3tilføjet af

drukspillet fuck dig

Vidste ikke lige hvor jeg skulle spørge om dette. Er der nogen der kender reglerne til drukspillet Fuck dig?
tilføjet af

Spørg Jaqueline

Hun skulle være en hardcore partytøs. Jeg har hørt, at hun har drukket både fuerzz og Albert Johansen under bordet.
tilføjet af

drukspillet fuck dig

Jeg kender det godt:
Hver spiller får 4 kort (minimum 3 spillere).
Resten af kortene bliver lagt i en stak med bunden i vejret. Så bliver der taget et kort af stakken, et af gangen, og hvis der kommer et kort op som en spiller har, kan spilleren smide det ovenpå stakken af vendte kort og sige "fuck dig Oliver-Emil (eller hvad en anden spiller hedder)". Hvis Oliver-Emil selv har kortet eller andre omkring ham har, kan han lægge det ovenpå med ordene "Fuck dig Anne-lise", og så er det Anne-lise den hænger på. Antallet af tårde der skal drikes er antallet af kort i den vendte stak minus 1.
Det slutter ikke her. 3'ere og 10'ere er "gennemsigtige", hvilket vil sige at man kan ligge et hvilket som helst kort ovenpå. Hvis man selv har dem, kan man også selv ligge dem ovenpå hvad som helst, og hurtigt ligge et andet kort ovenpå, og sige "Fuck dig Sophie-Andrea".
Stakken af vendte kort tages til side hver gang en person har drukket dem i tåre, og et nyt kort vendes fra stakken af kort med bunden i vejret.
Er klart min yndlingsdrukspil. Der opstår altid alliancer mellem folk der hjælper hinanden.
tilføjet af

Yderligere

Man starter jo med 4 kort hver, og man kan KUN få nye kort når man har brugt alle fire. Så du kan ende med at sidde med et enkelt kort du har svært ved at komme af med. Så skal man være hurtig hvis der er en 3'er eller en 10'er.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.