1tilføjet af

Det var de længe om at indse.

Jeg har før haft en ide om, at man skød straffesparkskonkurrencen, inden kampen begyndte, så man på forhånd vidste hvilket hold, der ville vinde, hvis det stod uafgjort efter 120 minutter. Det ville i hvert fald tvinge det ene hold til ikke at spille taktisk.
Og så skulle alle 11 spillere sparke, og eventuelt også reserverne. Jo flere spark, jo mere retfærdigt.
En anden mulighed var, at man opgjorde antallet af hjørnespark efter 120 minutter og trak antallet af begået frispark fra.
Man kunne også reducere hvert hold med 3 spillere i den forlængede spilletid og ophæve offside-reglen.
Er der flere friske bud?
tilføjet af

Den sidste med at fjerne 3 spillere og offside den er for mig HELT væk, men flere af de andre forslag er for mig ikke langt væk må jeg sige.
Omvendt vil mange nok sige at det vil dræbe muligheden for at små hold vil kunne vinde noget stort. Danmark vandt jo også kun EM i 1992 fordi man dengang havde mulighed for at trække tempoet ud af kampen ved at spille tilbage til Schmeichel. Desuden kunne Schmeichel også bruge måske 15-20 sekunder på et udspark. Den vil ikke være gået idag, prisen vi vil betale for de ellers så gode forslag vil være at muligheden for at overraske vil være mindre fremover.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.