1tilføjet af

Cake Pops

Hej
En veninde og jeg skal lave cake pops til et bryllup - Vi har dog lidt problemer med at dejen, chokoladekage, ikke bliver helt glat når den bliver formet, der kommer en masse små revner i, og det gør det derfor svært at dække den pænt med chokolade efterfølgende. Er der nogle der har nogle råd??
Er det bedre at bage dem i forme, eller er det lige så fint at rulle dem ud af kagerester?
tilføjet af

Cake Pops

det er ofte nemmere bare at lave dem som en slags romkugler, enten ved at tilføje glassur eller syltetøj og så smuldre kagen der i...
Man kan købe forme hvor man bruger en muffin dej, de bliver også nogenlunde uniforme, men skal trimmes i kanterne :-)
Bruger I smuldre/romkugle kager så kan i med rigtig god fordel smide kuglerne i køleskabet i tiden lige inden i overtrækker med chokolade :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.