18tilføjet af

Argumenter imod legalisering af cannabis

Hejsa
Jeg er en student(3g htx) der er ved at skrive om Cannabis(hash), da legalisering jo er meget relevant i det internationale samfund i disse tider. Efter at have læst nogle indlæg her fandt jeg ud af at mange var imod fri hash. Men jeg var dog i midlertidig ikke særlig tilfredse over deres argumenter imod det, hvor det tit lød som dette:
"Det gør folk dumme" og "Kun tabere ryger hash".
Jeg kan i midlertidig ikke finde nogle gode grunde til at cannabis skal være ulovligt, dette bakkes op af videnskablige studier og undersøgelser, men også om filosofien at staten ikke skal styre ens liv.
Folk som siger at alle ville ryge sig skæve hvis det var lovligt; prøv bare at se på Holland, de har færre cannabis brugere end Danmark og andre lande, og deres land er da ikke brudt sammen. Er hash et gate-way rusmiddel? Dette kan man ikke finde ud af med 100% sikkerhed, men hvis noget er et gate-way stof så er det vel sukker eller alkohol? Skal staten styre hvad du putter i din krop? Ville det ikke være bedre at ændre holdningen blandt unge, så de derfor ikke føler sig presset eller fristet til at indtage rusmidler?
Hvad mener i, dette var lige nogle spørgsmål til at sætte gang i en debat.
Jeg kunne godt tænke mig at have en fredelig og civiliseret debat, uden at folk kommer med dumme kommentarer, og prøver i det mindste at sætte sig ind i sagen de udtaler sig om.
tilføjet af

råd

tilføjet af

Spørg lægerne

Dette forum har flere hashrygere der ikke har kompetance til at udtale sig om emnet da de kun tænker på sig selv 2 dage frem og ikke på dokumenterede langtidsvirkninger af misbruget.
Du skal forhåbentlig ikke selv være læge eller lignende hvis Du går ind for fri hash, i så fald bedes Du tilbagebetale Din SU så vi fornuftigt tænkende borgeres surt betalte skat ikke er spildt på den slags.
Nedenstående er SANDHED.
En bekendts datter måtte tage den tunge beslutning at droppe forbindelsen til en rigtig god skolekammerat hun ikke er i klasse med mere da hun er flyttet, han røg hash til fester, men ryger nu 3-4 x daglig, hvilket gør at han ikke kan huske væsentlige ting mere, ikke svarer på sms fra vennerne etc.etc.
Han er ikke fra et socialt belastet hjem, så hans misbrug stammer vel som sædvanlig fra at han har troet på de tabere der påstår at hash er ufarligt.
tilføjet af

agumenter for legalisering

Jeg har i min tidlige ungdom røger meget hash (14-16 år) og der oplevede jeg ind imellem at de som solgte mig hashen spurgte om vi ikke også lige skulle have noget amf, eller extazy hvilket jeg syntes er det bedste argument der kan kommes med for at gøre det lovligt, altså at man ikke frister folk til at købe hårdere stoffer.
(dertil vil jeg tilføje at dem som vi købte det af oftes ikke ville sælge det til folk under 16)
tilføjet af

Nej Hash er ikke et gateway drug

mere end luft og vand er. De folk der går fra Hash til hårde stoffer ville alligevel have havnet i selv samme situation om de kun havde drukket alkohol. De fleste Junkier jeg har mødt var statskantionered pille misbrugere der mixer alkohol og receptpligtig medicin for at opnå en rus. Hash har den fortrinlig evne Jeg kan ryge mig skæv om mandagen med vennerne og stadigvæk passe mit arbejde tirsdag. Det er sgu de færreste der kan det efter en nats druk
tilføjet af

Skæv med vennerne

Forkert ord, det hedder de andre tabere.
Husk også at Du med misbruget fuldt ud bakker op om at fattige bønder tvinges til at dyrke hamp istedetfor MAD, og er i fare for at blive myrdet af misbrugsindustriens gangstere.
tilføjet af

"Dokumenterede langtidsvirkninger"

Hvilke er det så? Det din veninde oplever er ikke et enkelt stående tilfælde, men det er heller ikke den eneste vej... Jeg har selv røget i 9 år, 7 af dem dagligt. Jeg har aldrig haft problemer med at holde kontakter, jeg har heller aldrig haft problemer med at hukommelsen. Ingen jeg kender har de problemer, men de har måske haft dem i en periode. Men det er ens eget valg, hvorfor skal alkohol som er bevist meget mere farligt, end hash, være lovligt?
Du er et pragteksempel på tågehorn der tror de skal bestemme hvad andre mennesker foretager sig!
tilføjet af

Dumsmart idioti

Hvis han klarer sig fint og hans venner gør har han ikke brug for at høre en diktatorisk nazist udtale sig på den måde, så flet næbet.
Husk du med dine udtalelser gør dig til herre over andre mennesker og stiller din dumhed til skue for alle andre. Der er jo ingen hold i dine "argumenter"...
Hvilke bønder skulle det være? Så vidt jeg ved findes der rigtig mange væksthuse rundt omkring i Europa, det har ikke en SKID at gøre med hamp-farmere...
Nej, pak du hellere dine dumsmarte bemærkninger langt væk og tag til dit nazimøde med Pia K.
tilføjet af

Vi arbejder alle og har videregående udd.

