2tilføjet af

pokalfinalen

Hvor var det en tam affære!
Indtil 20 min. før tid kedsommelig - så vågnede AC Horsens omsider. Desværre for dem uden held - de kunne ellers have fortjent mindst uafgjort.
Men det tamme og ufestlige omkring selve arrangementet var det værste for én, som kan huske et hav af danske pokalfinaler, også alle spillet Kr. Himmelfartsdag men om eftermiddagen. Med både let højtidelig og feststemt optakt. Med tidens kulturminister og/eller en fra kongehuset inde at hilse på spillerne. Helt i stil med den endnu mere traditionsrige engelske pokalfinale på Wembley.
Kampen i aftes lignede en midtuge-ligakamp, hvor end ikke alt for meget stod på spil. (Den fjollede "Dame"s attitude i de sidste minutter var pinlig!)
Spådom: Hvis dette er "stilen" uddør landspokalturneringen. Bliver ikke taget seriøst.
tilføjet af

pokalfinalen

Fuldstændig enig!
Jeg husker fra 80'erne og 90'erne, hvor der var kæmpestor prestige i pokalfinalen her i DK - lige så stor som FA-cup finalen heldigvis stadig er det for engelske hold [l]
Nu er den danske pokalfinale nærmest decimeret/nedgjort til en mere eller mindre ligegyldig titel - sådan har i hvert fald virket på spillerne de sidste 10-15 år! 😖
Ja, at pokalfinalen er mindre betydningsfuld for klubberne er endda sagt lige ud af Carsten V. Jensen, der kun har $$ og CL i hovedet [:X] ØV-horn til ham!
Og hvis den skulle betyde MERE for Horsens - hvorfor hulan knokler de så ikke r*ven ud af bukserne i 90 minutter + tillægstid?
Som gammel Randersdreng er jeg vokset op med at Randers Freja kæmpede til de segnede, når det gjalt pokalturneringen. Men det er nu tilsyneladende noget fra en svunden tid 😖
Og hvorfor skal pokalfinalen nu pludselig gøres til en aftenkamp?
Hvorfor skal gode traditioner ændres, bare fordi nogen synes, det er fikst at lave noget nyt?
En succes skal der ikke ændres på, hvis det er en succes.
Det burde være børnelærdom!
tilføjet af

Det havde sikkert været mere festligt.

Hvis SønderjyskE havde sendt FCK ud i semifinalen. Hvad de var meget tæt på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.