5tilføjet af

Therma Power

Er der nogen som ved hvor længe therme power kan spores i blodet?
tilføjet af

Therma power

Jeg ved ikke hvor længe det kan spores, men hos gymgrossisten.dk er de altid søde med at besvare de spørgsmål man har. Så prøv at gå ind på www.gymgrossisten.dk og find et tlf på siden.
tilføjet af

Dette er langt bedre min ven.....

www.bodyman.dk
Varenavn Diet Pills (100 tab)
Vægt 500 Gram
Sult og manglende energi er hvad der får de fleste mennesker på slankekur til at give op. Når fødevareindtaget er i bund går du rundt og er konstant sulten og du føler ikke du har energi til dagens gøremål – og da slet ikke til at tage en tur i motionscenteret.
Diæt pillen fra Genesis Nutrition virker ved at nedsætte din appetit, så du ikke føler en konstant sult mellem måltiderne. Pillerne virker også som energi booster hvilket sætter dig i stand til at gennemføre et hårdt træningsprogram selvom du er på kur.
Er særdeles effektive i kombination med Prolab's Caffeine tabs idet disse piller samtidigt sætter din forbrænding i vejret.
Anvendelse:
Indtag én pille sammen med 250 ml. vand mellem hvert måltid.
Max dosis: 4 tabletter dagligt.
--------------------------------------------------
Caffeine tabletter 200 mg - 100 tabs
Koffein virker opkvikkende og kan stimulere til en forøget afgivelse af frie fede syrer fra fedtvævet. Dette kan øge fedtforbrændingen i muskulaturen, og dermed spare på kroppens begrænsede energilagre (=sukker). Undersøgelser har vist, at forsøgspersoner kunne træne med en høj belastning i længere tid, når de havde fået et koffeintilskud.
tilføjet af

Hey Ironcross

Tak for dit svar! Har jeg ret, når jeg siger, at disse heler ikke er lovlige i DK?
tilføjet af

Artikel om Therma Power

Hej.
Jeg studerer på Danmarks Journalisthøjskole og skriver pt på en historie om Therma Power.
Derfor vil jeg meget gerne i kontakt med nogen, der enten har prøvet/regelmæssigt tager Therma Power eller har overvejet det, og høre om jeres erfaringer.
Hvis du kender noget til Therma Power og er interesseret i at hjælpe, eller kender nogen der er, så må du meget gerne skrive til lasseberg@mail.djh.dk.
På forhånd tak for hjælpen! Mvh. Lasse Berg
tilføjet af

therma power spores i blodet

Therma power den med efedrin (kan fås både med og uden-->personligt har jeg købt den med)
kan spores i blodet i 3-6 dage, og er også på dopinglisten. Men efter 6 dage er du safe igen hvis du skal have taget tests eller sådan noget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.