6tilføjet af

Kvinder!!

Jeg elsker jer....
Ja, altså de dejlige, glade, kloge og smukke kvinder der omgiver mig i min hverdag. Ikke mindst min elskede kone gennem 16 år der trods to fødsler stadig er slank og sexet.
Men alle de hysteriske, fordømmende og hadefulde indlæg her på den såkaldte debat er jeg gerne fri for. Uanset om det er mænd eller kvinder der er afsenderen. Hvad vil I med det? Gør det jer godt at skrige "røvhuller" af hinanden eller mener I, at det et eller andet sted rykker nogle holdninger og gør verden til et bedre sted.
Jeg undres...
tilføjet af

Tak *S*

Jeg tilhører den kategori som du roser ....føler mig i al fald truffet af dine smukke ord til kvindekønnet...
At det med de grimme udskældsord må være fordi nogen ikke har det så godt med sig selv, og får luft på en højt uheldig måde.
Tak for dit dejlige indlæg ...der findes ganske mange dejlige mænd også, jeg har ikke mødt andet.
Vh..Piat
tilføjet af

Du har da så evigt ret!

ganske simpelt.. Jeg deler dit synspunkt fuldt ud, og forstår virkelig ikke hvorfor folk gidder at nedgøre det modsatte køn hele tiden. Når det kommer til stykket, kan de fleste jo ikke leve uden det modsatte køn alligevel ;)
tilføjet af

Jeg bliver glad...

......for at læse et sådan indlæg.
Blev især glad for de smukke ord til din kone.
Tak for et indlæg uden sure opstød.
tilføjet af

Jeg tilslutter

de forrige indlæg. Som talt ud af min mund.
Jeg har tidligere - her på siden - foreslået at vi simpelthen ignorere de fuldstændig platte og tåbelige indslag visse personer elsker at provokere med.
Efter min mening er det ikke andet en provokation og provokationer skal ties ihjæl.
tilføjet af

korrekt

Fuldstændig korrekt, vi er her for hinanden, og kan ikke leve uden hinanden, for en gangs skyld et positivt indlæg som vi kun alle kan blive enige om, mænd som kvinder, dejligt, jeg elsker også kvinder, og jeg kan kun få for lidt af jer, hilsen mr.big.
tilføjet af

Jeg fristes næsten...

... Til at sige at vi også elsker dig. Men jeg må vist hellere i samme moment fortælle at det er din type debatører vi elsker. Positive livssyn og glade meninger. Selvfølgelig må vi gerne være uenige, men på et sagligt plan. Tak for dit indlæg !!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.