5tilføjet af

bor du i horsens

hej, er her nogen som kan hjælpe mig lidt. jeg flytter til horsens om mindre end 1 år, men jeg har ingen ide om hvor det er godt at bo..
jeg er 22 år. kender ingen i horsens.
her er nogel af mine krav
vil helst bo tæt på centrum,
-et sted hvor det er fredeligt
-et sted hvor man har mulighed for at møde andre mennesker( naboer)
-ikke for langt fra alt, f.eks fitness centre, fodboldklubber osv
- gerne tæt på brandstationen, da jeg er brandmand
og til sidst har horsens nogle områder, hvor der bor mange arabere, eller andre udlændinge som er samlet et sted, f.eks ligesom i vejle, århus, kolding osv
tilføjet af

ok godt for dig

bor i horsens..nei sku da? horsens er jo dødlig ramt af AIDS, og har danmarks mest røvsyge fængsel...det, det horsens er kendt for vær stolt
tilføjet af

hmm det er dejligt

jeg flytter netop til horsens, fordi jeg starter på min uddannelse som fængselsfunktionær i horsens statsfængsel
tilføjet af

Her

Har selv boet i horsens da jeg arbejde som fængselfunktionær, fik en lejlighed gennem http://www.lejebolig-horsens.dk/ som lå Ole worms gade, som jeg synes var tæt på det hele🙂Boede der kun 1 års tid så kender ikke så meget til Horsens, men håber da det kunne være en lille hjælp. Hans lejligheder er pæne og istandsat.
tilføjet af

var jobbet fint

hvordan var jobbet,
har du nogen råd, vedr samtalerne
tilføjet af

Tja

Er ikke i systemet længere, tror det er en smags sag om jobbet er godt eller ej... Jobbet i sig selv er godt synes jeg men man skal være indstillet på at man er tilbage i "skolegården" igen der er meget mumlen i hjørnerne mellem kollegaer. Horsens har et ry for at de ikke er så gode ved pp'er, jeg synes nu det var fint, men kom heller ikke ind på "de forkerte" Men kan være en hård nød at knække hvis du kommer lidt på afveje.
Mit bedste råd er bare at nikke og sige ja, selvom du er uenig i nogen ting, og vent med at gå op imod dem til du er uddannet, så kan de ikke skrive dårlige bedømmelser af dig.
Hvad angår samtalerne, så er det ikke raketvidenskab man søger indtil, men et system der mangler folk så vær dig selv, skal meget til at man ikke går igennem..
Men held og lykke med jobbet og samtalerne, håber du bliver glad for det, men bare være indstillet på at det er et meget lukket system og enten synes man det er fedt eller så synes man ikke... jeg synes nok de sidste og kunne nok godt have brugt 3 år på noget andet, men om ikke andet så har man da prøvet det :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.