søndagen.
Hvad fanden har vi gjort Jer?
Vi er ikke mere vilde med at slås end alle andre, i modsætning til hvad medierne siger og så skal Politiet måske heller ikke sende deres mest provokerende mandskab. Som Politi-betjenten i et andet indlæg skrev- politiet bærer også en del af skylden..
tilføjet af

Hvorfor helvede...

...skal det være klubbens skyld at nogle idioter har at komme til denne klubs kampe???? Man skal jo ikke vise ren straffe-attest for at købe en klub-trøje og mange dem der laver rigtig ballade har nok allerede forbud med at komme på stadion...
tilføjet af

Ikke gjort mig noget

Jeg syntes også det er trist at de få ødelægger det for de mange, og selvfølgelig er Brøndbyfan lige så gode som andre fan, men i har altså flere bøller som følger i hælene på jer, og det er svært at se hvem der er hvem, når alle har de gule trøjer på, det der bliver lagt mærke til er, at de er skide fulde og meget voldelige.
Bare i så kunne gøre noget for at holde tosseren væk, og det samme ville ske for andre klubber, så det var sportsoplevelsen der var i fokus, det var veloprindeligt det tiltænkte fra starten med at gå til fodbold.
tilføjet af

Fodbold

Til den eller de personer der snakker som de har forstand, i forbindelse med at der altid er problemmer med BRØNDBY IFS fANS ta lige og find ud af hvad det er i snakker om før i beskylder folk for noget de ikke har indflydelse på spasmager.
tilføjet af

fuldstændig enig...

udelukkelse fra samtlige kampe, ja det er hvad der skal til, for at de tosser stopper deres ballade.... det kan sgu da ikke være rigtigt at politiet, skal fare rundt i byerne efter de bøller, istedet for at opretholde lov og orden for resten af borgerne,,, Hvorfor skal vores surt betalte skattepenge lynbruges af sådan en flok aber, som ikke kan finde ud af at sport, er sjovt og festligt...
tilføjet af

absolut ikke det samme...

Når folk går i byen, og bliver for fulde, slås og der kommer politi på så er det et par stykker vi taler om,( selvfølgelig en sjælden gang imellem, mere end så), og politiet er jo på gaden om natten af samme grund bla.. men at 200 fodboldidioter går amok, og racerer en hel by, og sætter andre borgers lemmer på spil,,,er da absolut ikke det samme,,, Og så skal vi jo ikke glemme, at fordbold er til for at have det sjovt og for interessen ikk,, ikke for at man kan fortsætte kampen bagefter....Hvis man ikke kan tåle at tabe til et hold som er bedre end en selv, må man lade være med at spille( eller kikke på)...
tilføjet af

Latterligt.

Hvis du er betjent og har den opfattelse at det er politiet der starter, hvorfor holder du så ikke op. Noget mere latterligt tolkning skal man lede længe efter!
Jeg mener vold på tilskuerpladserne skal stoppen, og det skal stoppes med hård hånd.
Det er også min opfattelse, at hvis vennerne og kammerater i Fanklubberne tager afstand fra volden, så vil den på et tidspunk stoppe.
Jeg går ikke til fodbold mere, jeg vil ikke risikere at blive slået ned på et tilfældigt gadehjørne.
Jeg er også enig i, at Brøndby Fan er de værste, og det siger jeg selv om jeg et stor BrøndbyFan
"God sportslig kamp i sommer"
tilføjet af

tøs'barn så vågner vi

Det muligt det er et par stykker eller 4, som betjentene skal have styr på i nattelivet, - men det sker næppe kun 1 gang i løbet af en torsdag og weekend og det løse. Plus det præventive i at de er tilstede og synlige i miljøet. Derudover er der en del civilbetjente, som vi ikke ligger mærke til ved første øjekast.
Der er festivaler og lignene arrangementer med mange deltagere, besøg af kendte personer & diplomater mv. som skal overvåges, som alle sammen optager politiets tid, - så ja måske vi skulle liberalisere og privatisere ordensmagten. Da det var økonommien hele indlægget gik ud på.
Men nu er det vel sådan, at politiet er "ansat" af "samfundet" (i en overført betydning), og derved også pådrager sig de opgaver borgerne i samfundet "byder" dem, - godt som på ondt.
tilføjet af

Svar til torbentorben

De sammenligninger du kommer med er langt ude. Selvfølgelig skal du have dine meninger om alt mellem himmel og jord, men angående vold før, under og efter fodbold bør du måske se nogle fodboldkampe gennem dine egne øjne i stedet for udelukkende at danne dine meninger udfra medierne. Vi skal passe på ikke at lade os påvirke for meget, for så danner vi vores holdninger udfra mediernes synspunkter og ikke vores egne. Alle udlændinge på Nørrebro er jo heller ikke ludere og lommetyve. Som en anden debattør nævner skal man passe på ikke at skære alle over en kam.
Og kom så ud på stadion og oplev denne positive, fantastiske og stemningsfyldte atmosfære, som du ikke finder andre steder.
tilføjet af

