1tilføjet af

salg af grunde

Hej,
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man kan finde en byggegrund i Farum/Birkerød. Jeg ved godt at de ikke hænger på træerne, men hvorfor er det altid større byggefirmaer der får fat i grundene. De bygger bare så mange huse på grunden som muligt, for at tjene flest mulige penge, men hvad hvis man har lyst til at bygge sit drømmehus!!!
Kan man skrive til kommunen og blive skrevet op? Eller kan man skrive til "bondemanden" og høre om han kan udstykke en lille grund på 2000-3000 m2?
Håber nogen kan hjælpe!
Hilsen
M
tilføjet af

"Lille grund"

Hej M.
For det første: hvis du leder efter en grund på 2000-3000 m2, så er det ikke en lille grund, og derved ikke så lette at finde.
For det andet: Check kommunernes hjemmesider om hvad der er planer af nye udstykninger af grunde. Her kan du se hvis der kommer nye områder med grunde, og du kan blande dig i kampen, sammen med byggefirmaerne. I nogle kommuner (jeg ved ikke om det er i alle kommuner) har borgere der bor i kommunen, mulighed for at vælge først blandt grundene.
God grundjagt. Og hvis det er dig til nogen hjælp, så er der lige nu byggegrunde til salg i Græsted (www.place2live.dk -> grunde/nybyg), og der kommer også en serie grunde i Gilleleje i starten af 2005.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.