10tilføjet af

Opdigtet fund af rådyr

Jeg har forsøgt at finde ud af, om der har været Falck ude i det pågældene område,jeg får oplyst at der må være tale om en opdigtet historie.
tilføjet af

nej det er ikke

falck ringede til mig personligt og jeg var selv med derude da de hentede det.
Desuden var jeg ikke den eneste der så de rådyr.. men det er måske dig selv der sidder med dårlig smag i munden? Siden du er så hurtig til at sige at det er opdigtet??
tilføjet af

desuden...

kan det også være lige meget nu - eftersom rådyrene er blevet hentet - smidt i en sæk - op på falckbilen - og kørt væk.
Sagen er ude af verden.
tilføjet af

Så må vi se om Falck-folkene når at få dyreryggen klar

til i morgen aften.
tilføjet af

Mennesket er det største skadedyr

sagen ude af verden??Et dejligt dyr er dødt ,igen pga mennesket og i sidder og laver jokes og gør det til intet.Skam jer
tilføjet af

Der er for mange rådyr i dag til fare for trafikken

og spredning af mund og klov syge.
tilføjet af

Vi har forsøgt at finde ud af hvilken Falck

De bør have det med i deres rapport, når du andet sted skriver at hovedet sidder på dyret, ved jeg at det ikke er en jæger der har været på spil, jeg kan ikke forstå at den nøjagtige adresse ikke kan oplyses, samt hvilken Falckstation der har været der ude, hvis formålet med indlæget var at undgå lignene oplevelser fremover, bør du også hjælpe med at opklare sagen.
tilføjet af

kig i det andet indlæg

Der har jeg lige forklaret hvor jeg fandt dem. Jeg tror det var falck stationen i århus der kom herud. Hovedet sad på det ene rådyr - ved det andet rådyr lå hovedet et stykke væk derfra. Det har ligget der mindst en lille ugestid - eftersom der var en anden hundelufter der viste mig det idag. Han sagde at han havde haft ringet til politiet men dengang reagerede de ikke... jeg sagde at jeg ville prøve - og denne gang reagerede de. Min første tanke var også krybskytteri - eftersom man går ud fra at jægere vil tage deres bytte med sig.
tilføjet af

sagen er ikke ude af verden

Den skal undersøges, da krybskytter skal bekæmpes
ingen kan leve med at de køre rundt og laver den slags ting, når der er tale om mere end et stykke vildt på samme sted, er der tale om mennesker og ikke hverken påkørsel eller hunde.
tilføjet af

Jeg begynder at tro på det

Men sagen er ikke ligegyldig, da krybskytterri, er en meget alvorelig forbrydelse, de vil ikke kunne skyde på en sikker måde og eftersøgning af vildt som de anskyder, kan de ikke få foretaget.
tilføjet af

Ja jagt på en ordentlig måde er godt

De steder hvor man freder råvildt, bliver de syge og forsvinder næsten helt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.