Torben igen igen

Nu må du da komme med noget sagligt i denne diskussion. Hvordan kan du få dig selv til at spørge om noget så dumt? Du bevæger dig rundt på et meget lavt niveau...
tilføjet af

Torbentorben igen igen igen

Hvis du læser på tv2 tekst-tv siger esbjerg politi, at der ikke har været problemer med folk fra Brøndby Support. Tænk over hvad du skriver i dine indlæg. Disse idioter der udøver vold skal ikke ødelægge det for os andre. Jeg tror mere disse bøller kommer til fodbold for at slås frem for noget andet.
Udvid din horisont og kom ud i det pulserende liv, i stedet for du sidder klistret til de trykte og digitale medier...
tilføjet af

LORT

jeg syntes at det er alt for underligt at der er folk der gider at opføre sig sådan det giver jo ris til egen røv...
det ender med at de får fuckede det hele op så hvis man nu kommer fra jylland og holder med F.eks. FCK ELLER BIF og man kommer med et halstørklæde eller i en trøje så ender det jo med at man ikke kan komme ind....
tilføjet af

Positive oplevelser

Det har jeg også haft, men det er sådan desværre, at det er de negative der mange gange bliver dem som sætter sig bedst fast og bliver uværgeligt til dårlge minder, og dem har jeg desværre også haft.
tilføjet af

For latterligt.

Jeg synes fandme at det er for latterlig at de idioter fra København ikke kan holde sig i ro.. Det er ikke kun Brøndbys fans den er gal med. Det var jo os dem fra FCK over i Sverige for nogle dage siden..
Kan man ikke bare opføre sig normatl når man ser fodbold?? Nyde det ligesom alle andre gør det..
tilføjet af

Vold på græsset.

Nu må det være slut med de fodboldsbøller som præger spillet feks fra Hovedstadsklubberne København og Brøndby.
Er lederne ikke istand til at få sat en stopper må DBU rykke holdene ned i lavere liggende divisioner. Ja, måske helt ned til serierne.
hedepigen.
tilføjet af

svar til ham der torben

Jeg elsker din naive tro på det medieskabte billed af dagens danmark. Vi ved jo nemlig alle at medierne kun er ude på at beskrive virkeligheden, og IKKE blot er ude på at sælge aviser.
Jeg tror faktisk slet ikke på du nogensinde går til fodbold, og hvis du alligevel gør så er det vist kun inden for de sidste 2 år du er begyndt når du får dine fribilletter... Hvordan er det at blive sat i bås, som du selv gør mod andre??
tilføjet af

Hvis du var maler....

Hvis du var maler og så en anden maler som malede dårligt ville du så holde op ??
Jeg mener stadig at jeg som betjent ville kunne tackle situationerne meget bedre. Men som i enhver anden virksomhed, er jeg ikke i en position hvor jeg bliver hørt, selvom jeg kender stort set alle idioterne på "Faxe".
Og ja, jeg mener TIT at politiet er årsag til at tingene udvikler sig.
HUSK PÅ - at på stadion er den stadionfolkenes job, politiet hører til udenfor.
Og så er der iøvrigt ikke særlig meget vold inde på stadion. Og der kender kontrollørerne også alle idioterne !!
tilføjet af

"racefremmede"

pas på dig selv min ven....
Racefremmede - er det et ord du har læst i " mein kampf "????
Husk der er kun en menneskerace - og du ligger nok i bunden af denne, eller så mangler du bare noget kærlighed i dit liv...
tilføjet af

torben snotdum

ville gerne mødes med dig torben så ville du se at rigtige brøndbyfans også kan blive pissetræt af
at høre en stodder som dig komme med en masse latterlige postulater omkring brøndby.
så lad os mødes og tale el klap i din knallert
tilføjet af

Skyd?

Under studenterdemonstrationerne i tresserne fandt man på, at civiliserede samfund bør behandle demonstranter hensynsfuldt.
I en sådan anonym flok er det vanskeligt at udskille de grove, som går over stregen. Og man ønsker ikke at ramme tilfældige, som måske ikke har gjort noget. Individet har rettigheder.
Politiet iklædes beskyttelsesdragter og bærer skjolde, så de kan udsættes for ret grov vold, uden at denne er livsfarlig. Og de bliver
så udsat for vold. En voldsmand bliver endda bedømt efter en mild paragraf, fordi betjenten er beskyttet. Udstyr og mandskab koster os mange penge.
Fodboldbøller og demonstranter misbruger individets rettigheder, til at krænke andre individer. Under disse forhold er det næsten
risikofrit at overfalde folk for sjov.
Muligvis kan man idag reducere antallet af personkrænkelser ved at gå bort fra hensynsfuldheden. Hooliganismen kan meget sandsynligt blive mindre populær, hvis bøllerne risikerer at blive skudt. Måske ryger et par uskyldige med i købet, men så er vi fri mange uskyldige ofre for bøller i fremtiden.
tilføjet af

