8tilføjet af

pigen

Jeg er en dreng på 15 år, og jeg har en dejlig kærste. meeen der er et lille problem. hun gider ikke det frække, og heller ikke kysse. hvad skal jeg gøre?
tilføjet af

hvis hun ikke gider kysse

på hvilken måde er I så kærester? Tror du ikke at hun bare helst vil være venner med dig men ikke tør sige det af frygt for at såre dig?
Man skal aldrig presse på for at den slags sker, hvis I begge to har lyst så sker det af sig selv og hvis det kun er dig der har lyst så kan det være lige meget, for det er kun sjovt hvis begge parter har lyst.
tilføjet af

Du har en dejlig veninde

Pas godt på hende, for de er svære at få fat på!
tilføjet af

Accepter at hun ikke er klar.

1. Pas på med at presse hende, nogle piger bliver endnu mere tilknappede af at man plager/presser.
2. Hold dig lækker og attraktiv, jo mere vild hun er med dig desto sværere er det forhende at holder fingrene fra dig.
3. Jeg har haft 2 kærester på 15 år den ene var ikke klar den anden ville hele tiden. Nogle piger er tidligt modne og klar til sådan noget andre piger er måske først klar til kys og sex i 17 års alderen.
4. 13-16 års alderen kan være svær for mange piger, min kæreste har fortalt at hun syntes at det var mærkeligt og var næsten flov over de tingster der voksede frem på brystet. Og det blev ikke bedre af at fyrene begyndte at kigge. Det kan godt tage nogle år før man opdager at man har bryster og at man har en seksualitet.
....Øøøh måske er der nogle piger der er bedre til at forklare dette....
Mvh Jacob
tilføjet af

flot forklaring

Jeg tror bestemt at du har et veludviklet pigegen, *GGG* det var ihvertfald en rigtig god beskrivelse.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Du er..

heller ikke gammel nok til den slags lille dreng, hva' tænker du på...
c",)
tilføjet af

Spark hende ud

Ikke for at virke umenneskelig, men fakta er:
a) i er kærester
b) hun vil ikke kysse dig
c) i er kærester!!
Hvis kærester ikke kan være personlige og intime sammen, og hun ikke vil give dig en forklaring, eller for den sags skyld tale om det, så er der noget galt. Enten så er du gal på den, eller også så er det hende... Så enten skal du droppe hende hvis du synes det er så stort en problem, eller også skal du se tiden an.
tilføjet af

Ikke det frække??

Er det sex du mener? Så er det egentligt meget normalt, hun føler sig nok ikke parat! Hvilket måske understreges lidt af at hun ikke vil kysse.
Nogle piger synes ikke om at få en tunge "stukket" langt ned i halsen og lignende "overfald" på munden. Ved ikke om det er tilfældet!? Men en ide kunne være at holde dig lidt tilbage og lade hende styre tempoet!! Og selv om hun bliver mere "intens" så skal du ikke tage det som et okay til slev at køre hårdere på. Det kan være super-svært at holde igen, men prøv og lade hende "styre" lidt og følg med i det tempo hun lægger, og ikke selv begynde sætte tempoet op.
tilføjet af

pas på

du må passe på at du ikke prasser hende for meget. så kan det være at hun smutter fra dig.kender en der præsset sin kærste og hun smutte fra ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.