Kald du os lige hvad du vil. Jeg ved med sikkerhed at vi er bedre stillet end dig økonomisk, socialt arbejdsmæssigt familie relationer etc. Så nu må du have en god dag lille mandsling
tilføjet af

cannabis

Kunne du ikke lade være med at bruge ordet tabere om personer du ikke deler samme holdning med.
Men tilbage til dit argument. De fattige bønder producere cannabis alligevel selvom det er ulovligt flere steder, dette ville blive forhindret ved en legalisering, da Danmark så selv kunne dyrke planten lokalt, og derved også drage udnytte af de andre positive produkter af planten:
Tøj, reb, brændstof, og papir
Vi ville derfor ikke sende penge ud af landet til at støtte bander, men pengene vil forblive i den danske statskasse og derved skabe positiv øknomomi.
tilføjet af

hash

Hej, du skriver "Dette forum har flere hashrygere der ikke har kompetance til at udtale sig "
Hvis du havde læst min overskrift og mit indlæg, så vil jeg egentlig ikke høre fra dem der ryger hash. Jeg er mere interesseret i at høre fra personer, som er imod en legalisering af cannabis.
Hvilke argumenter har du for at cannabis skal forblive ulovligt?
Jeg er ikke interesseret i at høre om dine bekendtes såkaldte venner. Dette er ikke noget man kan bruge til noget i en debat.
Det er dog også i sidste ende personens egen skyld at de ryger hverdag, da cannabis er dokumenteret, til ikke at have en fysisk afhængighed. Har vi ikke alle også hørt om de børn som drikker 1 liter sodavand hver dag, og tager på mcdonalds. Dette er alt sammen forældrene som skal lære deres børn at tage ansvar, at de altså ikke bare kan fylde i sig af sukker, som der iøvrigt også er nogle der er afhængige af.
tilføjet af

måske

Ja, dette er også den generelle holdning jeg har. Jeg har dog aldrig købt hash, men jeg kunne forstille mig at de personer man omgås med for at få fat i det kommer fra det "hårde" miljø.
tilføjet af

Typisk studenterdumhed

"men også om filosofien at staten ikke skal styre ens liv"
Staten og dermed vi skatteydere betaler for Din uddannelse, og så er det bare at følge lovene og den fornuft vi VOKSNE erfarne har.
Skriv igen om nogle år når Du har lært at se bort fra den "3g htx".
tilføjet af

Du er sgu da også.....

Hold da kæft mand, sikken arrogance at ligge for vejen! "I voksne" er skyld i at vi er i krig. "I voksne" er skyld i at vi har lovlig medicin som dræber mange hundrede tusinde hvert år, "I voksne" er skyld i at vi har sådan et lorteland med skattelettelser og jagt på de forkerte. "I voksne" er generelt så snotdumme at I kun forholder jer til jeres fordomme og istedet for at tro på medmennesker, dyrker I mistillid til alt og alle...
Magen til arrogant snak skal man da lede længe efter, "I voksne" har jo ikke styr på en skid, I tror I har, men det viser det jo gang på gang at I ikke har. "I voksne" skal bare lukke røven!
tilføjet af

argument

Wow, jeg kan da virkelig se at de voksne altid har ret, ud fra din smarte kommentar. Enten har du ingen gymnasial uddannelse, ellers også har du ikke deltaget i timerne. For du kan tydeligvis ikke begå dig i en debat, hvad med din kæreste/kone hvis du har sådan en? "Du skal lave mad til mig, fordi jeg er en mand, og mænd har altid ret".
tilføjet af

Fakta i lange baner!

Spændende debat. Det er sjovt at se, hvordan mange mennesker fuldstændig går i selvsving, så snart de hører ordet cannabis. Der blev lagt op til en debat, hvor man kan fortælle om -og argumentere for sine egne holdninger og synspunkter om urten, men det er som om det kører lidt af sporet nogen gange.
På trods af at jeg flere gange ugentligt nyder cannabis, har jeg stadigvæk styr på min 3 årige gymnasiale handelsuddannelse(HHX).
Fakta er, at det gang på gang bliver bevist, at cannabis er mindre skadeligt end alkohol.
Der bliver brugt alt for mange penge på bekæmpelsen af hash. Forbuddet mod rusmidlet gør, at staten går glip af ca. 1 milliard kroner om året - penge, som med fordel kunne bruges til at bekæmpe de rigtige stoffer!

En lille besked de skatteydere, der mener, at fordi de betaler skat, så skal de bestemme over vores frihed og retten til at bestemme hvad vi gør ved egen krop - tag jer dog sammen! Åbn øjnene og accepter at det gang på gang bliver bevist at cannabis er mindre skadeligt end alkohol - en substans som direkte relaterer sig til ca. hvert 20. dødsfald i danmark (5% af alle dødsfald!!)
Jeg vil gerne opfordre alle jer sortseere til at gå ind på dette link, så skal i se fakta i lange baner!

Hygge og fortsat god debat!
tilføjet af

Link

tilføjet af

desværre

Ja desværre, så bliver debatten ødelagt af folk der går i selv sving. Men forventede heller ikke den store seriøsitet på et "forum" som dette.
tilføjet af

Økologisk biodynamisk hash

er måske bedre. Er hollænderne mere kriminelle med en liberal hash
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.