Læst optil flere gange

Jeg måtte overbevise mig selv om at jeg forstod dig korrekt.
Det er måske vejen frem, omend der vil komme helt uskyldige med i farten.
Jeg mener at folk som ikke ønsker at komme i krigszonen bør holde sig væk fra begivenhedernes centrum hvis det kan lade sig gøre, men alt for mange er bare nysgerrige og kommer derfor til at "stå i vejen" kan så risikere at komme galt afsted.
Du har ret i, at politiet ikke kan finkæmme en folkeskare før de går i aktion, folk må kort og godt fortrække hvis de ikke vil blive offer for begivenhederne, dem som absolut vil have det hele med fra første række, må så være selvforskyldtei evt. ubehageligheder.
Det er en balancegang
tilføjet af

Du er da...........

ikke for smart.........netop dit svar siger vist en hel del om Bøffer´ne.
tilføjet af

Hvis i er så............

..supergode fans i BIFby, så få dog løst problemet.........specielt hvis det ikke drejer sig om flere end de 40-50 stk, i altid råber op om. Karantæner i flere år burde vel kunne løse det problem, og jeg mener karantæner fra hele området omkring stadion. I ved hvem de er, så må kontrollørerne jo få fingeren op af kaffekoppen og smide de ristede pølser og få dem fjernet/overgivet til politiet. Hvis i kan arbejde sammen alle i så selvhellige Bif´fere og få smidr idioterne væk så kan vi begynde at snakke bedste fans i DK. Før gider vi ikke høre på jeres pis mere og i mener åbentbart at i er vigtigere end spillet på banen siden i går så meget op i hvem, der kan male et stoflagen eller en plasticdug med de mest nedladende tekster.
tilføjet af

Du ved vist ikke så meget..........

.....om bold når det kommer til stykket søster.
Er det virkelig helt nyt for dig at BIF´fere kunne tage til Sverige og slås mod FCKére eller FCKére gøre det samme hvis BIF spillede i Sverige?? De har jo kontakter til svenske voldsidioter og bruger så disse kampe til det. Come on og følg med eller gå ud i køkkenet.....
tilføjet af

De usympatiske Vilfortsange.......

var fra Fremmere og Smithsangene har jeg aldrig hørt.....
tilføjet af

Og så...

kan de jo passende tage jydeklubberne AaB, AGF og Viborg med...........
tilføjet af

Der har vi jo....

så beviset på totalt tomhjernethed...men det var nok fra en af de kun 40 bøller, der kommer i Brombø.
tilføjet af

OB, er holdet

Odense boldklub styrer
tilføjet af

uhh uhh uhh

HA HA HA HA HA fik en go griner da jeg læste dit indlæg du må da være den dum!! tror ndu kun det er bif måske skulle du tage til bold før du udtaler dig om noget du ikke kender noget til
tilføjet af

ja...

Du har fuldstændigt ret... og det gør de også... Spillerne klager, og tilskuerne udpeger gerne tumperne... men som det så mange gange tidligere er blevet udtrykt er disse slagsbrødre ikke i nærheden af at være fodboldfans, så hvis en spiller udtrykker at han synes det er noget lort er Bøllebob røv ligeglad... og hvis du udpeger dem risikerer du at selv få slag af dem...
tilføjet af

øeh...

øh nej... jeg er brøndby fan... og er aldrig nogensinde blevet provokeret af politiet! vil snarere sige at politiet har respekt for fansne og ved udemærket godt at ikke alle er idioter der synes at så fed en sport ska ødelægges ved at slås. Og på brøndby stadion er de - både kontrolørene og politiet - gode til at skride ind mod dem der laver noget.
tilføjet af

godt så

jeg er både Brøndbyfan og EfB fan... og det du fyrer af der er det vildeste lort. Du kan du umuligt undgå at være klar over at der også findes hooligan bevægelser blandt EfB's fans. men dermed ikke sagt at det er i orden at de enkle tumper blandt brøndbyfans'ne går i selvsving... men de var nok heller ikke alene om det vel?
tilføjet af

Romerlys

Har sån set ik noget imod folk tager romerlys med på stadion, men synes ik det er så tit de har kontrol over det. Du siger at du er ligeglad med romerlys,så langtid de bare ik genere spillet eller spillerne. Men hvad med os andre tilskure som kan risikere at blive ramt af romerlys. Det er os der har størst chancen for at blive ramt, og ikke spillerne. Du kan aldrig garantere at du ikke kan komme til at ramme en, når du står med dem fremme?
tilføjet af

øøh!?

hva snakker du om..? fck's RIGTIGE fans ER nemlig de uofficielle og ikke dem som tager en fck trøje på og siger "nu er jeg en rigtig fck fan" fck's uofficielle er dem som støtter dem både hjemme og til aways
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.